Prijedlog....
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prijedlog....

21.02.2007 | 06:18
Ajmo napraviti mali kontest tko ima najlijepsega Mac-a. Nemojte sad reci ono pa svi su isti, ali birati cemo sliku po nekom posebnom detalju ili tako necem...

Znaci svatko posalje svoju sliku svoga \"ljubimca\" i onda cemo nakon mjesec dana birati najlijepsu sliku.

A da stavite to pod rubrike.....

Sta mislite?
21.02.2007 | 06:23
uhuu i skrinsot kontest jer moj izgleda koda sam slainu rezo na njemu pa da negdje imam sanse hehe
21.02.2007 | 07:04
Nema to smisla radit.
Riba bi ionako narikta da pobjedi njegov cube.
  • User
  • Posjetitelj
21.02.2007 | 12:49
\"Administratori, moderatori i njihove obitelji ne smiju sudjelovati u nagradnoj igri.\"

To je pravilo na nekim forumima i portalima lol

Ja sam za!
  • Dijete
  • Posjetitelj
21.02.2007 | 18:54
I'm out.. mogu bit promatrač il žiri..

nemam urođenu želju za nadmetanjem..
21.02.2007 | 23:06
Eh, nekad smo imali galeriju gdje su ljudi mogli poslati slike svojih Macova, izgleda da je vrijeme da se ona vrati....
uzzy je pak u pravu, ne mozete se boriti protiv ovoga:
Prilozi:
  • Dijete
  • Posjetitelj
22.02.2007 | 01:02
Riba je napisao:

uzzy je pak u pravu, ne mozete se boriti protiv ovoga:

hm.. da.. cube je cube. al nekak kad vidim ženinu lampicu u njenoj šarenoj sobi, srce mi zaigra..

još kad se sjetim prve reklame za lampu di skakuće okolo i belji se, odmah mi se vrati okus koji mi se tad stvorio u ustima i natjerao slinu da curi niz bradu..
22.02.2007 | 02:53
Kad san vec predvidija pobjednika,sad se bar mogu borit za srebro i broncu:)

Prilozi:
  • Dijete
  • Posjetitelj
22.02.2007 | 05:40
Ok..

s obzirom da se nismo niš dogovorili, ja se po dekretu proglašavam sucem oliti sudcem po novom pravopisu.. ili, ako već nije, po sljedećem novom pravopisu..

Dakle, Riba i Uzzy, natječaj još nije otvoren, već smo dana 20. Veljače godine Gospodnje 2007., primili prijedlog uvaženog člana AL.Ca o otvaranjau natječaja..
Shodno s time vaše fotografije ne možemo prihvatiti u nepostojeći natječaj, niti ćemo ih prihvatiti kada natječaj bude otvoren. Vama se i dalje daje na pravo pristupiti natječaju te sa nestrpljenjem očekujemo i Vaše prijave..

Nadalje,
otvaram raspravu o kriterijima ocjenjivanja.
Nešto mi u ova dva primjera daje naslutiti da se ovdje radi o natječaju habitata* cijenjenih Macova, a ne ljepoti samih ljubimaca.. (da je tako, definitivno bi neko žensko pobjedilo, mi patuljci pojma nemamo - ok, osim Nevena C.)

Ali opet, to je samo moje gledanje na stvari..

primite pozdrava od Su(d)ca

p.s. očekujem konstruktivnu raspravu, a ne kontriranje.. Sjetite se samo skeča Argument of pajtonovaca..

* habitat |ˈhabiˌtat| - noun - the natural home or environment of an animal, plant, or other organism
22.02.2007 | 06:15
Molim da se ljevacima, obzirom na razvijeniju desnu polutku, ne dozvoli da kankuriraju u daljnjem takmičenju, jer to ne bi bilo pošteno prema dešnjacima, koji nemaju niti jednu razvijen(ij)u.
22.02.2007 | 06:17
Molim da se ljevacima, obzirom na razvijeniju desnu polutku, ne dozvoli da kankuriraju u daljnjem takmičenju, jer to ne bi bilo pošteno prema dešnjacima, koji nemaju niti jednu razvijen(ij)u.
22.02.2007 | 07:27
Pred izborna kanpanja je pocela.
Uvjeravam sve crve s jabuke,da ja uzzy (bivsi duzun.......provocirali su me na poslu) cu se cano borit za srebro i broncu (zlato je vec prodano ribi,sudac je podmicen sa cevapima i pivom).Molim da glasate za mene,jerbo sam domaci covik iz naroda,posten,odan i savjestan.
Amen.
22.02.2007 | 07:28
Argument

22.02.2007 | 07:51
uzzy je napisao:
Molim da glasate za mene,jerbo sam domaci covik iz naroda,posten,odan i savjestan.
Amen.

Lijepo si se predstavio,ja cu glasat za tebe.
22.02.2007 | 07:52
Nisam mislio samo tko ima najljepse sredeni Mac, nego i nesto posebno, cak stovise humoristicni neki detalj koji cini sliku zanimljivom. Tako nesto sam mislio.... Mada moze i ovako riba nebi dobio zlato, niste vi vidjeli moj macbook kako sam ga lijepo sredio ^
22.02.2007 | 08:19
Veki,zahvaljujem ne glasu.Kao prvi glasac,imas Veliko Pivo od mene kad dojdes u Solin.
A.L.C. cuva svoj adut za veliko finale.
22.02.2007 | 14:56
Ajde, AL.C, pokaži nam sličicu svoju, pa da vidimo na šta si ti to ciljao.
  • User
  • Posjetitelj
22.02.2007 | 18:36
AL.C. je napisao:
Nisam mislio samo tko ima najljepse sredeni Mac, nego i nesto posebno, cak stovise humoristicni neki detalj koji cini sliku zanimljivom.

Gle malo bolje, meni je ludilo onaj Yoda kod uzzyja sta viri iza printera

uzzy imas moj glas, iako cu i ja konkurirat al tek kad contest zapocne
22.02.2007 | 19:06
User,neka sila bude s tobom.
22.02.2007 | 21:09
dobro i kaj sad? koji su kriteriji natjecanja?
\"Nisam mislio samo tko ima najljepse sredeni Mac, nego i nesto posebno, cak stovise humoristicni neki detalj koji cini sliku zanimljivom.\"
pa..krenimo..
22.02.2007 | 21:48
Mrtvaci,BUĐENJEEEEEEEEEEE.........
24.02.2007 | 04:42
Sta smo vec poceli?

Nismo se ni dogovrili kakva ce biti pravila natjecanja....

Ja, nemam bas vremena zadnjih dana, probajte vi sklepati nekakva pravila, pa cemo onda baciti kontest :-D

Pozdrav,
25.02.2007 | 05:59
Evo, da i ja dam prilog :

25.02.2007 | 23:26

mekbuk ko mekbuk, na!!
26.02.2007 | 06:21
Oxi; (preduhitrio si me sa tom idejom )
26.02.2007 | 07:00
AL.C. je napisao:
Sta smo vec poceli?

Nismo se ni dogovrili kakva ce biti pravila natjecanja....

Ja, nemam bas vremena zadnjih dana, probajte vi sklepati nekakva pravila, pa cemo onda baciti kontest :-D

Pozdrav,

Ma nema nikakvih pravila.Riba zlato,Uzzy srebro,a za broncu ko vise da pohlepnom ziriju.
03.03.2007 | 04:09

Evo moj MacBook upravo vecera, pa reko da ga uslikam kako jede, jer znam da to vasi macovi mozda nerade :-P

Ali moj MacBook je izbirljiv i samo oce dobru hranu, pureci medalijoni u Jäger sosu, sa rizom, i graskom i mrkvom u Bernaise sosu. :-D

Pozdrav,

P.S.
Nadam se da je ovo bolje nego ribino ))))
03.03.2007 | 12:09
moze i moj letit svemirom ak treba
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 18 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa