iphone 3gs - puca signal?!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 3gs - puca signal?!

03.10.2012 | 00:12
Bok svima,

novi sam user foruma isto kao i ajfona 3gs.

naime dobio sam dotični ajfon skoro ko poklon (a poklonjenom konju se ne gleda u zube) i sad, sve radi ok osim jedne male greškice.

dok razgovaram zna nekad puknut signal, veza nemam pojima tocno kaj, uglavnom samo skuzim da pricam sam sa sobom i na ekranu mi nudi opciju call back ili cancel i treba ponovo nazvat.
ne dogada se to stalno, eto do 5 dana koristenja to se dogodilo tek 5i dan, onda je bilo ok 2 dana pa opet, nekad zna puknut jednom u toku razgovora nekad, 2, 3 put a nekad je sve ok.
i jos sumnjam u jos jednu gresku a to je da me se ne moze dobiti, onda treba nazvati drugi put i onda primim poziv normalno.

e sad, rekli su mi da stavim novi os pa se to nebude dogadalo, velim bilo je ok 5 dana, ne znam kolko je to bilo ucestalo prije frendici koja ga je prije koristila a ona ga nije update-ala.
trenutno je gore 5.1.1. koji radi super zasad.

eto nadam se da budete pomogli s necim,
unaprijed zahvaljujem
03.10.2012 | 10:20
Ugasi 3G mozda je do njega tj ne pokrivenost signala
03.10.2012 | 11:05
I ja sam mislio da je u tome problem ali onda se odmah prebaci ne edge..
03.10.2012 | 11:25
ugasi edge i 3g pa vidi kako se ponasa(edge je 2G)
03.10.2012 | 11:48
bilo je sve ugaseno i normalno je radilo, a uostalom kaj mi znaci ajfon ako nemam pristup netu
03.10.2012 | 13:33
Sta tebi znaci iPhone ako nemas net to samo ti znas pa ti niko ne moze dati odgovor na to,kada je edge ukljucen to nema nikakve veze sa signalom jer je tada na 2G ako si iskljucio opciju 3G tako da do toga nije sigurno problem.Postavio si pitanje i dobio odgovor,jos je jedino ostalo pitanje BB ako je 06.15.00 tu si gdje jesi ako ne uradis downgrade.Ako nije onda restore mada nema potrebe jer ocito je da imas problem sa 3G signalom.
03.10.2012 | 14:01
cek, cek, ako ugasim edge i 3g onda nemam net, kaj nije tak? osim wifija naravno
a sad, kad su edge i 3g upaljeni/ugaseni isto se to dogada, znaci puca signal tu i tamo
03.10.2012 | 14:07
Polako,ostavi ukljucen edge a ugasi 3G i sve ce biti ok samo sa manjom brzinom,tvoj problem je vezan za operatera(pokrivenost signalom) a ne do iPhone-a
03.10.2012 | 14:14
nije do operatera sigurno, jer sam prije imao nokiu koja je radila super i gdje god sam bio je bilo signala a od kad koristim taj ajfon nisam puno promjenio lokaciju, ako kuzis kaj hocu reci.nebitno to sad

kaj se tice gasenja/paljenja edge i 3g sve kombinacije sam isprobal i ja i frendica koja ga je koristila prije i na bilo kojoj kombinaciji puca signal.

ja sam samo pitao dal netko mozda ima iskustva s tim, jer sam cul svakakve stvari za 3gs da ne radi, signal, wifi, 3g..i tak neke gluposti, kuzis?

nema veze, vjerojatno budem ga odnesel negde na servis da ga pogledaju pa ak nije preskupo onda mjenjam..

a sad onda jos jedno pitanje, kolko bi mogao prodati taj ajfon 3gs s tom greskicom
04.10.2012 | 01:34
Da ta nokia nije bila 3310?
04.10.2012 | 11:29
3310 je bila nekad davno
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 3 minuta
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, tino1, Anonimci (426)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa