Jabučnjak majice za članove
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jabučnjak majice za članove

31.08.2018 | 17:28
Pozdrav,

Jeste li ikad radili majice za članove zajednice ? Nisam do sad naišao na takav post. Sigurno imamo dosta dizajnera koji bi mogli predložiti svoja rješenja, pa se onda najbolje usvoji. Pitanje je samo jel se nekom da s tim zaebavati i preuzeti taj posao na sebe. Normalno da majice nebi bili besplatne, ali nisu niti preskupe za većinu članova foruma. Ako smijem jedan primjer s drugog foruma, polo majica 80 kn, a obična je bila 50 kn.Slika ispod

s22.postimg.cc/6poowio4x/fr_531.jpg
31.08.2018 | 17:40
Prije par godina (5-6) mislim da je bilo nekih majica,ne sjecam se koji je sistem djeljenja bio ali znam da je bila tema.
31.08.2018 | 17:43
E, ovo je super ideja!
Pa imamo tiskare među članovima, ako se ne varam? Treba bi nam sitotisak, odnosno netko tko radi u takvoj tiskari...
31.08.2018 | 17:44
Jesmo davno, bilo je upita u međuvremenu, možda ne bi bilo loše ponovno aktualizirati tu temu....ali Djipi i Davor su zaduženi za "promociju i marketing".
31.08.2018 | 17:55
Ja sam za.
31.08.2018 | 18:43
Super, neka se onda probaju organizovati da nadju sponzora
31.08.2018 | 18:53
Ja bi kupio jednu crnu i jednu zelenu.
31.08.2018 | 19:05
Imam još negdje apšisanu zelenu, ali sam za tiskanje novih.
31.08.2018 | 20:44
Ja onu prvu još čuvam, ali uvijek mi je bilo šteta da ih njje bilo u polo varijanti

Davoreeeeeee!
31.08.2018 | 20:59
crna non polo za mene pls! Platim koliko treba
31.08.2018 | 21:19
Ako se netko misli toga prihvatiti, mogu vam pomoći okvirnim cijenama i kontaktom (ako nemate nekog svog).

Uglavnom, prošle smo si godine (za deset godišnjicu) radili majice za zainteresirane članove foruma i okvirna cijena ponude je bila:

- 50 naručenih 44 kn/komad
- 100 naručenih: 38 kn/komad
- 200 naručenih: 34 kn/komad

... s time da smo išli na Fruit of the Loom majice zbog kvalitete i jednostavnosti odabira veličine/broja. Da smo išli na jeftinije majice i cijena bi bila manja. Naravno cijena je ovisila i o dizajnu i broju korištenih boja (ali smo išli na minimalizam ).

crna.png

Poštarinu smo riješili putem standardnog cjenika HP-a koji ovisi o težini pa kako su majice teške oko 165 g/m^2 okvirne cijene (slanja u kuverti) su bile:

- 1 majica - 6.20 kn
- 2 majice - 8.80 kn
- 3 majice - 17.60 kn ... itd

E da, ako budete radili majice i ja bi uzeo par komada... ako mi se dizajn svidi
  • Anonimac
  • Posjetitelj
31.08.2018 | 21:39
197372DD-42FF-4E69-8AD2-BC5C3B9B8F31.jpeg

Ovo mi je jedina fotka koju imam... radili smo self tape frendu za audiciju u pauzi za rucak snimanja Inland Roada...

Kak drzim poli, ne vidi se rupa koju mi je napravio janjac dok sam asistirao kod markiranja usiju i rezanju repova. Lijepo mi je na Pagu vidjet kak ovce imaju repove, ovdje im rezu zbog muha...

Ja bi isti taj dizajn jako... jel ima to neko spremljeno sa si ak nis drugo uz dozvolu sam isprintam?
31.08.2018 | 21:56
Bili smo ih izradili za iParty prije desetak godina, dok se Apple još vodio iz Hrvatske, pa se imalo s kime pričati i mogla se dobiti kakva-takva podrška za događanje.

Izradili smo za muške zelene majice s ikonama, a za žene crvene sa sloganom "Zagrizi!". Prodavale su se u Muzeju informatike PEEK&POKE i uglavnom su "planule". Mislim da smo ih napravili 50-ak.

Isto je i s majicama Muzeja, uvijek planu čim ih napravimo, dakle potražnja nije problem. Problem je siromaštvo i ne imanje "buffera" da se unaprijed skupi 10-ak tisuća kuna da se napravi pristojna i ekonomična serija, pa onda da se to kasnije ubere nazad kroz prodaju tijekom par mjeseci.

31.08.2018 | 22:15
Pa "buffer" je problem ako idete na veću količinu bez unaprijed određenog broja kupaca, no ako se ide na ciljanu izradu onda se novci skupe prije same izrade, odnosno...

1. Napravi se 2-3 dizajna i anketa gdje glasaju članovi foruma (koji su vjerojatno i budući kupci) - usput, može i ovaj stari dizajn jer je ok
2. Kad se odabere dizajn odredi se period za naručivanje i uplatu (recimo 15 ili 30 dana)
3. Kad sjednu novci od uplate imate i konačan broj naručenih majica ide se u izradu
4. Kad su gotove ide pakiranje i slanje

Jedini je problem što jedan ili više ljudi treba odvojiti malo svog slobodnog vremena (i istrpiti nestrpljive jer se uvijek takvih nađe).
31.08.2018 | 22:17
Pa idemo unaprijed skupiti novce. Članovi se jave preliminarno da vidimo količinu, onda objavimo cijenu, skupimo novce i kad stignu majice posaljemo ih. Ha?
31.08.2018 | 22:35
Može, ja bi 3 kom.
31.08.2018 | 23:09
A koncept bi bio koji točno? Tj motiv? Također i boje? Osobno u zelenom ne izgledam dobro haha
01.09.2018 | 06:53
Mene isto zapisite za tri...
01.09.2018 | 06:55
smayoo kaže:
Pa idemo unaprijed skupiti novce. Članovi se jave preliminarno da vidimo količinu, onda objavimo cijenu, skupimo novce i kad stignu majice posaljemo ih. Ha?

Ajd smayoo otvori novu temu gdje bi se naručivale majice, da se točno vidi kakav je interes.
  • Anonimac
  • Posjetitelj
01.09.2018 | 07:24
Pohvaljujem inicajitivu ja ču ih sigurno na moju adresu naručit dva komada.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 2 minuta
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.
  • dpasaric: Nismo imali recenziju nekog MacOS-a jako jako dugo, valjda je zadnji koji je to zaista zaslužio bio 10.6 Snow Leopard! :)
  • IkoIko: Hoćemo li dobiti osvrt na macos golden gate?
  • dpasaric: Eto osvrt na naslovnici, pa komentirajte, baš me zanima tko će ga prvi kupiti na Jabučnjaku! :)
  • dpasaric: Ma ok, to nije ništa novo, i prije su imali to tako, ali da, slažem se da je to pretjerano i jako "američki"... :)
  • m@xym: Ovaj keynote, k'ooo da ga je pisao Trump... svaka druga riječ im je: "amazing".
  • drlovric: I ja isto. Bas se radujem :)
  • IkoIko: Gledat ću, a i popratiti obvezni članak ovdje ;)
  • dpasaric: Ali ovaj bi konačno mogao biti zanimljiv! :) Mene zanima HomePad kao novi hardver za domomatiku!
  • smayoo: Jedva čekam da ga propustim, kao i sve prethodne. :)
  • dpasaric: Večeras u 19h Apple Keynote! :)
  • smayoo: Heto. Mikrofon ocvikan. Precizno. Elektroničarskim cvikama... :)
  • smayoo: Hvala ti, istražit ću.
  • Yonkis: Hocu reći zvuk dopire do mikrofona i preko vibracija drugih površina, plastika, ne samo preko rupice od mikrofona. Vidi na 52 minuti [link]
  • Yonkis: Mislim da ti to neće biti dovoljno. To kao kad začepiš uho prstom, ti svejedno možeš prepoznati riječi a taj mikrofon je jaaaako osjetljiv, prepozna govor iz druge sobe.
  • smayoo: Imam ja, hvala ti na infomaciji. Korištenje mikrofona sam isključio u postavkama odmah out of the box, a za svaki slučaj mikrofon pokrio UHU patafixom. :)
  • Yonkis: Ima li netko doma LG-ev smart TV? [link]
  • IkoIko: Za powermacove, idem ih danas pogledati pa vam javim!
  • Borisone: Na hrvatskom jeziku: [link]
  • Borisone: About Spotlight indexing and search results on Apple devices [link]
  • Miki9890: Poz! ima li smisla skinuti 26.6.1 na iPhoneu 13 mini radi spotlight indexinga? Da li je to samo za siri Ai kojeg ionako neću imati i hoće li indexirati opet kad prijeđem na 27? trenutno sam na 18-ici
  • Piko: ja bi drugi .... da li rade ?
  • Riba: Pogotovo ako je zracno hladjen.
  • Riba: Mene zanima jedan!
  • IkoIko: Pozdrav zanima li ikog dva powermaca g5?
  • Yonkis: Nisam ovo znao, Apple koristi Google za svoj iCloud [link]
  • marioart: ko zeli iz njemacke uzimati, preporucujem alternate.de - pocetni model je 976€
  • ZoPaj: iducan.hr ima sve konfiguracije, mini i studio, nije preogromna razlika u odnosu na nedavno poskupljeno
  • jura22: Točno, ispravak 1.049eur. Onda i nije neka velika razlika.
  • Yonkis: Nema đabe ni u starog Applea
  • Pongy75: Evo, osnovni model Minija u iStyle je 1.159€ - skoro pa duplo nego nekada osnovni model minija. Tu se gubi svaki smisao povoljnog Mac računala.
  • Pongy75: i u švabiji, koliko je kod nas?!!
  • marioart: @jura to je sa edu popustom, cijena bez popusta je 1049€

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.58 Seconds

Provided by iJoomla SEO