Sudeci po reakcijama na predstavljanje iPada, mislimo da je zasluzio zaseban forum. Da se spremimo za skorasnje pojavljivanje u Hrvatskoj, na vrijeme smo otvorili novi forum - iPad.
Kloba: Smayoo - nisam ga ja tako nazvao, već sam prenio informaciju. Gruba ili ne, Poljacima je očito dojam takav. Nisam ovdje pročitao, samo sam upisao grubu riječ i Poljaci i izašlo mi je xyz tekstova jer su svi prenjeli isto. [link]
drlovric: @Kloba: Nisam ni ja isao. Nekakva me prehlada zeza par dana, pa nisam bas bio za put. Kartu sam poklonio, pa neka uziva ko moze
smayoo: Kod Varge u Bilju sam više puta jeo odličan čobanac. Osijek je lijep i zanimljiv grad. Svašta se može još uljepšati, ali nazvati ga zapuštenim - to je baš grubo. Zagreb ima puno zapuštenijih dijelova, makar se novac cijele zemlje slijeva u njega.
drpongrac23: Jedino što me veže za Osijek je prilično loš čobanac, nažalost...
Kloba: Kako bilo, sretno ti bilo i nadam se da ćeš svjedočiti konačno nekoj pobjedi naše reprezentacije. Zadnju smo imali još tamo prije EURO-a.
Kloba: @drlovric - ja bih rado, ali niti imam kartu niti prijevoz. Da ti budem iskren, nikada nisam niti bio u Osijeku. Bio sam u Đakovu. Rado bih vidio taj grad. Čitam da su Poljaci u nevjerici koliko je grad zapušten, odnosno star i neenoviran. Za OPUS Arenu nemaju primjedbi, ali se čude kontrastu.
drpongrac23: Čorbu ću pamtiti po izvanrednim albumima do 1989, a kasnije po glupostima zbog kojih se mnogima zamjerio. Sve u svemu , o pokojniku samo ono najbolje, a za loše i ružne stvari suditi će valjda netko drugi.
cariblanco: Istina je, uvjek sve najbolje za pokojnika...kad će umrjeti putin da otvorim šampanjac
Ender: bilo je konacno jasno da je izdao sebe kad je poceo da se nesto sredjuje i da se farba pre nekoliko godina. tad je neko rekao - srpski r'n'r je izgubio rokera, a estrada je dobila pevacicu.
Ender: nazalost, moram da se slozim. navodno je bio rekao skoro - da mu telo sahrane u Cacku, a srce u Sloveniji.
drlovric: Umro kod konjusara koje je pljuvao cijeli zivot. Veliki umjetnik ali populisticko govno od covjeka.
smayoo: Ode Bora Čorba. Da se nije upustio u low end politiku, ostao bi zauvijek high end rocker...