Pomoć: 4s-No service
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pomoć: 4s-No service

24.08.2012 | 15:55
Imam problem na 4s! Crtice za signal su mi uvijek pune ali pokraj mi uvijek piše No service ili emergency ... ne mogu ni zvati ni slati poruke ... zna li netko kako da to rijesim? unaprijed hvala ...
24.08.2012 | 16:35
Prvo ga probaj ugasiti pa upaliti sa karticom u iPhoneu. Ako to ne pomogne, onda provjeri koji iOS imaš instalran: Postavke-> Osnovno -> Opis. Ako je 5.0.1 onda je poznato da 4S s tom iOS ima problema sa signalom, pa bi trebalo napraviti nadogradnju na 5.1.1. Ako nije ni to, moguće je da je do SIM kartice. Ja sam u T-Mobilea morao mijenjati SIM karticu i priznali su mi da im se zna dogoditi da ne valjaju pa je zamjene bez naknade i stvaranja problema. Ako nije ni to, onda bi bilo lijepo od tebe da si dao malo više informacija

Kod kojeg operatora je kupljen iPhone, kojeg operatora karticu koristiš, na kojem je iOS, je li jailbreakan... Itd.
24.08.2012 | 16:44
probala sam ga tako upaliti ali nista ... 5.0.1 je,kako da ga nadogradim? neznam kod kojeg je operatera kupljen jer sam ga dobila na poklon,a ja koristim vip karticu ali probala sam i tele2 pa mi se pokazuje isti problem, nije jailbreakan ...
24.08.2012 | 17:08
neznam jeli to vazno za nadogradnju ali da napomenem da mi iPhone nije na hrvatskom ... i mogu li nesto napraviti da bude na hr?
24.08.2012 | 17:28
Ostaje ti da ga onda probaš sa T-Mobile karticom. Što se tiče jezika, ideš u Settings -> General -> International -> Language
24.08.2012 | 17:33
ma nemam uopce hrvatski ponuđen među jezicima ... kako da ga nadogradim na 5.1.1?
24.08.2012 | 17:39
Sveky7 kaže:
ma nemam uopce hrvatski ponuđen među jezicima ...

U tom slučaju imaš problem. Provjeri pod Settings -> General -> About što ti piše za model?
24.08.2012 | 17:44
MD237C?
24.08.2012 | 18:11
Obicno je taj model iz kanade,posalji mi na PP IMEI telefona da vidimo na koju je mrezu Lockan.
24.08.2012 | 18:17
IMEI: 358059018850008
jel to?
24.08.2012 | 18:31
Taj model dolazi iz Canade(vjerovatno je zaključan na njihove kartice), ali ako je tvornički otključan vjerovatno imaš grešku u Sim-kartici, probaj ju zamjeniti kod svoga operatera za novu.
24.08.2012 | 18:36
nije zaključan jer mi je jedno vrijeme normalno radio,i probala sam i drugu karticu pa je opet isti problem ...
24.08.2012 | 18:55
Uradi restore preko iTunes-a ako ti nije potreban unlock.U svakom slucaju telefon je jos uvijek pod garancijom
25.08.2012 | 04:21
Oprosti, ja sam na godišnjem odmoru pa sam naravno bio zauzet familijom. Osim na jednom web mjestu gdje kaže da je kao zaključan, ostali kažu da je otključan, tako da napravi kako saint predlaže i trebao bi proraditi.
25.08.2012 | 14:49
Ok,hvala javit cu jesam uspjela ...
26.08.2012 | 15:31
iTunes mi ne učitava iPhone ... probala sam: update iTunesa(3puta!),restartala sam iPhone i laptop vise puta,deinstalirala iTunes pa ga opet instalirala,pokušala sam na svakom usb portu ... napravila sam dijagnozu i pise da je mobilni apple uredaj pokrenut ali da nije pronaden ni spojen ni jedan iPhone ... mogu jos nesto pokusati?
26.08.2012 | 16:06
Ubaci u DFU mode i uradi restore.Kako se ubacuje u DFU mode imas na forumu ili youtube.
26.08.2012 | 17:12
hmm ja i moj iPhone izgubljen slučaj ... kada ga spojim na usb na iPhone-u mi piše USb config i onda su mi ponuđene 4 opcije: mass storage,web cam,COM port,PictBridge ... sve sam ih pokušala ali u iTunes-u mi se uopće ne pokazuju uređaji i kada ga pokušam staviti u DFU mode uopće ne reagira ... jedino kada odaberem mass storage u my computer mi se pokažu disk D i F i to je to ...
26.08.2012 | 17:27
To definitivno nje ok,koliko znam iPhone se ne prepoznaje kao web cam???? daj mi jos jednom podatke telefona ali sve Modem firmware,imei,serial,verziju iOS-a .Posalji mi na PP da prvo rovjerim da li je to uopste origina iPhone.KOliko kartica ide u njega,mozes li mu vaditi bateriju,da li ide sim card ili micro sim.Izvini sto ovo pitam ali ima toliko kopija da obicni korisnik tj neko ko nije koristio iPhone moze nositi kopiju a da nije ni svjestan.Ovo govorim iz licnog iskistva jer sam imao par telefona na servisu(naravno da ih nisam radio) i jedva objasnio ljudima da koriste kopije a ne original.Telefon kada je u DFU modu racunar ga mora prepoznati jedino ako nesto nije uredu sa USB kablom ili racunarom.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 minuta
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO