Iphone 4s problem !
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4s problem !

02.11.2012 | 18:51
Zdravo raja . Kupio sam neki dan wirless ruter i spojim iphone 4s na wi fi i radi ima konekcija you tube ide bez problema i to sa spotovima udem na app store kada skidam al sporo skroz problem je kad hocu viber nece da nikog zove kaze nesto da je do konekcije kad na facebook udem nema nigdje slika al ima tekst i nece stranice da mi otvori IOs mi je 6.0.1 a imam bezicni iternet koji placam 20 km dali je do konekcije ili nesto do rutera a ruteram sam uzeo 64 km tp link 2.5 ghz i 5 dB antena uopste nije los . Hvala unaprijed
02.11.2012 | 19:03
Prva stvar, daj piši i stavi negdi zarez i točku, veliko i malo slovo u rečenici, nemam pojma di je početak i di kraj tog što si pisa

Ok imaš iphone 4s sa ios 6.0.1 spojen na wifi i problem s konekcijom? Youtube radi, viber neće da zove a dal šalje por? Facebook neće da učitava ništa?
Pogledaj u postavkama malo od mobitela, i probaj bez wifi-ja se spojit na facebook i ostale app koje ti ne rade kako treba na wifi da provjeriš je li do njega.
02.11.2012 | 19:31
Gle viber salje poruke.Facebook ucitava sve znaci samo nece da mi otvori slike niti se slike pojavljuju imaju slova,aruzira naslovnicu radi .Danas sam otisao do kafica i spojio se na wi fi , i radi sve bez problema . Jel moguce da je do konekcije ili do routera ?
02.11.2012 | 23:38
Neš ti je do tvog rutera vjerovatno ili možda do davatelja usluga. Probaj ga isključiti iz struje (mislim na ruter) pa ukopčati i upaliti opet.
Jel ti internet na kompu valja sav normalno?
03.11.2012 | 10:32
theblack4 kaže:
Neš ti je do tvog rutera vjerovatno ili možda do davatelja usluga. Probaj ga isključiti iz struje (mislim na ruter) pa ukopčati i upaliti opet.
Jel ti internet na kompu valja sav normalno?

Sada sam zvao ovu firmu za iternet i kazu da imam odlican protk veze i iternet.Znaci do iterneta nije moze biti do rutera jer sam probao i ovo da ga iskljucim al nece opet isto .Nije moguce da mi otvori facebook i sve radi samo slike nece ni da puni onaj krugic ne znam do cega moze biti . Sada mi i otvori aplikacije i skida al sporo viber salje poruke al nece da zove whats app radi .. A bas zelim da napravim i da iternet na kompu je sav normalan .
03.11.2012 | 12:39
Neznam, probao s iphoneom malo u postavkama bolje pregledat? Sačekaj da ti neko od admina i ko se bolje kuži da savjet, ja sam svoje ispuca
03.11.2012 | 13:15
To ti ne vidiš slike na telefonu(s fejsa) a na kompu da? ako je tako onda ti je sigurno do novog iOS_a...sigurno si na iOS 6 i na safariju.Npr. meni safari prizazuje jednu vikacilu(sb) na jednom forumu od prije 15 dana i stalno je isto,ne pomaže ni refreš.Ako koristiš safari,probaj staviti crome ili nešto drugo.
03.11.2012 | 13:33
Skini si speedtest.net na iPhone, izmjeri brzinu pa javi rezultat.
03.11.2012 | 14:25
Prvo resetiraj mrežne postavke na iPhoneu. Ako to ne pomogne, onda sa računala provjeri postavke WiFi na routeru, ako su ti kanali na auto, stavi neki određeni kanal, npr. 8. Svojevremeno je smayo pisao o toj temi pa pogledaj

www.jabucnjak.hr/forum/internet-i-mreze/...e-station.html#87663
03.11.2012 | 14:58
Sank kaže:
Prvo resetiraj mrežne postavke na iPhoneu. Ako to ne pomogne, onda sa računala provjeri postavke WiFi na routeru, ako su ti kanali na auto, stavi neki određeni kanal, npr. 8. Svojevremeno je smayo pisao o toj temi pa pogledaj

www.jabucnjak.hr/forum/internet-i-mreze/...e-station.html#87663

ja to ne znam posto se na ruzmijem bas najbolje oko te tehnologije ako bi ti mogao kako pomoci preko team wiwera ili da mi objasnih kako da to promjenim bio bi ti zahvalan . lijep pozdrav
03.11.2012 | 18:39
cariblanco kaže:
To ti ne vidiš slike na telefonu(s fejsa) a na kompu da? ako je tako onda ti je sigurno do novog iOS_a...sigurno si na iOS 6 i na safariju.Npr. meni safari prizazuje jednu vikacilu(sb) na jednom forumu od prije 15 dana i stalno je isto,ne pomaže ni refreš.Ako koristiš safari,probaj staviti crome ili nešto drugo.

ne koristim safari vec aplikaciju facebook
03.11.2012 | 18:52
@kiker, ja sam ti trenutno u inozemstvu na lošoj internet vezi pa Teamviewer ne dolazi u obzir. Uz router si sigurno dobio upute ili na papiru ili na CD-u. U njima sve lijepo piše kako se na njega prijaviti, treba lozinka, a ona je navedena u uputama, te računalo sa nekakvim web browserom. Nakon toga klik na wireless postavke i tamo je ono što sam naveo u vezi postavki kanala.

Zanima me kojim uređajem si spojen na internet, što ti je dao tvoj pružatelj internet usluga, modem ili router? Naime, nije svejedno ako pored novog WiFi routera imaš još jedan router ili modem koji imaju uključen DHCP server koji daje IP adrese lokalnim uređajima.
03.11.2012 | 22:45
Sank kaže:
@kiker, ja sam ti trenutno u inozemstvu na lošoj internet vezi pa Teamviewer ne dolazi u obzir. Uz router si sigurno dobio upute ili na papiru ili na CD-u. U njima sve lijepo piše kako se na njega prijaviti, treba lozinka, a ona je navedena u uputama, te računalo sa nekakvim web browserom. Nakon toga klik na wireless postavke i tamo je ono što sam naveo u vezi postavki kanala.

Zanima me kojim uređajem si spojen na internet, što ti je dao tvoj pružatelj internet usluga, modem ili router? Naime, nije svejedno ako pored novog WiFi routera imaš još jedan router ili modem koji imaju uključen DHCP server koji daje IP adrese lokalnim uređajima.

Ja imam bezicni iternet tj imam antenu pa ide kabal u jedan router ili modem ne znam sta je pa ide kabal u drugi tj wi fi ruter i onda tek u racunalo .
04.11.2012 | 13:03
Nema veze da li si na internet spojen žicom ili antenom, svejedno moraš imati neki uređaj preko kojeg se lokalna računala spajaju na internet. Taj uređaj obično ima uključen DHCP server funkciju, koja daje IP adrese svakom lokalno priključenom računalu ili iĐiđi. Novo kupljeni WiFi routeri također po defaultu imaju uključen svoj DHCP server, a na jednoj mreži može postojati samo jedan DHCP server jer inače dolazi do problema.

Dakle, nađi upute od svog WiFi routera, kako sam već napisao, i prema njima provjeri postavke te svakako isključi DHCP server te izmjeni WiFi postavke tako da odabereš jedan od kanala koji se prema statistici koriste rijeđe. Restartaj router nakon izmjena.
11.11.2012 | 17:34
Sank kaže:
Nema veze da li si na internet spojen žicom ili antenom, svejedno moraš imati neki uređaj preko kojeg se lokalna računala spajaju na internet. Taj uređaj obično ima uključen DHCP server funkciju, koja daje IP adrese svakom lokalno priključenom računalu ili iĐiđi. Novo kupljeni WiFi routeri također po defaultu imaju uključen svoj DHCP server, a na jednoj mreži može postojati samo jedan DHCP server jer inače dolazi do problema.

Dakle, nađi upute od svog WiFi routera, kako sam već napisao, i prema njima provjeri postavke te svakako isključi DHCP server te izmjeni WiFi postavke tako da odabereš jedan od kanala koji se prema statistici koriste rijeđe. Restartaj router nakon izmjena.

Ukucam njegovu ip adresu od rutera i ne otvara mi ? A uradio sam brzinu na sppedtest.net i iznosi ovako : Ping 29 Download 0.92 upload 0.06 ..
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 23 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa