Jabučnjak na iPhone5?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jabučnjak na iPhone5?

06.12.2012 | 09:43
Pozdrav!
Nije me bilo neko vrijeme pa svratih da vas pozdravim i vidim ima li što novo.

U procesu gore navedene radnje primjetio sam da se forum ne prikazuje ispravno na Safariju na iPhone5. Slike su u nastavku.
Naime, tijelo posta kao da nije formatirano za velicinu okvira, odnosno tekst posta nestaje sa desne strane okvira. Također, i elementi van tog okvira su kropani (Brzi odgo|).
Probao sam mijenjati orijentaciju, probao sam skrolati sa dva prsta lijevo desno, probao sam ugasiti Safari. Ne pomaže.
Kada kliknem na Reader, prikazuje ispravno ali samo zadnji post (pretpostavljam da je to feature a ne bug... :-D ).

Probao sam vas naci na Tapatalk, ali nema...

LP
T

http://www.flickr.com/photos/58629455@N02/8249536080/
http://www.flickr.com/photos/58629455@N02/8249535850/
06.12.2012 | 09:54
To se i meni često dešava ali na iPhone 3GS (iOS 4.1).
06.12.2012 | 09:55
Sad sam baš i ja pogledao s iPhonea. Taj konkretan thread se i meni prikazuje tako cropano. Isto kao i ovaj. Ali drugi su normalni. Mislim da to nije do iP5, nego da je to stara boljka jabučnjaka (Joomle?) što se raspadne prijelom teksta kad naleti na element koji je širi od raspoložive širine, a ne da se prelomiti (kao npr. link koji je predug da se prikaže u jednom redu, ili široka slika, ili slično).
06.12.2012 | 10:29
To je meni na iP4 redovna situacija na nekim temama, ali ne samo kad naleti na link nego i na obican tekst. Malo me to nervira kad na WC-u idem nesto procitati , ali sta ces...
06.12.2012 | 11:06
Ista stvar kod mene na iphone 4s, 5 i Ipad2.
Ne kužim se baš u to, ali meni osobno je to jedini forum koji ima takve probleme. Pa tu bar ima puno IT stručnjaka, ne kužim zakaj se to ne riješi, već godinu dana!!!! Ili je to neki bazični problem koji bolje ne dirat!
06.12.2012 | 11:21
Ne kužiš zakaj se to ne riješi? Fakat sramota, a koliku plaću primamo... Najbolje da nam svima podijelite otkaze. Pa onda uređujte Jabučnjak kako spada...

Problem je što, ako se u bilo kojem postu u threadu pojavi nešto preširoko, zbog toga se poremeti prijelom redaka u svim postovima tog threada. Isti se problem događa i kad gledaš na kompu, samo što je prikaz na kompu širi pa se to ne dogodi toliko često jer je postova s *toliko* preširokim sadržajem puno manje, a na iPhoneu se problem pokaže već za malo dulji link ili gotovo za bilo kakvu sliku.
06.12.2012 | 11:49
smayoo kaže:
Ne kužiš zakaj se to ne riješi? Fakat sramota, a koliku plaću primamo... Najbolje da nam svima podijelite otkaze. Pa onda uređujte Jabučnjak kako spada...

Problem je što, ako se u bilo kojem postu u threadu pojavi nešto preširoko, zbog toga se poremeti prijelom redaka u svim postovima tog threada. Isti se problem događa i kad gledaš na kompu, samo što je prikaz na kompu širi pa se to ne dogodi toliko često jer je postova s *toliko* preširokim sadržajem puno manje, a na iPhoneu se problem pokaže već za malo dulji link ili gotovo za bilo kakvu sliku.

svima otkaz i to onaj kad nemaš pravo na lovu, kak se već zove.
06.12.2012 | 11:58
Izvanredni otkaz zbog teške povrede radne discipline! Taj! Svima! JOHN, kad nam dođeš uručiti otkaze, donesi i vreću kukuruza, da imamo na čemu klečati u kutu.
06.12.2012 | 12:04
I sa mizernim otpremninama kao u HAC-u n.p.r.
06.12.2012 | 12:21
Ovo što smayoo kaže je uzrok. Rješenje je već spremno ali zbog nedostatka vremena i neredovite plaće se sve malo prolongiralo.
06.12.2012 | 14:08
RIba, mi ne želimo ovdje izgovore. Ne pričaj mi o problemima, daj mi rješenja. Šta je to nas briga. Ti si ovdje plaćen da budeš IT stručnjak, da te stvari štimaju. Zašto to ne rješavaš već godinu dana??! Ništa... Evo tebi lijepo otkaz, pa se sad misli, a JOHNu ćemo dati tvoju plaću da to sredi profesionalno...
06.12.2012 | 14:27
Ja sam vec tu dao rjesenje, dio koda koji samo treba ubaciti, ali nikako da se to napravi.
www.jabucnjak.hr/forum/jabucnjak/54343-z...bro-na-iphone-u.html
06.12.2012 | 14:49
Ubačeno je, hvala. Poslužiti će do updatea.
06.12.2012 | 14:56
Ah naravno, sada je ova izmjena razbila prikaz na drugim mjestima. Eto dodatne zabave...
06.12.2012 | 15:01
Ok, mislim da sam našao kompromis.
06.12.2012 | 15:20
Treba samo pronaci to u css-u i ubacit na odgovarajuca mjesta, nisam testirao dodavanjem na kraj. Ako jos uvijek ne radi reci u cemu je problem da popravim.
06.12.2012 | 15:38
Sve je ok sada. Layout je kupus, ali to vjerujem znaš i sam...
06.12.2012 | 18:33
Smayoo tebi nebi dao otkaz nikada......radije bi te primorao da das otkaz jer uprotivnom bi morao potrosit par tisucica za otpremninu sto znaci da ja i moja obitelj nebi imali za skijanje na top destinacijama gdje ide nas Mile.

Treba svugdje sparat al ne diraj mi lovu za skijacu.

A kaj se tice klecanja, budem po gradilistu pitao keramicare, oni koriste one stitnike za koljena. Mozda posluze bolje ovima iz javnog sektora, iz realnog im je danas tako svejedno.Ionako su navikli pisat krv za besposlicare u javnom sektoru i necije skijace.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 18 sati, 13 minuta
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, m@xym, Riba, rusty, Anonimci (381)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.07 Seconds

Provided by iJoomla SEO