Bluetooth pitanje ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Bluetooth pitanje ?

15.07.2012 | 15:24
Zna li ko nešto malo više o bluetooth sistemu na iPhoneu, naime sa nekim modelima vozila se spaja sa nekim ne, spominje se neki rSAP, neki GSM II modul i GSM III modul, zatim zašto se dva iPhonea nemogu spojiti BT odnosno mogu ali samo ako oddedena aplikacija dopusti ?
Hvala!
15.07.2012 | 20:55
Zato jer je BT na iPhoneu okljaštreni.
15.07.2012 | 21:10
Apple ne želi da se BT na iPhoneu koristi za transfer podataka jer ga smatra presporom tehnologijom. Mislim da su po tom pitanju u pravu, to je još imalo smisla nekada, ali sada na smartphoneima koji imaju GB sadržaja i hi-res fotke to gubi smisao. Ionako je danas net na telefonu normalna stvar, pa nije problem poslati tim putem.
15.07.2012 | 21:35
U pravu je dpasaric,BT radi najnormalnije na iPhone kad ga koristiš kao modem za net a s ipadom se ne vidi mada je na obadva uključen BT.
16.07.2012 | 12:33
U autu imam radio koji ima BT hands free preko BT. Setup sam tako podesio da se otvori veza nakon 3 zvona i sve radi savrseno. Isto tako slusam glazbu sa iPhone-a na cd/radiu i nikakvih problema do sada nije bilo.
16.07.2012 | 12:40
Mateo> Imaš JB iPhone?
16.07.2012 | 12:45
H2O kaže:
Mateo> Imaš JB iPhone?

Ako je meni bilo pitanje odgovor je NE. JB sam imao na dva starija uredjaja i zakljucio sam da JB necu vise nikada napraviti na vrijednijem uredjaju.
16.07.2012 | 13:48
Meni je na MB-B klasa uredno preko BT-a pocuclao cijeli imenik, čak i favorite, tako da stisnem na tipkovnici na autu br.1 i on zove onoga tko je prvi na listi favorita. Kad se BT-om spajam, vidi se na ekranu da se spojio s "borisovim 4S" i nema greške. Muziku nisam probao.
16.07.2012 | 15:55
Obično ako se ima BT na radij, može se i AirPlay-om slati muzika, ali nema komocije (ili ima), a kad se spoji s kabelom, onda se može i prebacivati. Frend ima Hynai ix 35 i kad je spojen s kabelom može se voziti po meniu, a kada je spojen BT-om onda se vozi po telefoniu, a u oba slučaja telefom radi ali mislim bez imenika (koliko se sjećam).
Meni na Qashqai-u radi kao handsfree i nikako drugačije (ne poteže imenik i ne vuče muziku).
16.07.2012 | 17:41
Pitao sam zato jer mi jedan frend ima BMW iz 2005 i njemu se uredno spaja preko BT i može razgovarati putem HF, drugi ima Mercedesa iz 2004 i auto vidi iphone ali se nemogu spojiti, isti slučaj ima frend ali na Škodi Ostaviji iz 2009, dok frendica ima Octaviju iz 2008 i kod nje sve radi super.U svim slučajevima riječ je o iphoneu 4/4S koji nisu JB i svi su na 5.1 i sva vozila imaju tvornički ugrađen sustav handsfree sustav s BT.

@cariblanco kod mene se dva iPhonea nevide putem BT i nemogu ih povezati, no zato mi se iPad spaja sa iPhoneom sa BT i onda mu iPhone služi kao hot spot(radi se o modelu iPada bez 3G)
16.07.2012 | 18:43
iPhone 4S se savim uredno spaja na radio u Qashqai kupljen prošle godine. Precucla cijeli imenik tako da mogu sa volana birati koga će zvati, a isto tako radi i muzika preko BT, a na volanu mogu preskakati pjesme. Naravno ima i USB priključak u pretincu između prednjih sjedala, ali ga ne koristim osim ako moram nadopuniti bateriju jer BT sasvim lijepo funkcionira. Doduše, kad sam kupovao Qashqai, u salonu su se malo čudili kako to iPhone radi preko bluetootha jer da je njima rečeno da to ne radi
16.07.2012 | 21:26
@Goan25 znam za to i tu opciju i sam ponekad koristim,nego sam htio napisati da se uređaji ne mogu spojiti da šalju podatke između sebe.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 49 minuta
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.59 Seconds

Provided by iJoomla SEO