iPod 4gb ne prepoznaje iTuns ni pc
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPod 4gb ne prepoznaje iTuns ni pc

11.03.2011 | 18:04
ljudi pomoc imam iPod 4gb i nece vise da upali sam od sebe sta radit da kontakt kad ga spojim na usb ili punjac ali nece da puni niti da upali

ovakav :
IPOD_NANO_4gb_SILVER.jpg
11.03.2011 | 18:17
probaj resetirati upute potraži na support.apple.com/kb/HT1320
11.03.2011 | 22:04
e tek sad nece pisalo na onoj stranici da drzim tipku selekt i home dok se nepojavi logo..... i nakon toga vise nece ni da se javi kad ga spojim na usb:evil:
13.03.2011 | 13:15
iPod proradio ali sad iTuns ni pc ga neprepoznaju kad ga uštekam ŠTA BI MOGLO BIT ?????????
13.03.2011 | 15:47
Jesi ga možda koristio na PC-u? Čuo sam već nekoliko priča gdje se iPod zarazio nekom virozom s piceka i onda drame... Probaj ga na Macu spojiti i resetirati iz iTunesa
13.03.2011 | 18:08
nemam Mac racunalo ima kakva druga opcija
13.03.2011 | 19:37
Bojim se da ne. Barem ja ne znam za nju. Možda netko drugi ima kakvu pametn(ij)u ideju? si pogledal kaj veli Apple za ovakve slučaje? Ima neki support i to....
13.03.2011 | 23:19
imas stari kabal pokusaj da nagjes novi mozda je to problem,
koi itunes ima ?
14.03.2011 | 14:25
imam i novi kabal jer mi je u subotu došo iphone 4 i spajo sam i na njegov ali nece itunes imam ovaj zadnji 10.2.1 i nzm sta a radim s tim ipod-om on puni sve ali komp ga ne prepoznaje ni moj a ni od kolege
14.03.2011 | 18:34
A dali ti radi iPhone4 koji si dobio sa ovim iTunes i PC kojeg imaš?
15.03.2011 | 14:36
da radi sve normalno
15.03.2011 | 17:41
Ma sigurno ti je problem sa drajverima za iPod na PC.

Evo ti jedan link pa počni čitati: http://support.apple.com/kb/ts1369

Znam da je najlakše da ti drugi riješe problem dok se ti opijaš pivom

Ako pak imaš problema sa engleskim javi pa ćemo nešto smislit, a inače: Vidi ovdje
15.03.2011 | 17:58
Sank hvala na trudu pokušati ću nešto engleski mi nije jača strana
ali budem pokušao pa cemo vidjeti
15.03.2011 | 18:04
Ma nisan htio zvučat bezobrazno, stvarno, ono sa pivom je trebala samo biti šala Probaj malo sam, a ja ću večeras proučiti temu pa ćemo već pronaći rješenje zajedno. Stvar je u tome što moran nešto drugo radit, a to drugo mi se ne sviđa, pa san malo neurozan Pišemo se večeras.
15.03.2011 | 18:09
ok ma ono sa pivom i nije losa ideja imas pivo kad se sretnemo vec i za ovo
15.03.2011 | 19:18
Dali se problem sa iPod pojavio nakon što si uključivao iPhone?
15.03.2011 | 19:25
ne iphone prvi sam dobio tek neki dan a ovaj problem je nekih 2 tjedna ipod se prvo nije htio upalit jer se ispraznio i osto prazan par dana pa se onda punio cojeli dan i resetiran je drzeci menu i selekt tipku i nakon toga vise ne pokazuje da je spojen na komp
15.03.2011 | 23:47
Igor, jesi uspio štogod isprobati sa linka koji sam ti pustio u prethodnom javljanju?
Da li spajaš iPod direktno na računalo ili preko kakvog USB hub-a ili produžnog kabela?
Da li si probao iPod spjiti na neki drugi USB priključak na računalu?
Jesi li probao staviti iPod u disk mode?
15.03.2011 | 23:50
nisam nista pokuso jer slabo mi ide engleski pa se bojim da nebi još vise zaje.. ovo sam se pokuso drugo osim ovog "staviti iPod u disk mode" neznam kako to napravit
16.03.2011 | 22:58
Upute za postavljanje iPoda u "Disk Mode":

1) Provjeriti da je iPod baterija puna
2) Preklopiti "Hold" prekidač na ON i OFF (Uključiti Hold i onda opet isključiti)
3) Pritisnuti i držati Menu i Select tipku najkraće 6 sekundi tj. dok se ne pojavi Apple logo (jabučica nagrižena)
4) Kada se jabučica pojavi, otpustiti Menu i Select tipke i ODMAH (brzo) pritisnuti i držati Select i Play/Pause tipke dok se ne pojavi Disk mode prikaz na ekranu (vidi sliku)

HT1363_2.jpg

5) Spojiti iPod na računalo originalnim kabelom direktno na USB 2.0. Na ekranu iPoda pokazat će se tekst "Do not disconnect"

Ako imate problema sa postavljanjem iPoda u Disk mode, pomoći će ako ga smjestite na ravnu površinu. Provjerite da prst koji pritišće srednju tipku Select ne dodiruje i pritišće bilo kako prstenastu tipku (click wheel). Također kad pritišćete Play/Pause tipku neka to bude više prema vanjskom rubu prstena, a ne bliže sredini. Za sigurnije i točnije pritiskanje, najbolje je koristiti prst jedne i druge ruke

Prije iskapčanja iPoda sa računala koristiti Windows opciju za odjavljivanje hardwarea (eject) ukoliko na ekranu iPoda piše nešto od slijedećih poruka:

- Connected. Eject before disconnecting
- Sync in Progress. Please wait...
- Do not disconnect

Da bi se iPod vratio u normalno funkcioniranje i isključio Disk mode morate ga resetirati.
16.03.2011 | 23:08
Upute kako resetirati iPod sa click wheelom:

iPod modeli sa click wheel su navedeni u tablici:

iPodClickWheel.jpg

1) Preklopiti "Hold" prekidač na ON i OFF (Uključiti Hold i onda opet isključiti)
2) Pritisnuti i držati zajedno Menu i Select tipke dok se ne pojavi Apple logo (jabučica nagrižena), to je oko 6 do 8 sekundi. Moguće je da ćete morati ponoviti ovaj korak.

Isti savjet za pritiskanje tipki vrijedi i ovdje kao i za stavljanje u Disk mode. Koristiti ravnu površinu i prste obje ruke.

Ukoliko nikako ne uspjevate resetirati iPod, možete pokušati resetirati ga dok je spojen na punjač ili računalo koje je pokrenuto (daje napajanje na USB )
18.03.2011 | 18:04
Sank hvala puno na trudu čim se vratim doma isprobati ću
24.03.2011 | 15:33
otkrio sam glavni kvar rastavio sam ipad i baterija je napirena i pocela je cuiti pa sam ju uklonio jel se moze gdje kupti baterija
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 36 minuta
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, dperec, Gjuroo, Riba, rusty, Anonimci (1543)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.25 Seconds

Provided by iJoomla SEO