Spori jabučnjak
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Spori jabučnjak

23.09.2014 | 20:26
U zadnjih par dana Jabučnjak mi se dosta sporije otvara.
Gledao brzinu neta 3,29/0,54Mbps (stanje redovno)
OSX 10.6.8 FireFox 32.0.2 ili Safari 5.1.10 isto radi. iPhone i iPad isto.
23.09.2014 | 20:37
Kod mene isto. S time da mi je brzina 12 Mbps za down no svejedno otvara izrazito sporo.
Rezultat mi je isti i na Mac-u i na Win mašini u firmi.
23.09.2014 | 20:45
Riba, roštaš li to po serveru ili netko drugi?
23.09.2014 | 21:27
Ajde što vam je, odnio vrag prišu!

Pogledat će mehaničar ako potraje.
23.09.2014 | 21:32
Ma dok otvori Jabučnjak potroši se boca crnjaka. Hoćeš me napraviti ovisnikom?
23.09.2014 | 21:34
Ako je masovna pojava, tada je stanje edovno.
23.09.2014 | 22:30
Ovo stvarno postaje bolno sporo... 20 sekundi da učitaš stranicu, pa isto toliko da otvoriš temu, pa stisneš "odgovori", opet 20 sekundi... Napišeš odgovor, stisneš "objavi", opet čekaš 20 sekundi... Znam da sam nedavno linkao onu foru da se slike na nekom websiteu učitavaju kao da je 1995; ali mislim da ste to malo preozbiljno shvatili...
23.09.2014 | 23:17
Sad unazad par minuta je proradio ko metak. Riba je sigurno nesto iskemijao.
24.09.2014 | 06:14
jmirakul kaže:
Sad unazad par minuta je proradio ko metak. Riba je sigurno nesto iskemijao.

Jesam, povukao sam za rukav nadleznu osobu.
25.09.2014 | 01:38
Logirao sam se preko Tapatalka. Otvara mi samo Participated sekciju. Za sve ostale sekcije pise "Loading..."
25.09.2014 | 06:30
miki_28 kaže:
Logirao sam se preko Tapatalka. Otvara mi samo Participated sekciju. Za sve ostale sekcije pise "Loading..."

Ima li jos netko ovaj problem? Za sada je problem sa brzinom uglavnom rijesen, ali postoje jos neki problemi sa bazom koje moram bolje prouciti.
25.09.2014 | 09:33
Ja na Tapatalk koristim jedino "Unread" i to, recimo, radi, uz one već prije navedene bugove.
01.06.2015 | 11:15
@ Riiiibbbaaaa, opet se Jabučnjak vuče ko krepana mačka. Kaj ti je Yedi otišao na odmor ?
01.06.2015 | 17:30
Da danas je bio dosta usporen jedno vrijeme.
03.06.2015 | 10:25
Meni takodjer u zadnje vrijeme forum spor spor. Na mobitelu ga cak nisam mogao ni otvoriti nekoliko puta. Prije je znalo biti usporeno samo inicijalno otvaranje foruma a onda kasnije si mogao normalno otvarati podforume i surfati ali sada bilo sta da idem otvoriti je jako sporo. Recimo na bilo sta da kliknem otvori se za cca 15-20 sec.
Inace imam net 50/5 pa mislim da nije u tome problem

LP !
03.06.2015 | 15:25
Spor je i kod mene , doduse na google chrome,jer silom prilika sam ogranicen na to govno

je li i na drugim isto ?
03.06.2015 | 15:58
Neznam, što se je desilo, ali forum sada leti
04.06.2015 | 15:01
I opet je spor ko krepana mačka. Cariblanco nisi ga trebao hvaliti sad nam se forum opet umislio
Imam brzinu 16/1,5, za otvaranje ovog threada mi je trebalo ravno 18 sekundi :/ Jel to do hostinga ili ?
05.06.2015 | 16:23
...
06.06.2015 | 10:43
7.96
06.06.2015 | 11:49
Nisam mjerio, ali mislim da je preko 20 sec.
06.06.2015 | 12:23
na dnu svake stranice je brojač u sekundama. 8,78 za ovaj load
06.06.2015 | 18:19
Ne vjerujem ti, daj screenshot, meni u dva browsa toga nema.
06.06.2015 | 18:25
broj.png

Nekako mislim kako to nisu sekunde.
06.06.2015 | 18:35
Meni sad pisalo 4.62 a otvarao skoro 20 sek. bit će nešto drugo.
06.06.2015 | 18:59
Nisam obraćao pažnju, niti na kraj pamati, da je to brojač...8.5 mi sad piše.
07.06.2015 | 05:09
Sekunda su definitivno ,sta tacno sad broje ,to ce nam gospon. Riba rec kad bude imao vremena,uglavnom bitno je da radi ,ja bez problema citam teme iz 2010.te
07.06.2015 | 12:37
Mislim da su sekunde na dnu stranice vrijeme renderiranja (prikazivanje i popunjavanje svih elemenata) stranice nakon sto stranica u osnovnom obliku signe sa servera za sto ocito treba puno vise vremena.
30.06.2015 | 08:30
Bilo je nekih tehnickih problema a ja i chief technology officer smo bili na godisnjem no sve se rijesilo preko pametnog telefona.
30.06.2015 | 08:37
To je, primjećujem, vrlo neozbiljno ponašanje za jedan navodno ekspertni forum.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 16 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Borisone, dperec, Ender, Gjuroo, Riba, Yonkis, Anonimci (659)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.27 Seconds

Provided by iJoomla SEO