iPhone 3gs IOS 6 problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3gs IOS 6 problem

29.09.2012 | 10:58
Pozdrav svima!

Juce preko iTunes-a uradio upgrade sa IOS-a 5.1.1 na IOS 6 i tu je nastao problem, kad se sve skinuo javio je gresku da nesto nije uspjelo i morao sam ici na "Obnovi" tako da je tu i instalirao IOS 6, medjutim mob kad se upalio i kad se prodju sve postavke izbacuje gresku da se ne moze aktivirati, znaci ne mogu doci ni do menu-a, nista... predhodno je iPhone bio jailbrake-ovan, otkljucan, odnedavno imam ovaj mob, tako da nisam ni slutio da ce se nesto ovako desiti... Ne prepoznaje karticu... nista... preko iTunesa pise da ubacim sim karticu iako je ova vec ubacena... inace koristim BHTelecom-ovu karticu, zna li iko rijesenje problema i moze li se vratiti sa IOS 6 na IOS 5.1.1? Pozz
29.09.2012 | 11:52
Vratit se ne možeš osim ako si spremio SHSH blobove, u što sumnjam kad nisi napomenuo.
A najlakši mogući prijedlog koji ti mogu dati je da odeš i zamijeniš karticu kod svoga operatera. Dobiješ novu karticu sa svojim brojem i podacima na njoj i vjerovatno bi ti trebalo to pomoći. Ako ne smislit ćemo nešto drugo, ovo je prvo što mi je palo na pamet kada si spomenuo karticu
29.09.2012 | 12:41
Telefon si zakljucao upgradeom.Da bi radio moras uraditi hacivate pa tek onda unlock.S obzirom da je 3Gs u pitanju moze se srediti.Vrati na 4.2.1 pa uradi downgrade BB pa idi custom 5.1.1 i tu ostani doj ne izadje Untethered JB za iOS 6.Naravno moract ces da se zezas sa iPad-ovim BB 0.6.15 da bi mogao da otkljucas.Imas odosta tutoriala na forumu,ako zapne javi.
29.09.2012 | 15:15
hvala na odgovorima, odnio sam sam mob na servis i rijesili su
29.09.2012 | 15:22
Sad bar znas da nemas tvornicki otkljucan iPhone, pa pazi ubuduce
29.09.2012 | 15:50
Prije kupnje sve provjeriti, imaš negdje tu temu
06.10.2012 | 12:45
daj mi molim te reci sto su napravili u servisu? ja imam potpuno isti problem i odnio sam mob u servis da bi mi tamo rekli da se nista ne moze napraviti. ne prepoznaje sim karticu i kazu mi da nmoze nista oko toga.. sad me zanima sto su tebi napravili pa da im znam rec kad vec sami ne znaju..
06.10.2012 | 16:23
vjeruj druze da ne znam, odnio samo u servis i oni su to odradili, kako i sta, vjeruj da nezz, a nije me ni skupo ispalo oko 15 KM (60 kuna), odnesi nekom drugom serviseru!
06.10.2012 | 16:47
hvala na odg..

mislim da ce mi to biti najpametnije.. koliko sam vidio na netu da se slozit sam ne znam zasto u tom servisu nemaju pojma..
06.10.2012 | 18:57
Šta su uradili u servisu?

Za 20tak min posla sve si mogao sam uraditi.

Uradili downgrade iOS-a sa 6.0 na 5.1.1 sa prišivenim shsh blobovima na 5.1.1 IPSW.

Potom podigli baseband na 6.15, a zatim uradili downgrade basebanda na 5.13.04 na kojem radi Ultrasn0w.

06.10.2012 | 19:30
Vec sve napisano jedino sam rekao da ide na 4.2.1 jer apple jos uvijek potpisuje,a bas bih volio vidjeti downgrade sa 6.0 na 5.1.1 bez SHSH Blobs koje bas i nemaju svi spasene
06.10.2012 | 20:44
Lik je na 6 digao sa 5.1.1 pa vjerovatno ima shsh za njega.

Mislio sam da Apple samo potpisuje 4.1., prvi put sad čujem da potpisuje i 4.2.1.
06.10.2012 | 22:09
Ako nisi primjetio ovdje pravo malo korisnika koristi JB pa tako da uvijek krecem od opcije da nema spasenih SHSH Blobs a sto se tice 4.2.1 vidis da se moze svaki dan nauciti nesto novo.

OT : Moja supruga ima 3Gs i nikada nije dozvolila da radim JB na apratu tako da je sve od korisnika do korisnika.Predrasuda je cudo
07.10.2012 | 20:25
stvar je u tome sto nemam spremljene shsh blobove.. :/
u servisu nemaju pojma, mislim da cak nije ni pokusao vratiti na 5.1.1 vec samo popraviti sto ne prepoznaje sim..

jel znas kako mogu bez shsh blobova ili ak negdje ima tutorial ili opis postupka..
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 16 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa