Zablokirao mi se ipod touch
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zablokirao mi se ipod touch

18.01.2013 | 20:00
Zablokirao mi se ipod touch,nakon nekoliko neuspjelih pokušaja unošenja pasworda za otključavanje;sada piše na njemu "ipod is disabled conect to itunes
18.01.2013 | 20:09
iPad ili iPod? Kako si ovo konfuzno napisao. Ako zelis da ti netko pomogne, napisi suvislo. Kako se upoce moze zakljucati tipkovnica?
18.01.2013 | 21:57
zabac kaže:
iPad ili iPod? Kako si ovo konfuzno napisao. Ako zelis da ti netko pomogne, napisi suvislo. Kako se upoce moze zakljucati tipkovnica?

Dragi Žabac,
Demoralizirao si Paola.
Pozzzzz svima!
18.01.2013 | 22:25
Demoralizurao. Pa vidi mu pitanje, ak tome mi se čini kako je i lagano nepismen. I na mobitelu postoje interpunkcijski znakovi.
19.01.2013 | 01:05
postovani zabac bez vrijeganja ako mozes pomoci onda se javi ja mislim da si se napusio malo vise radi se o ipod
19.01.2013 | 13:05
probaj ovo

a prije toga skopcaj na itunes vidi sta kaze pa postuj ovdje.
19.01.2013 | 17:45
Poštovani paolo, bez vrijeđanja ako može, ali ti si nepismen. Izmjenio si prvobitni post i sad se tu isčuđavaš.
19.01.2013 | 17:57
@Zabac
Samo lagano,opusti se.Obojica ste pretjerali pa zato polako.Tu smo da pomognemo a ne da se natezemo
19.01.2013 | 21:54
Hahaha ovaj paolo je izmjenio cijeli tekst..prije je pisao da mu je kcerkica nesto poremetila bla bla bla i sad tu covjeka napada da je napusen heh
19.01.2013 | 23:26
non coment
19.01.2013 | 23:27
saint kaže:
@Zabac
Samo lagano,opusti se.Obojica ste pretjerali pa zato polako.Tu smo da pomognemo a ne da se natezemo

hvala drug ti znas svoj poso ostali su tu izgleda da se isprdavaju sa ljudima odnosi se na 2 komentara
19.01.2013 | 23:31
Poštovani paolo, bez vrijeđanja ako može, ali ti si nepismen. Izmjenio si prvobitni post i sad se tu isčuđavaš.
odi drug kod nekog psihologo lijeci se oci da trosis nesto ili si pshihopat
19.01.2013 | 23:35
Nađe se takvih dosta na ovom svijetu, pa i na Jabučnjaku. Ali to je više stvar osobnog dojma. Međutim, tvoja nepismenost, to je čista, hladna - činjenica.
19.01.2013 | 23:44
ako neko ne pise cisto na hrvatski nemora znaciti da je nepismen skolu sam zavrsio u svicarskoj i logicno je da nepisem cisto hrvatski ali nismo tu da gledamo ko pise i na koji nacin postavlja pitanja ako se moze pomoci tu smo za to i postoji ovaj forum jeli tocno
20.01.2013 | 00:27
U njemačkom/francuskom/talijanskom ne postoje točke, zarezi, upitnici i tako to? Nije problem u tu i tamo kojoj krivo napisanoj riječi. To što ti postaš čita se s naporom. Stvar je elementarne kulture komunikacije. To je ekvivalentno tome da mrmljaš dok s nekim razgovaraš preko telefona.
20.01.2013 | 00:36
a znaci tu smo u skoli e to nisam znao sad si mi otvorio oci hvala drug poucna stvar ....
20.01.2013 | 10:16
20.01.2013 | 13:57
20.01.2013 | 19:29
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 42 minuta
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, dperec, Gjuroo, Riba, rusty, Anonimci (1418)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO