iPhone - koji iOS?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone - koji iOS?

15.10.2012 | 14:25
Da li netko zna ako se sada uzima iPhone 4S u T-Mobileu ili Vip-u, da li dolazi već sa iOS 6 ili još imaju zaliha sa starom verzijom iOS 5.x.x.? Da li je netko uzimao ovih dana/ovaj mjesec pa da zna tu informaciju? Hvala.
15.10.2012 | 14:56
Ne znam dali pomaze ali u petak je kupljen jedan iphone 4 u VIPu i bio je na iOs 5.
15.10.2012 | 15:02
Hm, hm.. to mi baš i nije od neke pomoći, jer već odavno vjerovatno su prestali nabavljati iPhone 4.. to ide još što imaju na zalihama, dok ne dođe iPhone 5.. svejedno hvala što si pukušao pomoći.

Itko da je uzimao 4S? Ili da zna nekoga tko je uzimao i koji je software gore? :/
15.10.2012 | 15:43
Koliko znam dolaze sa 5.1.1
15.10.2012 | 15:51
Misliš da još uvijek dolaze sa 5.x.x? Hmm.. hmm.. kockati se ili ne..
15.10.2012 | 15:56
Pa zar na kutiji ne piše koji je iOS na telefonu?
15.10.2012 | 15:57
Pa šta, ne možeš njih piati? Ako ti nije onaj IOS koji tebi treba, đenja i gotovo? Zašto je to bitno?
15.10.2012 | 16:05
Bitno mi je koji je iOS gore!

@zabac - na kutiji ne piše(to se podrazumijeva).

@tino1 - njih kada se pita oni nemaju pojma.

Volio bih najbolje kada bi netko tko je uzimao ovaj mjesec da se javi..
15.10.2012 | 16:15
Sta ima veze koji je iOS,svejedno je zakljucan a JB ce izaci za par dana -mjesec.Toliko ga mozes koristiti bez tweak-ova
15.10.2012 | 16:22
Problem je što telefon nije za mene osobno, meni ionako nije bitan JB - nisam ga nikada ni koristio. A što se tiče software-a jednostavan je odgovor treba mi sa 5.x.x. nemoj se ljutiti, ali baš taj mi iOS treba.
15.10.2012 | 16:27
Nema razloga za ljutnju,sve koje sam otvorio u zadnjih 15-20 dana su imali 5.X.X iOS istina nije ni jedan bio sa 6.0 tako da mislim da dolaze na 5.1.1.Cisto sumnjam da ce neko otpakovati i uraditi upgrade pa onda ponovo vakumirati.
15.10.2012 | 16:34
Pričekaj još malo jer sad negdje izlaze ugovori i bude masovnog produljavanja, pa se bude netko našao s informacijom iz prve ruke.
15.10.2012 | 21:32
Dobio sam informaciju! Evo za sve neka znaju i iz Vipa i iz T-mobilea još uvijek dolaze 4S i 4 sa 5.1.1 softwareom. Možda nekome pomogne pa da zna tu informaciju.
15.10.2012 | 22:48
Kupio sam ja prije sat vremena 4S u VIP-u i došao je sa 5.1.1 iOS-om gore.
15.10.2012 | 23:17
Hvala na informaciji. Već sam provjerio i sam se uvjerio u ono što sam gore napisao.
16.10.2012 | 00:26
Dolazit će im sa 5.x.x ios dok im ne ponestane zaliha sa tim proizvodima koje su dobili ranije, prije no što su u apple-u počeli praviti sa ios 6 i iphone 5. Znači još neko vrijeme će se moći naći sa 5.x.x bez ikakvih problema.
A sad nez, al možda možeš primijetiti na kutiji, jer sumnjam da je iphone 3gs dolazio od početka sa 4.2.1 ios-om i da mu je slika bila sa 4.x.x sustavom na kutiji, bar moje mišljenje

Primjer:
iOS 3: lh4.ggpht.com/_1ygAMhE1WqE/TCFvv96_WCI/A...n0G7h9VE/iphone1.jpg
iOS 4: www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2...hone-3gs-8gb-box.jpg

Spot the diference

BTW. razlika u novoj kutiji za 4 i 4s bi mogla biti u YOUTUBE ikoni, koje u ios 6 nema!
Feel free to see it
16.10.2012 | 09:41
Kolegica uzela bijeli 4s ovaj tjedan u VIPu, iOS 6 je gore.
16.10.2012 | 10:06
E sad, da li će biti od pomoći, ali ako je za development ili nešto slično, ja sam prije 20 dana uzeo stari iPod Touch, 32GB koji je na 5.1.1. Bio je na popustu i baš mi je trebao takav uređaj. Mislim da ih još ima. Ja sam svoj uzeo u Filexu.
16.10.2012 | 12:24
Tony.Soprano kaže:
Hvala na informaciji. Već sam provjerio i sam se uvjerio u ono što sam gore napisao.

Ako se pazljivo pogleda kutija, ikone na Iphone-u, u drugom redu, druga ikona je youtube.
Ako je iOS 6 nutra onda slika youtube-a nebi trebala biti na slici jer iOS6 nema predinstaliran youtube. Dakle nutra je 5.x.x
16.10.2012 | 12:34
Točno, i na taj način se može vdjeti da li dolazi sa iOS 5 ili iOS 6..
16.10.2012 | 13:05
Znači ovako ovdje se na slici vidi Passbook, što znači da je na 4S-u iOS 6. To je jedini način da znate koji je iOS na njemu. Dok je zapakiran(vakumiran).

P.S. Sorry na manjoj slici(nisam mogao naći veću).

iphone_4s_16gb_bijeli_vakumiran_garancija_racun_slika_16887055.jpg
16.10.2012 | 13:07
A na ovoj slici se vidi 4S sa iOS 5 na sebi. Gdje je ikonica na kutiji Youtoube(nema Passbook). Eto to bi bilo to. Stvar razriješena.

White_Iphone_4s_Unboxing_Video.jpg
16.10.2012 | 21:15
Tony.Soprano kaže:
A na ovoj slici se vidi 4S sa iOS 5 na sebi. Gdje je ikonica na kutiji Youtoube(nema Passbook). Eto to bi bilo to. Stvar razriješena.

Ok, ali bez iOS6 ta kutija ti nije ni upola toliko dobra:))
17.10.2012 | 12:19
Tony.Soprano kaže:
[quote]A na ovoj slici se vidi 4S sa iOS 5 na sebi. Gdje je ikonica na kutiji Youtoube(nema Passbook). Eto to bi bilo to. Stvar razriješena.

Jednostavno obožavam Apple i njihovu posvećenost takvim detaljima i sitnicama....
17.10.2012 | 14:01
Upravo to, to mi je nešto najzanimljivije kod njih, ne mogu vjerovati koliko sitnica imaju, kao zagonetke su. Ali što dalje ide, sve manje zagonetki..
28.10.2012 | 20:36
Ja uzeo nedavno prije 15 dana u T-mobilu i bio 5.1
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 18 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa