iTunes greska (error) -1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iTunes greska (error) -1

07.11.2012 | 22:18
nisam uspio naci na toj str.. de mi direktan link od tutorijala..ako moze..
08.11.2012 | 00:04
Sve kaj te zanima pitaj tu kroz forum a ne kroz PM jer je više ljudi koji to vide pa automatski i više potencijalnih pomagača.

Nisi rekao šta koristiš, MAC ili WIN?

S obzirom na Saint-ov odgovor (pretpostavljam da je upućen tebi) vidim da ti je na telefonu iPad baseband.

Uglavnom, pošto ti ne radi home button, za ulazak u DFU mod imaš ovdje uputstvo www.ijailbreak.com/how-to/enter-dfu-mode...0w-0-9-14b2-windows/.

Nakon što si na opisani način ušao u DFU mod ideš na spuštanje baseband-a sa iPad-ovog na normalni iPhone-ov.
Detaljan opis, kako i šta, ti je na iClarified linku u mom prošlom postu (na kraju teksta, prije komentara ljudi, ti nudi detaljan opis ovisno jesi na WIN ili MAC).
10.11.2012 | 12:31
kad krenem da to uradim na ultrasn0w/u ubacim ga u dfu mod a ultrasn0w ga ocita iphone 3g wtf mode..sta je to?
10.11.2012 | 15:54
napravio sam nesto..al ja sam ovo swe radio da pokusam na napravim da prima mi telefon pozive..swe je uredu iskl..3g push i to al nmg da primim poziv.ako ko zna neka mi pomogne jer nznju ni u servisu...znaci 3g 8gb crni 06.15.00 ..
10.11.2012 | 16:26
Cydia,pa instaliraj ultrasn0w i restart telefona.A onda nadji na netu kako da uradis downgrade BB .
10.11.2012 | 16:54
nasao sam downgrade al mi slabije radi tipka home tako da ga nmg ubacit u dfu mod uvijek promasim..samo sam ga ubacio preko krekovanog ipsw. fajla..kako da ga ubacim?hvala unaprijed
22.11.2012 | 19:34
pozdrav, imam problema, sinoc sam na iphoneu stavio ios 6.0.1 i sve se najnormalnije izvrtilo i napravilo i nakon tog sam koristio mob i sve je bilo uredu, dns ujutro se probudim i iphone je ugasen i neda se upalit, spojim ga na itunes i nece ga prepoznat napravim ono drzim tipku poer i tipku home i drzim 10sec pa pustim power i drzim samo home tipku i prepozna ga itunes i idem ponovno na obnovi, raspakira itunes softver i nakon toga da pripremi iphone za instalaciju na iphoneu se pojavi jabuka i bude 6-7sec pa se gasi i opet pali pa gasi i tak stalno i sad ga ja nemogu vise obnovit. Al iphone mi radi samo kad je spojen na itunes, e sad onda sam ga pokusao resetirati spojio sam ga usb kabelom na itunes i drzao power tipku i home zajedno dok se nije na ekranu pojavila ona slicica od itunesa i ispod nje usb kabel .. e sad ga odma itunes prepozna al kad pokusam ga obnovit izbaci mi ( iTunes cannot restore iPhone because of unknown error (21). Molim vas pomagajte sta sad da radim????
22.11.2012 | 19:35
radi se o iphoneu 4
22.11.2012 | 20:45
molim vas dal ima neko da mi da savjet sta napravit ako se i moze sta napravit nakon svega ovog sta sam napravio i sam ... il da ga odnesem u servis..
22.11.2012 | 21:59
Ubaci u DFU mode pa onda probaj restore.Ako si prije radio JB onda obavezno edituj host file.
23.11.2012 | 01:30
i to sam probao al opet mu izbaci tu gresku 21...nije bio prije JB
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 16 minuta
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.59 Seconds

Provided by iJoomla SEO