iPod Touch 6g
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPod Touch 6g

08.10.2014 | 12:51
Ekipa što mislite, hoće li izaći iPod Touch 6g?
02.08.2015 | 13:56
Eto, iako nitko nije nista odgovorio, ipak je Apple izbacio pojacanu verziju iPod Toucha, iznimno mi je drago zbog toga... Odlican upgrade u svakom pogledu na stariju verziju, niposto beznacajan...
02.08.2015 | 20:33
Zasto ne kupiti iPhone, jer uz touch svejedno trebas nekakav mobitel? :/
02.08.2015 | 22:18
jer uz touch svejedno trebas nekakav mobitel? :/

A zasto?
02.08.2015 | 22:49
Razlog tomu je sto imam dual sim mob radi posla, a volim apple OS jer sam prije bio vlasnik iphonea, da sam bio sto posto siguran da ce izaci 6g, ne bi prije 2 mjeseca uzeo ipad mini 2, iako mi je tablet super...ipod sam htio zbog portabilnosti i iOSa koji nudi mnostvo muzickih aplikacija dok android ili windows phone ne nudi nista ni blizu tome, a da radi tako dobro kao na iOSu,takodjer iOS ima jako puno eksluzivnih music appova...iz tog razloga sam prvotno htio ipod touch, no 5g je bio dosta zastario, a sada 6g sa A8 procesorom i gigom rama nudi odlican experience... Isto tako cijena u kanadi , odakle cu ga vjerojatno do zime uzeti, je cca 1600kn, sto je oohoohoo jeftinije od iphonea koji je i 3x skuplji, a novi touch nudi gotovo sve sto iphone, samo bez sim modula...vjerojatno bih uzeo iphone da nemam potrebu za 2 moba... U svakom slucaju, ta vijest prije mjesec dana o novom touchu 6g me jako obradovala, jer se govorkalo samo da ce ugasit tu liniju...ali eto...ocito da jos nece dugo
03.08.2015 | 07:25
Inace iPod dulje "zivi" od telefonske verzije. Jeftiniji je. Sva/vecina muzike je na njemu tako da na telefonu ostaje mjesta za prigrame/igre.
Vidjeli smo kako je nekome 8GB dovoljno dok drugome niti. 128GB nije.
03.08.2015 | 09:14
... ako se gleda samo audio... po meni ima puno boljih proizvoda... no praktičnost i ios su aduti najveći... pretpostavljam jedino da će 128 model biti papren...
03.08.2015 | 09:40
A sad uz muzicke servise ti kapacitet i nije od presudne vaznisti po meni. Imam jeda stari 3G koji ima oko 12GB muzike i to je sve sto slusam. Na 6G mi je to reducirano na 6GB.
Steta sto iPod Nano nije kao Touch da prima sve programe.
03.08.2015 | 10:00
Samo da napomenem ako je netko krivo shvatio, kada sam naveo ekskluzivne muzicke appove, pod time sam mislio ba audio produkcijske software velikih kuca koje izdaju appove za produciranje, miksanje, kreiranje muzike te hardwaresku kontrolu i kompatibilnost sa mnostvo midi uredjaja kao i mixera za ozbiljne live showove....pod time iOS prednjaci od samog pocetka nad androidom kojo je tek od samsung notea4 dobio bolju podrsku za hendlanje audio latencije, no to nije zazivilo jer ocito nije kako treba...tu iOS mrvi sve ostale... ja osobno koristim iOS u svrhu DJiranja i muzicirianja sa bandom, zato mi je 6g sada ponovno upao u oci ...portabilnost, mogucnost gotovo svega kao i iphone, fotkanje, snimanje audio i video zapisa, jak hardware ...i na vrhu svega iOS sa svojim storeom...

Evo cisto ako nekoga zanima sto sve iOS hendla a da nije mozda znao..ovo izlazi krajem godine...
Mixfader, desna ruka, bluetooth fader... Revolucija...

Djplayer app, takodjer slicno gore ali vec dulje vani, za pc i mac serato i traktor su dugo vani, no ovo je prvi software koji hendla DVS (digital vonyl system) na iOSu, na androidu tako nesto nijeee ni u stvaranju...nazalost..

TraktorDJ
Vrhunski software u kreaciji native instrumentsa, prije cca 2 godine izdali su app i par hardwareskih kontrolera za iOS....ubijaju

I zato dragi moji jabucnjaci, 6g ce meni koristit, iako sada imam ipad...ali touch 6g...mmmmm..jummy
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 51 minuta
  • MBPruleZ: Mislim da ne ta fora s koberzijom u eSIM bila i na nekoj od inačica iOS18 znam da sam probao i ništa dobio poruku da Operater to ne podržava
  • VanjusOS: tko će prvi probati da li to radi?
  • VanjusOS: ljudi, da li je netko primjetio novu opciju na postavke - mobilne mreže - "konvertiraj u esim"
  • hal9000: Ne sviđa mi se sučelje novog Mac OS-a :/
  • Borisone: Nema ni na HT-u.
  • MBPruleZ: Jel Vam radi RCS na iPhonima (iOS >=18). Ja sam na Telemachu, eSIM i nema opcije da se uključi
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.80 Seconds

Provided by iJoomla SEO