Reset problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Reset problem

30.07.2012 | 17:54
Pozdrav!
U stvari neznam još da li imam problem ili ne...
više neću koristiti svoj iphone (3gs) pa sam ga odlučio resetirati, onaj reset di se vraćaju postavke i sve se briše s njega, potpuni reset... i već otprilike 2 sata je na sredini ekrana onaj rotirajući kružić ko kad čekam da se video učita...
Zanima me dal je netko radio taj reset i kolko to traje?
da li je normalno da traje tako dugo ili je neki problem?
30.07.2012 | 18:08
To je zato što imaš Jailbreak-ovan telefon. Je li tako?

U tom slučaju smiješ koristiti samo Reset koji vraća fabričke podatke, a ne Reset koji briše sve sa telefona. To se zove ''infinite loop'' ili beskonačno ''kruženje'' i ne može se vratiti iz toga bez restore-a. To se meni desilo na iPod Touch-u 2G, isto nisam znao kao ti.

Sada kada si to već napravio moraš uraditi Restore preko iTunes-a. To će ti izbrisati sve podatke, ali to ti je i bio cilj, zar ne? Ali pazi, ako ti telefon nije zvanično otključan, nego preko ultrasn0w, onda moraš koristiti custom firmware.
30.07.2012 | 18:37
Koji sam ja mulac! trebao sam pitati prije....
Sad ne mogu napraviti restore preko itunesa jer mi laptop ne prepoznaje iphone jer mi nešt ne valja s utorom za punjač...
Šta da sad radim?
Da ga prodam jeftino za dijelove ili mu ima pomoći?
Mogu možda u servisu to riješiti? Tamo mi je rekao čovjek koji radi da onu rade restore nekako drugačije, da rastave iphone i spoje na neki uređaj pa brišu sve s njega i ponovo stave ios gore... jel bi išlo to tak?
30.07.2012 | 18:55
Nomoj prodavati za dijelove ni slučajno! Nije to strašan problem. Bolje je da odneseš u servis, restore i instalacija ne bi trebali biti skupi.

Ili da zamijeniš dock connector (utor za punjač), isto u servisu i prodaš telefon za dobre pare.
30.07.2012 | 20:05
Ma kakav servis. Postavi ga u DFU mode i onda napravi restore.
30.07.2012 | 20:19
Druže pročitaj treći post u ovoj temi, pa ćeš vidjeti šta je postavljač teme rekao:

''Sad ne mogu napraviti restore preko itunesa jer mi laptop ne prepoznaje iphone jer mi nešt ne valja s utorom za punjač...
Šta da sad radim?''
30.07.2012 | 23:28
Hladno pivo, hvala na savjetu!
Za sad neću još nositi na servis jer sam sve pare dao za novi mob...
30.07.2012 | 23:41
A jesi probao napraviti hard reset, tj. držati Home i Power tipke zajedno deset sekundi? To obično prekine "loop" kod reseta jailbreakanog uređaja.
31.07.2012 | 02:40
Da, to može pomoći. Deset sekundi zajedno Home i Power button.

Ako to ne pomogne, probaj ga ubaciti u DFU tako što ćeš isto držati deset sekundi zajedno Home i Power button, pa onda nastaviti držati samo Home button nekih 10-15 sekundi.

Onda ga probaj izbaciti iz DFU moda pomoću ''Tiny Umbrella'' (pod uslovom da ga i ona prepozna jer te zeza konektor...).
31.07.2012 | 10:35
E ljudi, uspio sam!
ostavio sam ga preko noći nek se vrti onaj kružić, i sad u jutro mi je palo na pamet pokušati hard reset, 2, 3 puta sam probao i ništa, i onda se nakon minutu vremena sam od sebe uključio i sad radi normalno! nije resetiran, isto je kak je i prije bilo, ali sve radi normalno.

Daj mi sad please recite koji reset smijem raditi, a koji nesmijem?
31.07.2012 | 10:57
Samo full reset preko kompa tj restore.Ovaj preko iPhone baca u loop.Ako ga mislis prodavati pobrisi rucno sve sa njega,treba ti 5 minuta za sve.
31.07.2012 | 11:05
Drago nam je da si uspio.

Smiješ raditi ''Reset all settings'', a ne smiješ ''Reset all settings and erase all data'' (tako nekako se zove). Ovaj prvi ti neće ni pomoći, on samo vraća fabrička podešavanja telefona, default podešavanja, a ne briše tvoje stvari sa telefona. Ali bar da znaš ubuduće šta smiješ raditi na Jailbreak-ovanom iPhone-u.

@saint
Ne radi mu connector, ne može preko kompa, tj preko iTunes-a.

Da, jedino da ručno sve izbrišeš prije prodaje telefona.
31.07.2012 | 12:11
Znam da mu ne radi konektor,samo sam naveo opcije koje se mogu koristiti.U njegovom slucaju kao sto si i rekao opcija normalnog restore-a otpada tj samo mu ostaje varijanta rucnog brisanja svega sa telefona.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 16 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa