Prijava
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prijava

18.08.2010 | 19:12
Poštovani,

već se 4ti puta registriram pod ISTIM usernameom na jabucnjak jer odjednom mi se dogodi da i svi podaci nestanu, ne mogu se ulogirati niti ništa, ne mogu retrievati lozinku i onda se ponovno registriram. Ako pogledati, nisam pisao nikakve "ruzne" stvari po forumu niti sam radio nikakve stvari koje se kose sa terms o use, pa mi nije jasno zasto mi se to dogadja.

Slao sam clanovima urednistva mailove a mi pomognu oko prijave i ok problema, jos nisam dobio niti jedan odgovor.

Smatram se clanom jabucnjaka i volim ovdje dolaziti ali mi nije jasno zasto stalno nestaje mi account.

S obzirom da se opetovano mogu registrirati sa istim usernameom, pretpostavljam da je problem sa time da je moj username obrisan iz baze jer joomla ne bi dopustila registraciu (negjde sam procitao da je ovo na joomli) ili je problem sa forumom jer se podaci ne sinkroniziraju izmedju joomle i foruma.

A ako me ne zelite kao korisnika, recite i nec vise dolaziti ..
18.08.2010 | 19:40
Problem je u tome što unatoč jasno istaknutom upozorenju kao ime i prezime upisuješ "Crna Ovca" a ne svoje ime i prezime. Na koji mail si nam pisao? Naime niti jedan mail se ne ignorira i da smo ga dobili netk bi i odgovorio, pa da provjerim da nije do nekog problema kod nas.
18.08.2010 | 20:16
Ako je u tome stvar nje problem upisati pravo ime i prezime iako se to nigdje nije uvjetovalo, pa cak ni t-com to ne uvjetuje pa mi je to malo blesavo ... ali svejedno, dobiti nekakav mail upozorenja i trebalo biti pravilo a ne samo obrisati ...

slao sam mail na
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
11.1.2010 kada mi se to drugi puta dogodilo ... nikakav odgovor
19.7.2010 na isti mail ...
27.7.2010 na isti mail ...

e sad, sa drugog maila jer sam mislio da sa a spam listi sam poslao mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript negdje prije tjedan i pol dana jer mak ocigledno nije namjeravo odgovoriti ... i isto nista .. ali taj mail ne mogu naci u sent itemsima .. za ova 3 imam dokaza ...
18.08.2010 | 20:18
super,
"prezime cannot be changed" mi je poruka kada sam pokusao promijeniti ...
18.08.2010 | 23:15
crnaovca je napisao:
Ako je u tome stvar nje problem upisati pravo ime i prezime iako se to nigdje nije uvjetovalo

U prvom redu, na vrhu stranice, nakon što uklikaš "registriraj se" piše:

Molimo buduće korisnike da upišu svoje stvarno ime, prezime i email. Nastojimo forum održati ugodnim i korisnim mjestom, a iskustvo je pokazalo da "bezimeni" korisnici prečesto zlorabe svoju anonimnost.

, pa cak ni t-com to ne uvjetuje pa mi je to malo blesavo ...

U školi, na faksu, na poslu, na poslovnom sastanku, na ispitu, pa čak i na kavi s nekim društvom koje si tek upoznao sasvim je normalno predstaviti se svojim pravim imenom i prezimenom. Zašto bi ovdje to bilo "blesavo"?

ali svejedno, dobiti nekakav mail upozorenja i trebalo biti pravilo a ne samo obrisati ...

Svako toliko se može upravo na ovom forumu pročitati sličan slučaj ovom tvom, uvijek s ovim istim razlogom. Ja mislim da je to dovoljno upozorenje.

slao sam mail na
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
11.1.2010 kada mi se to drugi puta dogodilo ... nikakav odgovor
19.7.2010 na isti mail ...
27.7.2010 na isti mail ...

Eh, Mak se sprema za put na Mjesec... Baš si našao kome ćeš poslati...

e sad, sa drugog maila jer sam mislio da sa a spam listi sam poslao mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript negdje prije tjedan i pol dana jer mak ocigledno nije namjeravo odgovoriti ... i isto nista .. ali taj mail ne mogu naci u sent itemsima .. za ova 3 imam dokaza ...

Whatever, evo riješeno je. Ako ne uspijevaš promijeniti prezime, javi ga Ribi ili Davoru (dpasaric) pa će ga oni promijeniti.
19.08.2010 | 01:21
smayoo je uglavnom sve rekao, pošalji mi ime i prezime na mail i srediti ću to, jer mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript sigurno nisam dobio. I hvala na razumijevanju...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 51 minuta
  • dpasaric: Evo vam kratak osvrt na naslovnici, pa komentari i rasprava mogu ispod
  • kupus: [link]
  • kupus: Prema macrumorsu, bit će samo novi ajfoni i satovi. Mini navodno u 11om mjesecu
  • drpongrac23: Inače ne pijem sokove, ne smijem, ali večeras će pasti Cola i čips. Jedva čekam Keynote, možda bude novi Mini…
  • dpasaric: Večeras u 19 sati Apple Keynote.
  • smayoo: Shvatio sam da to nisu tvoje riječi.
  • Kloba: Smayoo - nisam ga ja tako nazvao, već sam prenio informaciju. Gruba ili ne, Poljacima je očito dojam takav. Nisam ovdje pročitao, samo sam upisao grubu riječ i Poljaci i izašlo mi je xyz tekstova jer su svi prenjeli isto. [link]
  • drlovric: @Kloba: Nisam ni ja isao. Nekakva me prehlada zeza par dana, pa nisam bas bio za put. Kartu sam poklonio, pa neka uziva ko moze :)
  • smayoo: Kod Varge u Bilju sam više puta jeo odličan čobanac. Osijek je lijep i zanimljiv grad. Svašta se može još uljepšati, ali nazvati ga zapuštenim - to je baš grubo. Zagreb ima puno zapuštenijih dijelova, makar se novac cijele zemlje slijeva u njega.
  • Air: Osijek prije rata je bio PREKRASAN grad!
  • drpongrac23: Jedino što me veže za Osijek je prilično loš čobanac, nažalost...
  • Kloba: Kako bilo, sretno ti bilo i nadam se da ćeš svjedočiti konačno nekoj pobjedi naše reprezentacije. Zadnju smo imali još tamo prije EURO-a.
  • Kloba: @drlovric - ja bih rado, ali niti imam kartu niti prijevoz. Da ti budem iskren, nikada nisam niti bio u Osijeku. Bio sam u Đakovu. Rado bih vidio taj grad. Čitam da su Poljaci u nevjerici koliko je grad zapušten, odnosno star i neenoviran. Za OPUS Arenu nemaju primjedbi, ali se čude kontrastu.
  • smayoo: @damy, piši u forum
  • drlovric: Ide li netko u OS na utakmicu reprezentacije? :)
  • damy.: dal netko zna zašto netko ne prima pozivnicu u dijeljenje s obitelji kad im pošaljem, stalno piše nije isporučeno
  • Borisone: Nova cijena za Studio Display u oglasniku (1.190 EUR)
  • smayoo: Jedna Bajagina :)
  • smayoo: U to ime... [link]
  • drpongrac23: Čorbu ću pamtiti po izvanrednim albumima do 1989, a kasnije po glupostima zbog kojih se mnogima zamjerio. Sve u svemu , o pokojniku samo ono najbolje, a za loše i ružne stvari suditi će valjda netko drugi.
  • cariblanco: Istina je, uvjek sve najbolje za pokojnika...kad će umrjeti putin da otvorim šampanjac ;)
  • Ender: ali, ipak - o pokojniku sve najlepse.
  • Ender: bilo je konacno jasno da je izdao sebe kad je poceo da se nesto sredjuje i da se farba pre nekoliko godina. tad je neko rekao - srpski r'n'r je izgubio rokera, a estrada je dobila pevacicu.
  • Ender: nazalost, moram da se slozim. navodno je bio rekao skoro - da mu telo sahrane u Cacku, a srce u Sloveniji.
  • drlovric: Umro kod konjusara koje je pljuvao cijeli zivot. Veliki umjetnik ali populisticko govno od covjeka.
  • smayoo: Ode Bora Čorba. Da se nije upustio u low end politiku, ostao bi zauvijek high end rocker... :(
  • smayoo: :)
  • cariblanco: smayoo, sori
  • cariblanco: Ajmo repete da smacco izgubi koju kili :)
  • smayoo: Previše je to, nemoj... :)
  • Yonkis: Čekaj, nisam još ja čestitao. Šećer na kraju :) Sretan rođendan smayoo! Poživio ti nama još toliko!
  • smayoo: Hvala. Već je pomalo i zaboravljen... :)
  • BigMac: Sretan rođendan Emile, sve najbolje!
  • iMo: Sretan rođendan! : )
  • smayoo: Hvala! :)
  • Beli: Sretan rođendan dragi Smayoo, od srca...
  • Bertone: Sretan rođendan smayoo
  • smayoo: Hvala svima! :)
  • cariblanco: Sve najbolje Emile :)
  • Djuro genijalac: Sve najbolje!
  • Djuro genijalac: Pa kad prije, majkumu?!?!
  • Djuro genijalac: O, Emile, omatorilo se opet?!
  • Air: Smayo sretan rođendan!
  • zoranowsky: Sretan ročkas Smayoo!!! :)
  • Kloba: Uvijek kasno palim, pa ću i sada. Sretan ti rođendan, Smayoo! ;)
  • Gjuroo: Sretan rođendan, Smayooooo!
  • smayoo: Nemoj, previše je... :D
  • mbp2009: Doživio barem još toliko
  • mbp2009: Smayo sve najbolje
  • drpongrac23: Sretan rođendan Smayoo :) :) :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

kupus, miomika, Riba, rusty, saint, temeljnik, Anonimci (433)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Anketa

Kupujete li profesionalni Mac?

Čekam novi modularni Mac Pro - 48.5%
Novac nije problem, kupujem iMac Pro - 0.7%
Kupujem Valjak, baš je lijep i tih! - 0%
Kupujem polovni Mac Pro tower - 11.8%
Nadogradit ću postojeći Mac Pro tower - 2.9%
Običan iMac 27" mi je dovoljan za posao - 5.9%
Skromnih sam potreba, Mac mini je zakon! - 7.4%
Radim na terenu, mora biti MacBook Pro - 3.7%