iPhone 4s
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4s

24.10.2012 | 09:19
Da li je neko uspijo napraviti sim unlock za navedeni uređaj a daq nema gevi karticu?Pozzz
24.10.2012 | 10:34
Jedino fabricko otkljucavanje SW opcija ne postoji.Alternativa X-Sim
24.10.2012 | 21:39
..da li IP4S koji je radio samo na jednu mrezu moze nakon otkljucavanja koristiti sve opcije ko i onaj bez ikakvih ugovora..
24.10.2012 | 21:56
Naravno,postaje sim free ako govorimo o otkljucavanju preko operatera
24.10.2012 | 22:59
..a ostale vrste otkljucavanja preko servisera i sl..?!
24.10.2012 | 23:11
Sve je to silovanje i moze uzrokovati nestabilnost. Kupi telefon za mrezu koja ti trebai gotovo. Ili uzmo tvornicki otkljucan i nemas brige.
24.10.2012 | 23:21
@zabac
To sto govoris nema smisla,kada se telefon otkljuca preko operatera to je identicna stvar kao kada kupis u Apple store sim fre.Sve ostale varijante otkljucavanja mogu se nazvati"silovanje" mada bih ja to nazvao preka potreba ali eto svakom svoje.
25.10.2012 | 00:12
Hm, prijeka potreba? Prijeka potreba je kad prodaš mobitel da bi djeci kupio cipele. Ili hranu. Ili kad ukradeš tri mesne konzerve jer nemaš kinte, a djeca nemaju što jesti.

Ne kužim baš kako je otključavanje mobitela prijeka potreba?
25.10.2012 | 22:06
..recimo kupujem kroz par dana ip4s il peticu,bez obzira sto prima sim kartice svih operatera, kako da najlakse znam da je pravilno otkljucan i da cu moc koristit sve aplikacije koje nudi apple..mozda je bizarno pitanje, al me zanima..hvala..
25.10.2012 | 22:17
Pa ako prima sve kartice onda je sim free i sve radi normalno.

@smajo
Mislio sam na otkljucavanje a ne posjedovanje iPhone-a,naravno da je bolesno da neko nema ni za kifle a kupuje iPhone ili bilo koji telefon skuplji od 1 eura.U stvari u takvom slucaju ( a na zalost ima ih dosta) ljudi i ne posjeduju mobilni.
25.10.2012 | 22:35
Hm, pa opet ne kužim... Imaš iPhone zaključan na neku mrežu. Dakle, čim imaš iPhone, već nisi u kategoriji "prijeka potreba". I što sad? Ne želiš karticu kod operatera na kojeg je iPhone zaključan, nego kod nekog drugog. Kako je to - prijeka potreba. To je jednostavno želja (preferencija) temeljena na nizu slobodnih odluka. Mogao si kupiti nezaključani iPhone, odnosno mogao si platiti tvorničko otključavanje. Dakle, imao si druge opcije. Kako je onda prijeka potreba?
25.10.2012 | 22:56
Idemo polako,kupis iPhone preko ebaya za nekih 200$ zakljucan na neku mrezu koje nema u nasem okruzenju.Kupio si ga jer je cijena manja nego u tvojoj okolini bar za 200 $.Naravno da aparat nisi u stanju da koristis,da bi izbjegao "silovanje" telefona raznim X simovima,gevey,UltraS....Platis tom operateru 50$ i imas otkljucan telefon na sve mreze tj identicno kao da si kupio sim free.Ostane ti jos 150$ koliko bi dao za telefon u svom okruzenju.Prijeka potreba je otkljucati telefon jer u suprotnom imas ciglu.U tom kontekstu sam rekao "prijeka potreba" za tvornickim otkljucavanjem.
25.10.2012 | 23:21
OK, OK. Da se ne upuštamo dalje u jezične polemike. Ja sam htio reći da je za mene prijeka potreba - situacija u kojoj odabireš opciju koja, od svih raspoloživih u tom trenutku, jedina osigurava zadovljavanje primarnih životnih potreba (hrana, piće, odjeća, krov nad glavom). U tom smislu, ono... mobitel, ni bilo što u vezi s njim, mi se ne uklapa. Ali shvatio sam, ti imaš drugačije shvaćanje tog izraza.
25.10.2012 | 23:40
To je neprijeka potreba.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 18 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa