Jabučnjak na iPhone5?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jabučnjak na iPhone5?

06.12.2012 | 09:43
Pozdrav!
Nije me bilo neko vrijeme pa svratih da vas pozdravim i vidim ima li što novo.

U procesu gore navedene radnje primjetio sam da se forum ne prikazuje ispravno na Safariju na iPhone5. Slike su u nastavku.
Naime, tijelo posta kao da nije formatirano za velicinu okvira, odnosno tekst posta nestaje sa desne strane okvira. Također, i elementi van tog okvira su kropani (Brzi odgo|).
Probao sam mijenjati orijentaciju, probao sam skrolati sa dva prsta lijevo desno, probao sam ugasiti Safari. Ne pomaže.
Kada kliknem na Reader, prikazuje ispravno ali samo zadnji post (pretpostavljam da je to feature a ne bug... :-D ).

Probao sam vas naci na Tapatalk, ali nema...

LP
T

http://www.flickr.com/photos/58629455@N02/8249536080/
http://www.flickr.com/photos/58629455@N02/8249535850/
06.12.2012 | 09:54
To se i meni često dešava ali na iPhone 3GS (iOS 4.1).
06.12.2012 | 09:55
Sad sam baš i ja pogledao s iPhonea. Taj konkretan thread se i meni prikazuje tako cropano. Isto kao i ovaj. Ali drugi su normalni. Mislim da to nije do iP5, nego da je to stara boljka jabučnjaka (Joomle?) što se raspadne prijelom teksta kad naleti na element koji je širi od raspoložive širine, a ne da se prelomiti (kao npr. link koji je predug da se prikaže u jednom redu, ili široka slika, ili slično).
06.12.2012 | 10:29
To je meni na iP4 redovna situacija na nekim temama, ali ne samo kad naleti na link nego i na obican tekst. Malo me to nervira kad na WC-u idem nesto procitati , ali sta ces...
06.12.2012 | 11:06
Ista stvar kod mene na iphone 4s, 5 i Ipad2.
Ne kužim se baš u to, ali meni osobno je to jedini forum koji ima takve probleme. Pa tu bar ima puno IT stručnjaka, ne kužim zakaj se to ne riješi, već godinu dana!!!! Ili je to neki bazični problem koji bolje ne dirat!
06.12.2012 | 11:21
Ne kužiš zakaj se to ne riješi? Fakat sramota, a koliku plaću primamo... Najbolje da nam svima podijelite otkaze. Pa onda uređujte Jabučnjak kako spada...

Problem je što, ako se u bilo kojem postu u threadu pojavi nešto preširoko, zbog toga se poremeti prijelom redaka u svim postovima tog threada. Isti se problem događa i kad gledaš na kompu, samo što je prikaz na kompu širi pa se to ne dogodi toliko često jer je postova s *toliko* preširokim sadržajem puno manje, a na iPhoneu se problem pokaže već za malo dulji link ili gotovo za bilo kakvu sliku.
06.12.2012 | 11:49
smayoo kaže:
Ne kužiš zakaj se to ne riješi? Fakat sramota, a koliku plaću primamo... Najbolje da nam svima podijelite otkaze. Pa onda uređujte Jabučnjak kako spada...

Problem je što, ako se u bilo kojem postu u threadu pojavi nešto preširoko, zbog toga se poremeti prijelom redaka u svim postovima tog threada. Isti se problem događa i kad gledaš na kompu, samo što je prikaz na kompu širi pa se to ne dogodi toliko često jer je postova s *toliko* preširokim sadržajem puno manje, a na iPhoneu se problem pokaže već za malo dulji link ili gotovo za bilo kakvu sliku.

svima otkaz i to onaj kad nemaš pravo na lovu, kak se već zove.
06.12.2012 | 11:58
Izvanredni otkaz zbog teške povrede radne discipline! Taj! Svima! JOHN, kad nam dođeš uručiti otkaze, donesi i vreću kukuruza, da imamo na čemu klečati u kutu.
06.12.2012 | 12:04
I sa mizernim otpremninama kao u HAC-u n.p.r.
06.12.2012 | 12:21
Ovo što smayoo kaže je uzrok. Rješenje je već spremno ali zbog nedostatka vremena i neredovite plaće se sve malo prolongiralo.
06.12.2012 | 14:08
RIba, mi ne želimo ovdje izgovore. Ne pričaj mi o problemima, daj mi rješenja. Šta je to nas briga. Ti si ovdje plaćen da budeš IT stručnjak, da te stvari štimaju. Zašto to ne rješavaš već godinu dana??! Ništa... Evo tebi lijepo otkaz, pa se sad misli, a JOHNu ćemo dati tvoju plaću da to sredi profesionalno...
06.12.2012 | 14:27
Ja sam vec tu dao rjesenje, dio koda koji samo treba ubaciti, ali nikako da se to napravi.
www.jabucnjak.hr/forum/jabucnjak/54343-z...bro-na-iphone-u.html
06.12.2012 | 14:49
Ubačeno je, hvala. Poslužiti će do updatea.
06.12.2012 | 14:56
Ah naravno, sada je ova izmjena razbila prikaz na drugim mjestima. Eto dodatne zabave...
06.12.2012 | 15:01
Ok, mislim da sam našao kompromis.
06.12.2012 | 15:20
Treba samo pronaci to u css-u i ubacit na odgovarajuca mjesta, nisam testirao dodavanjem na kraj. Ako jos uvijek ne radi reci u cemu je problem da popravim.
06.12.2012 | 15:38
Sve je ok sada. Layout je kupus, ali to vjerujem znaš i sam...
06.12.2012 | 18:33
Smayoo tebi nebi dao otkaz nikada......radije bi te primorao da das otkaz jer uprotivnom bi morao potrosit par tisucica za otpremninu sto znaci da ja i moja obitelj nebi imali za skijanje na top destinacijama gdje ide nas Mile.

Treba svugdje sparat al ne diraj mi lovu za skijacu.

A kaj se tice klecanja, budem po gradilistu pitao keramicare, oni koriste one stitnike za koljena. Mozda posluze bolje ovima iz javnog sektora, iz realnog im je danas tako svejedno.Ionako su navikli pisat krv za besposlicare u javnom sektoru i necije skijace.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 18 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa