Prošlo je gro vremena, a nitko se nije potrudio vratiti web linkove u moj text. Ili webmastera boli nježnik ili nitko od "održavača" ne čita što ljudi pišu ?
RIBA !
Svi fakin linkovi su bili u origigi textu koji sam ti mejlao 27/28 listopada. Nemoj da te udesim u nedjelju i zakopam u smetje na Jakusevcu !!!
Kakvo sad opet mejlanje !?
Nisi mejlao nista meni, nego Davoru koji mi je to proslijedio, i unutra nije bilo linkova! Ili mozda je? Pogledati cu popodne kada dodjem na posao, tamo mi je ostao mail.
I gdje je plava koverta, aaa???
AAAAAAAAAAAAAAAA !!!
Pa sta imate neke fakin filtere koji automatski micu sve linkove iz texta ???
Samo bi nesuvislik i osoba koja ne cita sto mu se salje mogla pocupati linkove iz konteksta i ruze su crvene !
Daj Breed, dosadan si s tim linkovima
Svih 25 i nesto ljudi koji su procitali tvoj clanak sigurgo ga nece opet citati zbog fakin linkova i ljubicice su plave.
:-P
huhuhu
P.S. koji se q potpisujes u post - pa valjda vidim tvoj nick sa strane velikim zelenim slovima i kruske su zute.
VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.