Dakle, kupanac u moru, prva pomoć dana ( ugašen,baterija,rastavljen,odsoljen,osušen), zasad sve radi osim što nema gsm signala i stalno piše "searching..." - "no service". Wi-fi radi bez problema.
Any idea što bi moglo biti?
Vjerovatno ti je otišao GSM cip tj. cip preko kojeg se iphone spaja na mrežu ako ne i vise od toga..Preporucam ti da odeš do servisa na dijagnozu pa ako ti se isplati popravak..Inače sad imaš IPod Touch 4 gen. ..
Nakon cjelodnevnog guglanja,iščitavanja raznih ww foruma problem je riješen
Prilikom čišćenja (najvjerovatnije) ispao je 'blue inductor coil ' te je moj muž to nešto prespojio, tj.premostio lemom i signal je došao!! Postoje razni tutoriali kako to izvesti i svakome tko ima problema sa signalom na iphone4 preporuča se da to provjere.
Hvala na ponuđenim odgovorima!
A možda i ne Treba biti optimističan, samo da naglasim da sam konktaktirala par servisa po Zadru i SVAKI mi je naglasio "da je bar bilo koji drugi mobitel...ali iphone4 nema šanse!" tako da smo mi sa ovim ishodom prezadovoljni! Također i Nokia N95 je bila u moru prije 4god i još uvijek radi, tako da se nadam da je brza 1.pomoć ipak imala smisla
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.