Sta je ovo hitna pomoc imam video snimljen
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Sta je ovo hitna pomoc imam video snimljen

16.08.2012 | 20:05
Imam iPhone 2 mjeseca nije mi nikad pao niti ista jednostavno sam pokusala da skinem jailbreke i ovo mi se desilo cim primaknem prst otvara mi ikone kao da je previse sensitiv

to je moj iPhone

edit by Saint
16.08.2012 | 20:29
Vec sam ti odgovorio na privatnu poruku,ali evo i ovdje to je hardware kvar znaci samo zamjena touch screen-a. Koliko god ti htjela da je nesto drugo nije na zalost.

Nemoj pisati velikim slovima,to znaci da se deres
16.08.2012 | 20:41
ok znaci zamjena touch screna udjem u servis i kazem da mi zamjene touch i koliko to kosta
16.08.2012 | 22:22
Pogedao sam video i čini mi se da je sve uredu sa iPhoneom, ali definitivno nešto nije uredu s prstom Kapacitivni ekran ne djeluje na nokte, već samo na jagodicu prsta, a ako taj prst drhti ili se bacaka onda elektronika ne kuži dodir nego swipe (potez) pa ne radi ono što se od nje očekuje.

Ljudi koji na jagodicama prstiju pak imaju debelu kožu zbog npr. sviranja gitare ili nečeg sličnog mogu imati problema sa reakcijom touč skrina , a rješenje je kakva hidratantna krema.
17.08.2012 | 00:00
@nexia nemoj instalirati ono što neznaš čemu služi.Naj jednostavnije je da odeš na itunes i napraviš restore i tada će ti pobrisati cydiu i te programe koje si skinula s nje a neznaš čemu služe.Kad to napraviš onda ponovo napraviš JB na fonu,valjda si zapamtila kako ide i nakon toga stavi samo one aplikacije koje ti trebaju a ne da ti iPhone služi kao neki poligon za otkrivanje svakakvih aplikacija.Kako ih ima možda preko 100 000 to ti se ne isplati
17.08.2012 | 00:10
A da prodas iPhone i kupis nesto jednostavnije, Nokia 3310 mi se cini OK. LOL
17.08.2012 | 00:20
Nije ti do prsta nego ja cim prislonim prst ni ne dodirnem tipkovnicu na desnoj strani ona vec skakuce,slova znaci primaknem prst na lijevu stranu tipkovnice ona sama pise sva slova,,da je do prsta kolegica bi pisala normalno tako da nije to?
17.08.2012 | 00:21
Sank kaže:
Pogedao sam video i čini mi se da je sve uredu sa iPhoneom, ali definitivno nešto nije uredu s prstom Kapacitivni ekran ne djeluje na nokte, već samo na jagodicu prsta, a ako taj prst drhti ili se bacaka onda elektronika ne kuži dodir nego swipe (potez) pa ne radi ono što se od nje očekuje.

Ljudi koji na jagodicama prstiju pak imaju debelu kožu zbog npr. sviranja gitare ili nečeg sličnog mogu imati problema sa reakcijom touč skrina , a rješenje je kakva hidratantna krema.

Nije ti do prsta nego ja cim prislonim prst ni ne dodirnem tipkovnicu na desnoj strani ona vec skakuce,slova znaci primaknem prst na lijevu stranu tipkovnice ona sama pise sva slova,,da je do prsta kolegica bi pisala normalno tako da nije to?
17.08.2012 | 04:16
Ljudi, nije da displej ne reaguje na pritisak, nego reaguje i kada se NE DODIRNE isti.

To mi je poznato: ne dodirneš tastaturu, a već se napiše neko slovo ili broj... mislim da trebaš isključiti proximity sensor u podešavanjima tastature, Settings - General ili Keyboard ili tako nešto...
17.08.2012 | 10:25
Hladno_pivo kaže:
Ljudi, nije da displej ne reaguje na pritisak, nego reaguje i kada se NE DODIRNE isti.

To mi je poznato: ne dodirneš tastaturu, a već se napiše neko slovo ili broj... mislim da trebaš isključiti proximity sensor u podešavanjima tastature, Settings - General ili Keyboard ili tako nešto...

Hladno pivo ja mislim da si ti u pravu samo mi moras da objasnis kako da to uradim taj senzor me ubi hahah on reaguje na pritisak i kad ne dodirnem on otvara i nije to jer probala sam senzor kad zovem potamni ekran se radi normalno ali ta tastatura ubija
17.08.2012 | 11:27
@nexia
Nema potrebe za privatnim porukama. Dečki su ti već rekli. S obzirom da si stavljala neka aplikacije sa Cydije, prvo napravi restore preko iTunesa, i ako se "touch" problem i dalje pojavljuje (a vjerojatno hoće), nosi ga u servis na zamjenu touch screen-a!

Neznamo da li je mob pod garancijom. Ako nije, postoji jeftiniji način za zamjenu od ovlaštenog servisa!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 16 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa