iPod Touch 6g
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPod Touch 6g

08.10.2014 | 12:51
Ekipa što mislite, hoće li izaći iPod Touch 6g?
02.08.2015 | 13:56
Eto, iako nitko nije nista odgovorio, ipak je Apple izbacio pojacanu verziju iPod Toucha, iznimno mi je drago zbog toga... Odlican upgrade u svakom pogledu na stariju verziju, niposto beznacajan...
02.08.2015 | 20:33
Zasto ne kupiti iPhone, jer uz touch svejedno trebas nekakav mobitel? :/
02.08.2015 | 22:18
jer uz touch svejedno trebas nekakav mobitel? :/

A zasto?
02.08.2015 | 22:49
Razlog tomu je sto imam dual sim mob radi posla, a volim apple OS jer sam prije bio vlasnik iphonea, da sam bio sto posto siguran da ce izaci 6g, ne bi prije 2 mjeseca uzeo ipad mini 2, iako mi je tablet super...ipod sam htio zbog portabilnosti i iOSa koji nudi mnostvo muzickih aplikacija dok android ili windows phone ne nudi nista ni blizu tome, a da radi tako dobro kao na iOSu,takodjer iOS ima jako puno eksluzivnih music appova...iz tog razloga sam prvotno htio ipod touch, no 5g je bio dosta zastario, a sada 6g sa A8 procesorom i gigom rama nudi odlican experience... Isto tako cijena u kanadi , odakle cu ga vjerojatno do zime uzeti, je cca 1600kn, sto je oohoohoo jeftinije od iphonea koji je i 3x skuplji, a novi touch nudi gotovo sve sto iphone, samo bez sim modula...vjerojatno bih uzeo iphone da nemam potrebu za 2 moba... U svakom slucaju, ta vijest prije mjesec dana o novom touchu 6g me jako obradovala, jer se govorkalo samo da ce ugasit tu liniju...ali eto...ocito da jos nece dugo
03.08.2015 | 07:25
Inace iPod dulje "zivi" od telefonske verzije. Jeftiniji je. Sva/vecina muzike je na njemu tako da na telefonu ostaje mjesta za prigrame/igre.
Vidjeli smo kako je nekome 8GB dovoljno dok drugome niti. 128GB nije.
03.08.2015 | 09:14
... ako se gleda samo audio... po meni ima puno boljih proizvoda... no praktičnost i ios su aduti najveći... pretpostavljam jedino da će 128 model biti papren...
03.08.2015 | 09:40
A sad uz muzicke servise ti kapacitet i nije od presudne vaznisti po meni. Imam jeda stari 3G koji ima oko 12GB muzike i to je sve sto slusam. Na 6G mi je to reducirano na 6GB.
Steta sto iPod Nano nije kao Touch da prima sve programe.
03.08.2015 | 10:00
Samo da napomenem ako je netko krivo shvatio, kada sam naveo ekskluzivne muzicke appove, pod time sam mislio ba audio produkcijske software velikih kuca koje izdaju appove za produciranje, miksanje, kreiranje muzike te hardwaresku kontrolu i kompatibilnost sa mnostvo midi uredjaja kao i mixera za ozbiljne live showove....pod time iOS prednjaci od samog pocetka nad androidom kojo je tek od samsung notea4 dobio bolju podrsku za hendlanje audio latencije, no to nije zazivilo jer ocito nije kako treba...tu iOS mrvi sve ostale... ja osobno koristim iOS u svrhu DJiranja i muzicirianja sa bandom, zato mi je 6g sada ponovno upao u oci ...portabilnost, mogucnost gotovo svega kao i iphone, fotkanje, snimanje audio i video zapisa, jak hardware ...i na vrhu svega iOS sa svojim storeom...

Evo cisto ako nekoga zanima sto sve iOS hendla a da nije mozda znao..ovo izlazi krajem godine...
Mixfader, desna ruka, bluetooth fader... Revolucija...

Djplayer app, takodjer slicno gore ali vec dulje vani, za pc i mac serato i traktor su dugo vani, no ovo je prvi software koji hendla DVS (digital vonyl system) na iOSu, na androidu tako nesto nijeee ni u stvaranju...nazalost..

TraktorDJ
Vrhunski software u kreaciji native instrumentsa, prije cca 2 godine izdali su app i par hardwareskih kontrolera za iOS....ubijaju

I zato dragi moji jabucnjaci, 6g ce meni koristit, iako sada imam ipad...ali touch 6g...mmmmm..jummy
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 7 sati
  • jura22: Navlakusa za novi macOS.
  • imenso: Nije free, ima pretplatu, neke aplikacije i posebnu za iPad
  • Yonkis: Apple Creator Studio - free - [link]
  • drlovric: Bas tako Mario. Ja sam bio u USA i kupio MBP M1 Pro 16" i najmanju potrebu nemam da ga mijenjam. Pogrijesio sam jedino sto nisam uzeo 14" :)
  • marioart: uredjaji su predobri i predugo traju :)
  • Riba: Zalosno je vidjeti kako mac prodaja stagnira.
  • Yonkis: Ili ovako nešto? [link]
  • Yonkis: Gdje staviti ovakve vijestice? [link]
  • gladhr2: [link] ima li netko pametan da mi malo pomogne sa ovim problemom..?
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?