iPod Touch 6g
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPod Touch 6g

08.10.2014 | 12:51
Ekipa što mislite, hoće li izaći iPod Touch 6g?
02.08.2015 | 13:56
Eto, iako nitko nije nista odgovorio, ipak je Apple izbacio pojacanu verziju iPod Toucha, iznimno mi je drago zbog toga... Odlican upgrade u svakom pogledu na stariju verziju, niposto beznacajan...
02.08.2015 | 20:33
Zasto ne kupiti iPhone, jer uz touch svejedno trebas nekakav mobitel? :/
02.08.2015 | 22:18
jer uz touch svejedno trebas nekakav mobitel? :/

A zasto?
02.08.2015 | 22:49
Razlog tomu je sto imam dual sim mob radi posla, a volim apple OS jer sam prije bio vlasnik iphonea, da sam bio sto posto siguran da ce izaci 6g, ne bi prije 2 mjeseca uzeo ipad mini 2, iako mi je tablet super...ipod sam htio zbog portabilnosti i iOSa koji nudi mnostvo muzickih aplikacija dok android ili windows phone ne nudi nista ni blizu tome, a da radi tako dobro kao na iOSu,takodjer iOS ima jako puno eksluzivnih music appova...iz tog razloga sam prvotno htio ipod touch, no 5g je bio dosta zastario, a sada 6g sa A8 procesorom i gigom rama nudi odlican experience... Isto tako cijena u kanadi , odakle cu ga vjerojatno do zime uzeti, je cca 1600kn, sto je oohoohoo jeftinije od iphonea koji je i 3x skuplji, a novi touch nudi gotovo sve sto iphone, samo bez sim modula...vjerojatno bih uzeo iphone da nemam potrebu za 2 moba... U svakom slucaju, ta vijest prije mjesec dana o novom touchu 6g me jako obradovala, jer se govorkalo samo da ce ugasit tu liniju...ali eto...ocito da jos nece dugo
03.08.2015 | 07:25
Inace iPod dulje "zivi" od telefonske verzije. Jeftiniji je. Sva/vecina muzike je na njemu tako da na telefonu ostaje mjesta za prigrame/igre.
Vidjeli smo kako je nekome 8GB dovoljno dok drugome niti. 128GB nije.
03.08.2015 | 09:14
... ako se gleda samo audio... po meni ima puno boljih proizvoda... no praktičnost i ios su aduti najveći... pretpostavljam jedino da će 128 model biti papren...
03.08.2015 | 09:40
A sad uz muzicke servise ti kapacitet i nije od presudne vaznisti po meni. Imam jeda stari 3G koji ima oko 12GB muzike i to je sve sto slusam. Na 6G mi je to reducirano na 6GB.
Steta sto iPod Nano nije kao Touch da prima sve programe.
03.08.2015 | 10:00
Samo da napomenem ako je netko krivo shvatio, kada sam naveo ekskluzivne muzicke appove, pod time sam mislio ba audio produkcijske software velikih kuca koje izdaju appove za produciranje, miksanje, kreiranje muzike te hardwaresku kontrolu i kompatibilnost sa mnostvo midi uredjaja kao i mixera za ozbiljne live showove....pod time iOS prednjaci od samog pocetka nad androidom kojo je tek od samsung notea4 dobio bolju podrsku za hendlanje audio latencije, no to nije zazivilo jer ocito nije kako treba...tu iOS mrvi sve ostale... ja osobno koristim iOS u svrhu DJiranja i muzicirianja sa bandom, zato mi je 6g sada ponovno upao u oci ...portabilnost, mogucnost gotovo svega kao i iphone, fotkanje, snimanje audio i video zapisa, jak hardware ...i na vrhu svega iOS sa svojim storeom...

Evo cisto ako nekoga zanima sto sve iOS hendla a da nije mozda znao..ovo izlazi krajem godine...
Mixfader, desna ruka, bluetooth fader... Revolucija...

Djplayer app, takodjer slicno gore ali vec dulje vani, za pc i mac serato i traktor su dugo vani, no ovo je prvi software koji hendla DVS (digital vonyl system) na iOSu, na androidu tako nesto nijeee ni u stvaranju...nazalost..

TraktorDJ
Vrhunski software u kreaciji native instrumentsa, prije cca 2 godine izdali su app i par hardwareskih kontrolera za iOS....ubijaju

I zato dragi moji jabucnjaci, 6g ce meni koristit, iako sada imam ipad...ali touch 6g...mmmmm..jummy
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 9 minuta
  • Borisone: Na hrvatskom jeziku: [link]
  • Borisone: About Spotlight indexing and search results on Apple devices [link]
  • Miki9890: Poz! ima li smisla skinuti 26.6.1 na iPhoneu 13 mini radi spotlight indexinga? Da li je to samo za siri Ai kojeg ionako neću imati i hoće li indexirati opet kad prijeđem na 27? trenutno sam na 18-ici
  • Piko: ja bi drugi .... da li rade ?
  • Riba: Pogotovo ako je zracno hladjen.
  • Riba: Mene zanima jedan!
  • IkoIko: Pozdrav zanima li ikog dva powermaca g5?
  • Yonkis: Nisam ovo znao, Apple koristi Google za svoj iCloud [link]
  • marioart: ko zeli iz njemacke uzimati, preporucujem alternate.de - pocetni model je 976€
  • ZoPaj: iducan.hr ima sve konfiguracije, mini i studio, nije preogromna razlika u odnosu na nedavno poskupljeno
  • jura22: Točno, ispravak 1.049eur. Onda i nije neka velika razlika.
  • Yonkis: Nema đabe ni u starog Applea
  • Pongy75: Evo, osnovni model Minija u iStyle je 1.159€ - skoro pa duplo nego nekada osnovni model minija. Tu se gubi svaki smisao povoljnog Mac računala.
  • Pongy75: i u švabiji, koliko je kod nas?!!
  • marioart: @jura to je sa edu popustom, cijena bez popusta je 1049€
  • jura22: Osnovni Mini M6 je 929€. [link]‑core-cpu-12‑core-gpu-16-gb-arbeitsspeicher-256gb-speicher
  • matijazx: - nadživio je svog oca za 10 godina.
  • dpasaric: Jazz legenda!
  • smayoo: RIP Stjepan Jimmy Stanić
  • Pongy75: Ma nek si znaš kaj…
  • matijazx: -- u ovlaštenom Apple storeu, vidio cijene za preoreder.....M6 mini 16GB-cca 1200 eura, 24GB-cca 1700 eura
  • Pongy75: Obično bude koliko dolara toliko u eurima nekih 10%
  • dpasaric: Javim kada dobijemo cijene za Hrvatsku...
  • dpasaric: Sitgli novi M5 Mac mini i M5 Ultra Mac Studio!
  • IkoIko: Sretan rođendan Smayo :)
  • ping: sretan rođendan dragi Smayoo
  • IkoIko: Pozdrav, molio bih malu pomoć od forumaša koji su pristali model postolja s filtrom za Mac studio. Kojih je dimenzija gumena brtva koja ide na okvir? Ili imate baš određen model koji se kupi na brtva.hr? Hvala i isprike na smetnji
  • smayoo: :*
  • drlovric: Sve najbolje. Cestitke!
  • Pongy75: SRETAN ROĐENDAN!!!
  • Gjuroo: Sretan rođoš, Samyoota! :kiss: :heart:
  • smayoo: Hvala od srca! :)
  • Kloba: Nema me puno, ali čitam pa eto - Smayoo sretan ti rođendan - da ti se ostvare sve želje!
  • smayoo: Hvala! :)
  • dpasaric: Smayoo sretan rođendan! :)
  • CoffeePod: Hvala puno!
  • Bertone: Pretplati se na ovu temu [link] i naruči gajbu strpljenja :D
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Ima li tko iskustva sa kuycon monitorima?
  • miomika: nebi niti ja preporučio RAM servis....bez da se ITKO ljuti.
  • cariblanco: Ja sam našao stari filter u boji, dok još nije bilo kolor-tv, ako netko ima crno-bijeli, ja mu taj filter poklanjam :)
  • zvone: Ljudi imam neke screen protectore za 12 pro i par caseova. Zena ima novi mob a ostali stari dodaci. Ako netko zeli pokupiti na podrucju Zagreba.
  • drlovric: Ja koristim FluidVoice diktiram vise od 70% mailove, kao i text poruka.
  • smayoo: :D
  • Bertone: Ma znam kako diktiranje funkcionira ali iskreno se ne sjećam kada sam zadnji put čuo tišinu :(
  • smayoo: To naravno da ne funkcionira ako više ljudi priča u glas ili ako ti radio svira dok pričaš.
  • Bertone: Ma to sa diktiranjem je pušiona, nevezano za poruke nekidan vozim mamu doma i trebam nešto ženu pa je pokušam nazvati no auto ponavlja da ne razumije,... na kraju sam morao reći mami da malo zašuti :D
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, Gjuroo, jura22, m@xym, rusty, tino1, Anonimci (9755)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.55 Seconds

Provided by iJoomla SEO