11.04.2012 | 00:33
Pozdrav,
Imam novi iPhone već gotovo 5 mjeseci i u globalu sam zadovoljan uređajem, no kao i većina ljudi, naišao sam na probleme oko trajanja baterije i vjerojatno povezanog laganog brzog zagrijavanja uređaja.
Naime, uređaj se lagano počne grijati već nakon 5 minuta korištenja WiFi-ja za surfanje internetom te to prelazi u gotovo neugodno stanje već nakon 20 minuta - ne toliko neugodno da se uređaj uopće ne može držati u rukama, već dovoljno da se dobro osjeti. Čitao sam da to može imati veze sa kratkim spojem na mjestu SIM traya ili je do same SIM kartice. Novu SIM karticu sam dobio prilikom kupnje uređaja u T-Mobileu pa ne znam koliko to može stvarati problem. Da li je tko još naišao na ovaj problem?
Također, teško mi je procjeniti pošto mi je prethodni uređaj bio dosta slabiji iPhone 3G, no čini mi se da uređaj nekad zna brzo istrošiti bateriju. Uglavnom dobivam oko 1 dan i 20 sati standbyja sa oko 5-6 sati normalnog rada (surfanje, poruke, kratki pozivi, streaming glazbe preko 3G/EDGE i slično). Jesu li ovo brojevi u normali sa realnom situacijama?
Zahvaljujem na odgovorima!