Prijava (login)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prijava (login)

10.06.2010 | 18:51
Zašto me stalno odjavljuje na Jabučnjaku nakon zatvaranja Safarija? Opcija "zapamti" je aktivna. Molim pomoć (ne da mi se uvijek prijavljivati). Da nije možda neka postavka u Safariju? Srdačan pozdrav.
10.06.2010 | 20:10
www.jabucnjak.hr/forum/jabucnjak/34786-zaboravio-me.html

Uglavnom, nema pomoći... Osim da ne koristiš Safari.

Riba, a da staviš jedan od ovih "zaboravio me" topica kao sticky temu?
  • Dijete
  • Posjetitelj
10.06.2010 | 21:52
Da, Gustave... nisi jedini
10.06.2010 | 22:36
BTW, vidim da se nije ništa promijenilo niti sa Safarijem 5...
10.06.2010 | 23:51
Ja imam Safari 4.0.5 i nemam taj problem ...?!
Stalno sam logiran.
11.06.2010 | 01:14
Prije vise od godinu dana sam otvorio temu '' zaboravio me..." i situacija je jos uvijek ista. Pokusavao sam sve i svasta, ali cinjenica je da nakon pola sata sto nisam aktivan, Safari me zaboravi.

Sada, citam Jabucnjak kao anonimac i eventualno, ako naletim na neko pitanje na koje znam odgovor ili ako me nesto iznimno muci, onda se logiram (mozda to i nije tako lose, zbog toga sto kolicina gluposti koju bih inace pisao je znatno manja)
11.06.2010 | 10:41
Gljiva, ovo u zagradi vrijedi i za mene, možda još i više što se tiće pitanja. Karma gore!
11.06.2010 | 12:33
Potrošio sam stvarno hrpu vremena pokušavajući naći gdje je problem i na kraju sam zaključio da je vjerojatno problem u nekakvoj javaskripti koja zbog nečega spriječi Safari da napravi automatsku prijavu. cookie na strani browsera se normalno updatea, sve izgleda divno i krasno ali se Safari jednosatvno ne prijavljuje. Svi ostali browseri rade normalno.
Kako je ovo ipak hobi kojim se bavimo u slobodno vrijeme morao sam ipak u jednom trenutku povući crtu kod količine vremena koje ima smisla odvojiti u istraživanje ovog problema. Ja ću mu se ipak povremeno vraćati koliko vrijeme bude dozvoljavalo, najvjerojatnije će se problem riješiti kod nekog od budućih updateova kod Jabučnjaka i/ili Safarija.
12.06.2010 | 00:00
Kod mene je ovakva situacija, na MacBooku me zaboravlja, na Miniju me zaboravlja, na PowerBooku G4 koji vrti neki stariji Safari na Tigru me pamti, a i na iPhonu i iPodu me pamti non stop - sve Safari.

Toliko sam se na sve navikao da svaki pud kad naletim na iPhonu na Jabučnjak i vidim svoju ikonu pomislim da se stvar konačno riješila, a onda se sjetim da je to samo iPhone.

Imam još i dva Windows kompa, ali na njima ne surfam pa ne znam kako to izgleda.

Ali, primjetio sam da se Jabučnjak zadnjih mjeseci pojavljuje u trenu, nekad je trebalo čekati i desetak sekundi da se uvodna stranica počne učitavati.
12.06.2010 | 15:15
Da, Sarai je radio u redu sve do prve bete verzije 4 i ostalih koje su slijedile. Ovo za iPhone Safari nisam znao, tnx.
12.06.2010 | 16:40
Evo sad mi pamti (nakon nadogradnje na verziju 5.0).
12.06.2010 | 19:41
meni je pamtio na staroj verziji no kako sam upgradeo na 5 sada mi više ne pamti i lagano ludim!!!!
12.06.2010 | 21:49
Meni nije pamtio ni na 4, ni sad na 5.
13.06.2010 | 13:03
Vjerojatno ne pamti ni verzija 5. Tj pamti dok ne istekne 30 minuta neaktivnosti, pa obratite paznju na to.
13.06.2010 | 23:40
Riba nije 30 min više kao 5 do 10 min baš sam sada provjerio
27.06.2010 | 17:01
Dobar dan. Upravo sam napravila novi profil jer moj stari (s kojim sam se prijavila) uopce nije prepoznan. Isla sam na opciju "zaboravljena prijava" i niti tu me ne nalazi. S ovim sam profilom otisla na svoj "stari" i pise mi unnamed user. Jesam li slucajno zbrisala profil ili?
27.06.2010 | 17:06
Neki dan je admin radio "veliko spremanje". Ako u profilu nisi upisala svoje ime i prezime (nego nešto bez veze), onda ga je sigurno obrisao. U drugim slučajevima ne bi trebao, ali ne znam. Javit će se on već... A koji je to bio profil?
27.06.2010 | 17:06
Bilo je neko čišćenje i spremanje u Jabučnjaku pa te možda zakačilo. Pitaj Davora tj. već će se on javiti. Bok !
27.06.2010 | 17:16
smayoo je napisao:
Neki dan je admin radio "veliko spremanje". Ako u profilu nisi upisala svoje ime i prezime (nego nešto bez veze), onda ga je sigurno obrisao. U drugim slučajevima ne bi trebao, ali ne znam. Javit će se on već... A koji je to bio profil?

LStands4Love
27.06.2010 | 17:31
Da, sjećam te se. Velim, Davor je brisao sve profile bez valjanog imena i prezimena pa ga je, ako ih nisi bila napisala, vjerojatno iz tog razloga obrisao. Ako pak jesi, onda je neki drugi razlog. Ne znam da li sad može vratiti obrisano (mislim da ne može). Možeš pričekati da vidi ovaj thread pa se javi, ili ga kontaktiraj na PM (dpasaric).
27.06.2010 | 18:16
Ako korisnik nije imao normalno upisano stvarno ime i prezime, kako lijepo molimo pri registraciji, onda je pobrisan. Operativno pri tome čak idem toliko ususret da one koji npr. napišu: "Štote Briga", a mail bude korektan " Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ", onda upišem ispravno ime i prezime da bismo sačuvali account.

Jabučnjak nije anonimno mjesto i to piše u uvjetima korištenja. Pobrisane accounte ne vraćamo. To su neka minimalna pravila lijepog ponašanja koja tražimo ovdje. Mislim da je ljudski znati s kojim čovjekom komuniciraš s druge strane.
27.06.2010 | 18:36
Davore slažem se s tobom, kod upisa su pravila ista za sve. Jabučnjak je otvoren za sve i nema se šta skrivati. Bez brige se prijavi a zakaj nebi znali kak se dama zove, valjda nije tajna. Ja ionako gledam nadimak i ne tražim u članovima kako se tko zove. Sretno s novim nadimkom !
27.06.2010 | 20:14
Na profilu je bilo prvo slovo imena i cijelo prezime, mozda je to razlog. Nista, napravila bum novi s istim nickom, ali cu sada staviti ime i prezime. Ovaj profil mozete izbrisati ona.
Pozrdav
28.06.2010 | 00:32
Hvala na razumijevanju i suradnji!
24.02.2011 | 22:43
Opa, danas me cijeli dan automatski ulogira. Ugodno me iznenadio. Možda, jer sam jućer napravio apdejt, glavno imam klik manje.
25.02.2011 | 00:03
jzelko kaže:
Opa, danas me cijeli dan automatski ulogira. Ugodno me iznenadio. Možda, jer sam jućer napravio apdejt, glavno imam klik manje.

Pametni znaju čemu služi 1 Password http://agilewebsolutions.com/onepassword
25.02.2011 | 00:57
Imam ga instaliranog od početka. Apdejt je bio Safarija i Jave SDk , a ostalo nema veze s tim. Valjda će i ostat do daljnjeg.
26.02.2011 | 00:37
Već je ponovno odlogirao. Nakon nestanka struje i ponovnog paljenja, više se ne logira automatski.
12.03.2011 | 13:35
sorry što budim teme, ali htio sam "primjetiti" i dati vam do znanja, da otkad sam stavio Safari 5.0.4 na stroj, da mi vec 3 dana pamti automatski login.

Ribosome.......moda su ga uspijeli sad popeglati...
12.03.2011 | 15:59
Meni ne. Znaći, od slučaja do slučaja.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 sati, 20 minuta
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.
  • dpasaric: Večeras u 19 sati po našem vremenu Appleov #WWDC25 keynote!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

iAnte, IkoIko, tino1, Anonimci (470)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.85 Seconds

Provided by iJoomla SEO