Jabučnjak majice za članove
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jabučnjak majice za članove

31.08.2018 | 17:28
Pozdrav,

Jeste li ikad radili majice za članove zajednice ? Nisam do sad naišao na takav post. Sigurno imamo dosta dizajnera koji bi mogli predložiti svoja rješenja, pa se onda najbolje usvoji. Pitanje je samo jel se nekom da s tim zaebavati i preuzeti taj posao na sebe. Normalno da majice nebi bili besplatne, ali nisu niti preskupe za većinu članova foruma. Ako smijem jedan primjer s drugog foruma, polo majica 80 kn, a obična je bila 50 kn.Slika ispod

s22.postimg.cc/6poowio4x/fr_531.jpg
31.08.2018 | 17:40
Prije par godina (5-6) mislim da je bilo nekih majica,ne sjecam se koji je sistem djeljenja bio ali znam da je bila tema.
31.08.2018 | 17:43
E, ovo je super ideja!
Pa imamo tiskare među članovima, ako se ne varam? Treba bi nam sitotisak, odnosno netko tko radi u takvoj tiskari...
31.08.2018 | 17:44
Jesmo davno, bilo je upita u međuvremenu, možda ne bi bilo loše ponovno aktualizirati tu temu....ali Djipi i Davor su zaduženi za "promociju i marketing".
31.08.2018 | 17:55
Ja sam za.
31.08.2018 | 18:43
Super, neka se onda probaju organizovati da nadju sponzora
31.08.2018 | 18:53
Ja bi kupio jednu crnu i jednu zelenu.
31.08.2018 | 19:05
Imam još negdje apšisanu zelenu, ali sam za tiskanje novih.
31.08.2018 | 20:44
Ja onu prvu još čuvam, ali uvijek mi je bilo šteta da ih njje bilo u polo varijanti

Davoreeeeeee!
31.08.2018 | 20:59
crna non polo za mene pls! Platim koliko treba
31.08.2018 | 21:19
Ako se netko misli toga prihvatiti, mogu vam pomoći okvirnim cijenama i kontaktom (ako nemate nekog svog).

Uglavnom, prošle smo si godine (za deset godišnjicu) radili majice za zainteresirane članove foruma i okvirna cijena ponude je bila:

- 50 naručenih 44 kn/komad
- 100 naručenih: 38 kn/komad
- 200 naručenih: 34 kn/komad

... s time da smo išli na Fruit of the Loom majice zbog kvalitete i jednostavnosti odabira veličine/broja. Da smo išli na jeftinije majice i cijena bi bila manja. Naravno cijena je ovisila i o dizajnu i broju korištenih boja (ali smo išli na minimalizam ).

crna.png

Poštarinu smo riješili putem standardnog cjenika HP-a koji ovisi o težini pa kako su majice teške oko 165 g/m^2 okvirne cijene (slanja u kuverti) su bile:

- 1 majica - 6.20 kn
- 2 majice - 8.80 kn
- 3 majice - 17.60 kn ... itd

E da, ako budete radili majice i ja bi uzeo par komada... ako mi se dizajn svidi
  • Dijete
  • Posjetitelj
31.08.2018 | 21:39
197372DD-42FF-4E69-8AD2-BC5C3B9B8F31.jpeg

Ovo mi je jedina fotka koju imam... radili smo self tape frendu za audiciju u pauzi za rucak snimanja Inland Roada...

Kak drzim poli, ne vidi se rupa koju mi je napravio janjac dok sam asistirao kod markiranja usiju i rezanju repova. Lijepo mi je na Pagu vidjet kak ovce imaju repove, ovdje im rezu zbog muha...

Ja bi isti taj dizajn jako... jel ima to neko spremljeno sa si ak nis drugo uz dozvolu sam isprintam?
31.08.2018 | 21:56
Bili smo ih izradili za iParty prije desetak godina, dok se Apple još vodio iz Hrvatske, pa se imalo s kime pričati i mogla se dobiti kakva-takva podrška za događanje.

Izradili smo za muške zelene majice s ikonama, a za žene crvene sa sloganom "Zagrizi!". Prodavale su se u Muzeju informatike PEEK&POKE i uglavnom su "planule". Mislim da smo ih napravili 50-ak.

Isto je i s majicama Muzeja, uvijek planu čim ih napravimo, dakle potražnja nije problem. Problem je siromaštvo i ne imanje "buffera" da se unaprijed skupi 10-ak tisuća kuna da se napravi pristojna i ekonomična serija, pa onda da se to kasnije ubere nazad kroz prodaju tijekom par mjeseci.

31.08.2018 | 22:15
Pa "buffer" je problem ako idete na veću količinu bez unaprijed određenog broja kupaca, no ako se ide na ciljanu izradu onda se novci skupe prije same izrade, odnosno...

1. Napravi se 2-3 dizajna i anketa gdje glasaju članovi foruma (koji su vjerojatno i budući kupci) - usput, može i ovaj stari dizajn jer je ok
2. Kad se odabere dizajn odredi se period za naručivanje i uplatu (recimo 15 ili 30 dana)
3. Kad sjednu novci od uplate imate i konačan broj naručenih majica ide se u izradu
4. Kad su gotove ide pakiranje i slanje

Jedini je problem što jedan ili više ljudi treba odvojiti malo svog slobodnog vremena (i istrpiti nestrpljive jer se uvijek takvih nađe).
31.08.2018 | 22:17
Pa idemo unaprijed skupiti novce. Članovi se jave preliminarno da vidimo količinu, onda objavimo cijenu, skupimo novce i kad stignu majice posaljemo ih. Ha?
31.08.2018 | 22:35
Može, ja bi 3 kom.
31.08.2018 | 23:09
A koncept bi bio koji točno? Tj motiv? Također i boje? Osobno u zelenom ne izgledam dobro haha
01.09.2018 | 06:53
Mene isto zapisite za tri...
01.09.2018 | 06:55
smayoo kaže:
Pa idemo unaprijed skupiti novce. Članovi se jave preliminarno da vidimo količinu, onda objavimo cijenu, skupimo novce i kad stignu majice posaljemo ih. Ha?

Ajd smayoo otvori novu temu gdje bi se naručivale majice, da se točno vidi kakav je interes.
  • Mate22
  • Posjetitelj
01.09.2018 | 07:24
Pohvaljujem inicajitivu ja ču ih sigurno na moju adresu naručit dva komada.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 38 minuta
  • hal9000: Anketa bi trebala imati checkboxes, a ne radio buttons. Za nas koji koristimo više mac-ova. Just sayin'.
  • Yonkis: Kradljivci našli nov način krađe Apple proizvoda [link]
  • zoranowsky: Al me ložite :)
  • Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky, u krivu sam
  • accom: Mislim, da je baš M2Pro najslabiji od svih M Pro procesora, sa više energy efficiency jezgri...
  • accom: Ako često obradjuješ video, onda pro. Sam bi preferirao novije gen. CPU.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky Za sve DTP programe dosta ti je air:
  • kupus: protonvpn na 3 dolara mjesečno
  • drlovric: [link]
  • drlovric: Jako zanimljiva i pregledna lista korisnih Mac aplikacija.
  • zoranowsky: Znam, u pravu si. Imam thunderbolt 27
  • drlovric: Ako imas vanjski monitor u svakodnevnom radu, uzmi 14". Ja sam pogrijesio sa 16". Ogroman je to laptop :)
  • zoranowsky: Dilema je taj M2Pro ili odriješiti kesu i uzeti M4Pro ali s 14" ekranom (24GB/1TB)
  • zoranowsky: @accom - Affinity, Adobe CC, DaVinci Resolve. Imam trenutno 512GB u 2 MBPro-a tak da sam se navikao.
  • drlovric: Ja imam MBP sa 512 MB, nemam problem sa prostorom. Oko 300GB je puno mozda.
  • accom: @zoranowsky Sve ovisi o tome, što želiš radit s njim.
  • zoranowsky: Nije jedini stroj, to je neka donja granica, za sve ostalo imam externe ssd-e i synology
  • Yonkis: Ne nađoh jeftiniju cijenu (u RH) od toga.. A hoće li ti 512 biti dovoljno?
  • zoranowsky: Zaboravih napisati, trenutno je u HGShopu na akciji
  • zoranowsky: Jel se isplati uzeti MBPro M2pro 16" 16/512 za 2100eur?
  • gladhr2: zna netko neko rjesenje?
  • gladhr2: [link] problem sa bluetoothom i 4. uređajem :D
  • JOHN: Hvala na info
  • Yonkis: Imaš na adidas.hr ali do 28.11 stoga požuri
  • stefanjos: affinity je na 50%
  • JOHN: Ja jučer u CCOne kupio kćeri tenisice. Bile su čitavih 20% na akciji. :) Takva akcija je ustvari neka uobičajena koja se pojavi gotovo svaki mjesec tako da i ovaj put teški bulšit..
  • drlovric: Imal kakvih Black Friday popusta? :) Neko vidio nesto zanimljivo?
  • ^SuperUnknown^: Jel to samo meni potrgan layout Oglasnika? :)
  • smayoo: Nije to baš besplatan način. To sve tako radi kako si opisao, ali windowsi te upozoravaju da nisu aktivirani
  • ping: @VanjusOS ima. Downloadiraj DEMO version parallelsa za M procesrore. To će ti downloadirati windows for arm kao .iso file. Instaliraj UTM virtual machine i windowse koje si skinuo.
  • JOHN: izuzev telekom operatera i sl.
  • JOHN: to je sve ilegala
  • JOHN: Pazite se skime imate aranžamne
  • JOHN: Čini se da više neće biti IPTVa, za đabalesku ili ga više uopće neće biti u ponudi.
  • smayoo: [link]
  • stefanjos: podsjetnik svim dobrim ljudima za iparty :)
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.05 Seconds

Provided by iJoomla SEO