iphone 3g problem pri paljenju
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 3g problem pri paljenju

14.07.2012 | 22:06
ovako isao sam preko iphone 3g restorat ga tj da isbrise sve podatke (ne preko itunesa) i on je to napravio i sad kad se isao paliti upali se jabuka ona i sad ucitava one podatke posto je jailbreak-an i ucitava on tako nekih 10 sekundi i onda stane nemrda uopce i onda se nakon nekog vremena izgasi ako mi je ukljucen na kabel on ce se tako sam paliti i gasitit... pomoc pls....
14.07.2012 | 22:45
Pozdrav..Dali imas na Iphoneu instaliran slucajno koji tweak iz cydie neku temu ili slicno??
Jer ako imas nekoliko tweakova iz cydie slucajno mogao bi neki od njih smetat pri paljenju pa bi mogao probati preko cydiinog safe moda ( www.omizio.com/tutrial/sto-je-cydia-safe...one-ode-u-safe-mode/ ) pa izbrisat tweakove koji ti smetaju ako je u tome slucaj ako nemas nikakav tweak ili sl. probaj restore preko itunesa..
15.07.2012 | 01:16
1.Obrati paznju u koji dio foruma postavljas pitanje(tema preseljena)
2.iPhone na kojem je JB nikada se ne radi erase all setings jer upadne u Loop i mozes ga srediti samo sa clean restore.
3.Novi redsn0w ima opciju ubacivanje u DFU mode bez sleep i power dugmeta
15.07.2012 | 11:58
mislim da imam twaek neke sam teme skido bezveze.. a sto se tice redsnowa skiado sam najnoviji i opet kad ga idem prek redsnowa stavit u dfu trebaju mi tipke..
15.07.2012 | 12:10
jel ti radi home tipka
15.07.2012 | 12:11
radi
15.07.2012 | 12:14
Pokusaj ga ugasit i kad ga palis drzi volume up tipku (za pojacavanje) i ući ces u cydiin safe mod i izbrisi sve tweakove i teme koje ti netrebaju i restartaj IPhone..
15.07.2012 | 12:16
drzim tipku al nista se nepojavljiva ucitava jabuku na pocetku i opet dode onaj proces paljenja jailbreaka
15.07.2012 | 12:22
pokusaj ponovno cim vidi jabuku pocni drzati i nepustaj cijelo vrijeme a ako se nista ne dogodi procitaj ( www.omizio.com/tutrial/sto-je-cydia-safe...one-ode-u-safe-mode/ ) pa ako neradi nijedno od ovoga onda ces morat restore..
15.07.2012 | 12:34
Nije tesko evo covjek sve objasnio

15.07.2012 | 12:34

ugl. imam isti ovakav problem
15.07.2012 | 12:35
eo upravo mi se skino restore ipsw.. pa cu probat restorat
15.07.2012 | 12:36
Nix0 kaže:
Pokusaj ga ugasit i kad ga palis drzi volume up tipku (za pojacavanje) i ući ces u cydiin safe mod i izbrisi sve tweakove i teme koje ti netrebaju i restartaj IPhone..

Mislis da je ostala cydia nakon erase all contest and settings,ja bih rekao da je ostecen BL i telefon upada u loop
15.07.2012 | 12:38
Ako nista od onog nije pomoglo onda ces morat restore pa ondda ponovo jailbreak..
15.07.2012 | 12:40
a sta da radimm onda
15.07.2012 | 12:41
kako da restoram ako mi nece ucitati uopce iphone ni na itunes-u.. a preko redsnowa neznam kako
15.07.2012 | 12:42
Isprati uputstvo sa youtube linka koji sam postavio
15.07.2012 | 12:46
saint kaže:
Nix0 kaže:

Mislis da je ostala cydia nakon erase all contest and settings,ja bih rekao da je ostecen BL i telefon upada u loop

U pravu si moja greska je nisam na to obratio paznju jer je napisao da je isbrisao sve a opet mu se ucitava jailbreak data..to malo zbunilo pa sam mu zato davao ove linkove i objasnjavao..
15.07.2012 | 12:46
jesam i napravio sam onaj dio u redsnowu ali u itunesu nemogu jer mi neocitava iphone tako da nemam gdje stisnuti restore u itunesu :SS
15.07.2012 | 12:56
MIslim da ti je onda najbolja varijanta da svratis do nekog servisa i da promjenis sleep tipku ,mogu ti uzeti 5-10 eura za taj posao.
15.07.2012 | 13:01
20 eura mi trazi vec sam iso
15.07.2012 | 13:07
NA forumu imas par momaka sto rade ili drze servise pa njih kontaktiraj.Znam da je jedan clan davao popust za korisnike jabucnjaka.Potrazi malo na forumu
15.07.2012 | 13:10
budem
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 13 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa