pomoc :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

pomoc :)

13.09.2012 | 12:00
Pozdrav svima,

Imam iphone 4, otkljucan sa gevey sim karticom, ios 4.3.5. S obzirom da ga ne smijem updatirat na ios 5 malo sam guglala i nasla da se to moze preko redsnowa, samo da je bitno da se sacuva basebana...
E sada:)....ja sam napravila sve po uputama, ili barem ja misilim da jesam,i pojavio mi se na ekranu eeror i sada mi tel uopce ne radi, na ekranu se samo prikaze usb i znak od itunesa...

Jel mi moze netko pomoci s ovim?

Unaprijed hvala
13.09.2012 | 12:12
Iskopcaj iPhone iz racunara i drzi home + power dugme dok se ne pojavi jabuka onda pusti
13.09.2012 | 15:57
evo probala sam to uradit i opet isto, usb i itunes na zaslonu....
13.09.2012 | 16:07
Ako nisi a vjerovatno jesi zeznula BB mislim da je najbolje da odneses nekome da ti to sredi(ako se moze srediti).Ako ti ta varijanta ne odgovara onda ponovi postupak koji si pokusala uraditi tj napravi custom IPSW i uradi restore iz DFU moda.Koji je error bio na ekranu?
13.09.2012 | 16:16
mislim da je bio error 6014.
13.09.2012 | 16:42
idem sad na neko putovanje i nije mi toliko bitno da mi sim kartica radi unutra, u bitno mi da mi sam iphone proradi, zbog aplikacija, surfanja i wifi, nesto kao ipod. ne kuzim se bas u ove stvari, pa ako napravim sluzbeni update preko itunsa da li ce mi sam iphone proradit? i oprosti ako gnjavim
13.09.2012 | 16:49
Nece proraditi tj neces moci proci registracuju bez kartice operatera.I nakon update moras uraditi Haktivaciju (JB) da bi mogla koristiti kao iPod.Pogledaj da li ima neko u tvom gradu da ti to sredi(ako nisi digla BB) i da imas telefon.Ovako ti niko nece moci pomoci jer nemas vremena a nisi upoznata sa osnovnim stvarima kod aktivacije,JB i podesavanja gevey kartice
13.09.2012 | 16:59
a dobro nista onda, hvala puno nasavjetima: sutra idem za zg a u srijedu na putovanje tako da sam kratka s vremenom, ako znas koga iz zga, neki servis ili slicno da mi moze pomoci s ovim bila bih jako zahvalna
13.09.2012 | 17:13
Na zalost tu ti ne mogu pomoci Ja sam iz Sarajeva
13.09.2012 | 17:31
hvala na brzim dogovorima:) evo guglala sam i pronasla iservis i ikliniku u Zgarebu pa cu se njima obratiti ako mi mogu pomoc
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 minuta
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO