Prošlo je gro vremena, a nitko se nije potrudio vratiti web linkove u moj text. Ili webmastera boli nježnik ili nitko od "održavača" ne čita što ljudi pišu ?
RIBA !
Svi fakin linkovi su bili u origigi textu koji sam ti mejlao 27/28 listopada. Nemoj da te udesim u nedjelju i zakopam u smetje na Jakusevcu !!!
Kakvo sad opet mejlanje !?
Nisi mejlao nista meni, nego Davoru koji mi je to proslijedio, i unutra nije bilo linkova! Ili mozda je? Pogledati cu popodne kada dodjem na posao, tamo mi je ostao mail.
I gdje je plava koverta, aaa???
AAAAAAAAAAAAAAAA !!!
Pa sta imate neke fakin filtere koji automatski micu sve linkove iz texta ???
Samo bi nesuvislik i osoba koja ne cita sto mu se salje mogla pocupati linkove iz konteksta i ruze su crvene !
Daj Breed, dosadan si s tim linkovima
Svih 25 i nesto ljudi koji su procitali tvoj clanak sigurgo ga nece opet citati zbog fakin linkova i ljubicice su plave.
:-P
huhuhu
P.S. koji se q potpisujes u post - pa valjda vidim tvoj nick sa strane velikim zelenim slovima i kruske su zute.
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.