jParty 2009
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

jParty 2009

30.10.2009 | 11:37
Dakle ipak je odluceno da ce iPartyja biti, ali ovaj put vise u obliku neformalnog okupljanja Jabucnjakovaca (i ostalih naravno) nego kao nekakav dogadjaj sa formalnim programom tako da nece biti stresa oko organizacije i kojecega. Unatoc tome pokusat cemo spremiti par iznenadjenja kako to uvijek i biva.
Ono sto je sigurno za sada je mjesto i vrijeme: u Rijeci u peek&pokeu gdje je toplo i ne tuku, imamo mjesta u ugodnom ambijentu, interneta, projektor i uticnica za struju, dan je 12.12. (Subota). Vrijeme jos nije utvrdjeno ali recimo popodne/predvecer da ljuid koji moraju voziti doma ne idu prekasno. Ako nekome treba smislit cemo i nocenje.
U blizini ima nekoliko mjesta gdje se moze zasjest i pojesti nesto, a na samoj lokaciji osigurat cemo bezalkoholne pijace i pive po najnizim cijenama u gradu!
Eto da malo prodiskutiramo, pa cu staviti ovo kao informaciju i na naslovnicu.
30.10.2009 | 12:11
iSveto nazoči!
  • Dijete
  • Posjetitelj
30.10.2009 | 12:49
AeLTe nazoči, a iTurjak još nema raspored..

Hanuka počinje uz zalaz sunca 11.12. tak da kaj se mene tice, moze..

Molim jedan krevet ili prostor da napušem madrac il stolac na kojem cu spavat il kutak da kao Grunf odspavam stojeći..

mislim da se i 14. vidimo na Septici.. ću da stopam ako treba..
30.10.2009 | 12:51
Radujemo se unapred! Mjesta za napuhati krevet ima, macki cu pokusati objasniti da nisi opasan.
30.10.2009 | 13:13
Utefterito. Donosim nešto šporckih rekvizita za zube.

Imam 2 mjesta za spavanje ako ne preselim u međuvremenu. Toplo je, al ne znam tuku li.
30.10.2009 | 14:02
Znači ipak se ne damo! Odlično!
30.10.2009 | 14:12
iJa bi iSto došao
30.10.2009 | 14:39
Vidimo se! Kod mene doma ima bračni krevet u sobi za goste s korištenjem kupaonice i mukte doručkom.

Za silu se može i još jedan sklopivi krevet postaviti u toj istoj sobi, ali bude velika gužva, a u predsoblju imam i fotelju koja se razvlači u (vrlo uski) ležaj.

Kome treba noćenje, neka se javi na PM.
30.10.2009 | 15:38
vidimo se
30.10.2009 | 15:54
smayoo kralju, SVAKA ČAST !
30.10.2009 | 16:12
Ma to te ja pitam! Vidimo se.
30.10.2009 | 17:09
Breed i Ja pjevamo cijelu vecer....to je nas doprinos
30.10.2009 | 17:52
Otvaramo s "My Heart Will Go On" koja je zadnji put izazvala ovacije u publici i nagnala na bar jedno spontano samozapaljenje.
30.10.2009 | 17:57
Imam 6 GB novih materijala. :-X
  • Dijete
  • Posjetitelj
30.10.2009 | 18:03
Flare, ak vozis jel ima mjesta za moje malo dupence?
30.10.2009 | 18:32
Riba je napisao:
Imam 6 GB novih materijala. :-X

Bez "Finland" se ne pojavljuj!
30.10.2009 | 19:44
dpasaric je napisao:
Znači ipak se ne damo! Odlično!

Hmmmmm! Ja koliko se sjećam ti se se dao..ček da vidim:

"Ove godine preskačemo iParty! Kriza je stisnula i najmoćnije, pa su se tako povukla dva najveća prošlogodišnja sponzora. Veliki T-Mobile koji je prošle godine hrvatskim Apple korisnicima predstavio iPhone u muzeju informatike PEEK&POKE kaže da "unatoč iskrenoj želji" nije u mogućnosti sudjelovati. Apple uvoznik, koji nas je prošle godine počastio lijepim iPod nagradama u svim formatima, ove godine nije planirao iParty, iako, kažu da je njih kriza stisnula možda ipak nešto manje nego ostale - što je valjda odraz globalno snažnog Applea."

Neću još izlaziti s programom ali nešto se valja niz iVana Grohovca ... Čekam Ribu da objelodani.
30.10.2009 | 21:31
Sta sad to znaci, da ce Davoru ulaz biti uskraćen?
30.10.2009 | 22:37
@Sveto - pa to i dalje stoji, ali prenesi sve što sam rekao!

..."Da se to tako organizira, produkcijski pripremi i realizira potrebno je mnogo vremena i energije. Ako radi krize sponzori to sada ne mogu pomoći, cijeli taj dio gubi smisao - jer ne bismo generirali prihod za plaćanje računa muzeju, već samo gubitak. To je razlog zašto od događnja u prošlogodišnjem "hype-hype" stilu neće biti ništa. Ako se dogovorimo za neformalno druženje bez svih "bangs and whistles", zašto da ne…"
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
31.10.2009 | 01:44
Hehe, vidimo se...
31.10.2009 | 09:44
dpasaric je napisao:
@Sveto - pa to i dalje stoji, ali prenesi sve što sam rekao!

..."Da se to tako organizira, produkcijski pripremi i realizira potrebno je mnogo vremena i energije. Ako radi krize sponzori to sada ne mogu pomoći, cijeli taj dio gubi smisao - jer ne bismo generirali prihod za plaćanje računa muzeju, već samo gubitak. To je razlog zašto od događnja u prošlogodišnjem "hype-hype" stilu neće biti ništa. Ako se dogovorimo za neformalno druženje bez svih "bangs and whistles", zašto da ne…"

Nonsens! Kako sam rekao i prije potrebna je samo volja. MOžda neće biti s Hollywoodskim nagradama ali ćemo se potruditi da bude Hollywood.
31.10.2009 | 13:18
Riječi ti se pozlatile Sveto!

Ja sam iscrpljen od dnevnih briga u poslu i stalne neizvjesnosti, pa nije čudo da ponekad dobijem napadaj depresije.
31.10.2009 | 13:25
@Breed&Riba
"Bako, bako, a zašto imaš tako velike zube?"
31.10.2009 | 14:27
Riba se kesi, a ja sam povodljivi kopirant na kojeg je lako utjecati!
31.10.2009 | 22:07
nagrada će biti...i to kakvih
31.10.2009 | 22:55
Ajme! Kada bih smio pričati o nagradama!!!!
02.11.2009 | 22:41
iKnow
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
08.11.2009 | 22:19
Kuham jedan keynote... Nije samo o tome kako ćemo to mi letjeti, nego i o tome čega sve ima... Ima puno lipih stvari!
08.11.2009 | 22:29
Kako volim čut ovo Keynote umjesto Power Point

Za sad čvrsto stojim za dolazak i jedva se suzdržavam od pretjerane radosti da ne ureknem

Znam da sam superstitious al šta mogu, ipak sam žensko, iako Geekuša...

Naime, planiram doći dan ranije i tortu složiti tamo gdje ću biti smještena plus još nekakvih stvari planiram donijeti i tako doprinijeti jPartyju u oskudici

10.11.2009 | 00:52
ako se stvari budu i dalje pozitivno odvijale kod mene onda bih se i ja mogao spustiti u juzne krajeve... vrlo bi me to razveselilo
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 27 minuta
  • Novak: Netko tko mi može pomoći sa Mac-om! VideoProc Vlogger radi na HPu (Windows) ,ali taj isti program NE RADI na Macbooku!
  • Gjuroo: Mbappe je od modrića dobio jedan atomski slijeva.
  • Sarek: Možda je igrao i Football manager. Imam ja dva bliska prijatelja koja su rekli da to stvarno pomaže. Glavni su u kladionici
  • drlovric: @Ender: Normalno. Skidaj gace, nuklearke su u silosima :)
  • m@xym: ... ma ne, nego je to je zato što je Dalić primjenio Starcraft strategiju...
  • Ender: hoces reci da je trebalo da spusti gace i da se predaju, jer je to nuklearna sila? :)
  • drlovric: Izgubi nuklearna sila FRA na Poljudu :)
  • Yonkis: Novak: zanemari prijašnji link, ovo je ono što tražiš: [link]
  • Yonkis: Novak, evo probaj ovako: [link]
  • ^SuperUnknown^: Ako netko treba origigi silikonske maskice za iPhone XS Max, 12 Pro Max, Samsung Galaxy S9 nek javi u PM :)
  • Novak: Da li je moguće prebaciti Tor browser bookmark sa windows PCa na Macbook?! Hvala.
  • Yonkis: Hvala Kile, vidi ovdje [link]
  • Kile: Za sve koje koriste Apple Watch od sada HT nudi multi sim tako da sat radi bez iPhona ako ima cellular opciju.
  • Yonkis: 18.3.2 verzije su dostupne kao i 15.3.2 za Sekvoju
  • kupus: eh moj dream, mislim da si fulao forum
  • dpasaric: Evo stiže tuce za tebe, cijena sitnica! :)
  • smayoo: Davore, pa to je prava prilika. Naruči mi odmah 10 komada. :P
  • smayoo: mislim da ne
  • dreaMMAster: Jel ima na forumu generalna tema o novom M4 Airu?
  • dpasaric: :)
  • dpasaric: Mac Studio u top konfiguraciji nešto preko 15.000 € PDV
  • dpasaric: Stigle CTO cijene za MacBook Air 15" M4 u Voćarnu... ostalo će ovih dana!
  • Yonkis: Kako instalirati Apple Sports app ako imam na svom hrv acc eura?
  • Yonkis: Raid? Za komarce? Za Siri?
  • drlovric: @Yonkis: Sad marketing timovi vec rade na strategiji "Kupite novi iPhone raid Nove Siri" :) Kao sto su se ljudi upecali na Apple inteligenciju, koja niti dan-danas ne radi niti jednu jedinu korisnu i uporabljivu stvar.
  • Yonkis: Look how they massacred my boy [link]
  • kupus: sad se ne može upaliti, nema ni jabuke pri paljenju. rip imac
  • kupus: nisam ni ja gasio svoj imac. neki dan, nakon budjenja iz sna, radio je 5 minuta. poslije toga screen "flickering" pa se ugasio.
  • Ender: @hal9000: mislim da nema smisla ni potrebe za takvom anketom. jer Mac se ne restartuje, osim kad budu neki update-i sistema, al to je redovno odrzavanje :)
  • Ender: @ZoPaj: toliko cesto? :) podseti me na mog kolegu sa studija kad je rekao - ja menjam devojke kao carape, 2 puta u godinu dana :)
  • Yonkis: @zopaj ima travel-sickness, ne podnosi vožnju? :)
  • ZoPaj: ja restartam često, dva tri put godišnje.. a kad ga vozim na more ugasim ga skroz ;)
  • hal9000: @Ender - Mogli bi predložiti jabučnjaku da stave anketu tipa "Kad ste zadnji put restartali svoj mac" :D
  • hal9000: @borisone Ne fali kontekst. Sjećam se kada sam ga zadnji put restartao, samo je bilo davno pa ne mogu procjeniti. A nemam preko 6 banki. Nisam boomer. :P
  • Borisone: Fali kontekst. Ako hal9000 ima preko šest banki taj "tako davno" moče biti i jučer. :-)
  • Ender: @hal9000: tako sam nesto i pretpostavio :)
  • hal9000: @Ender Nemam pojma! Toliko davno je to bilo da se ne mogu ni sjetiti! :D
  • Borisone: Novi Mac Studio, MacBook Air, iPad Air i iPad.
  • Borisone: Toliko najava ovaj tjedan a vikalica šuti.
  • Lihto: Its Been 84 Years XD
  • Ender: @hal9000: posle koliko vremena je bio taj restart?
  • hal9000: Danas sam restartao Mac! :O
  • kupus: @yonkis :D
  • ping: Pa HR koristi samo Skype. Ne bi to znao da to svaki put ne naglase. Ptrm skype iz Rima, putem skype iz Bruxellesa…
  • Yonkis: Ako ništa ostao je kao sinonim za online video call :) barem za sada, za neke.
  • Zdravac: ...Skype je izgubio smisao, kao i bilokakav interes za borbu sa konkurentima
  • Zdravac: vjerojatno ne, ali eto, malo nostalgije, iako je to već dugo vremena bilo izgledno, od kada su puno toga iskoristili za Teams...
  • smayoo: zar to itko još koristi?
  • Zdravac: Skype se gasi u svibnju! RIP :(
  • Yonkis: iPad 10th gen se izgubio pa psuješ ili..? :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Borisone, drpongrac23, jura22, Riba, tino1, Anonimci (310)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.18 Seconds

Provided by iJoomla SEO