Iphone 3gs problem sa aplikacijama
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 3gs problem sa aplikacijama

12.07.2012 | 10:57
znaći imam problem sa iphone 3gs a vidim da vecina sta posta temu rijesi problem odlucio sam okušati sreću . Dakle problem je taj da neke aplikacije na appstoreu nemogu skinuti jer kad ih idem download i instal app nemogu stisnuti na free jer je sav bijel kao da nepodrzava ga. Probao sam preko itunesa na kompu i skinem app i idem staviti na mob i pise mi instalacija no nakon nje onda nestane sa moba. Neke od aplikacija su temple run,poker by zynga,brothers in arms...MOLIM VAS POMOC JER SAM STVARNO FRUSTRIRAN TIM PROBLEMOM HVALA !
12.07.2012 | 12:27
Prvo provjeri da li 3gs podrzava te aplikacije,uradi hard reset iPhonea.Izloguj se sa svog racuna i ponovo loguj.Ako to ne pomogne onda jedino restore.
12.07.2012 | 12:32
e da ali problem je u tome sto ja iphone imam tek dva tjedna tako da nisam strucan u tome kako mogu provjeriti dali podrzava te aplikacije?
12.07.2012 | 12:53
Znaš kako, na kompu u iTunes za svaku aplikaciju ti piše 'Requirements'', odnosno koji minimalno iOS ti je potreban. To je najčešće 4.0 ili 4.1 ili 4.2... Prvo provjeri koji iOS imaš. Idi u Settings-General-About i tu ti pod ''Version'' piše koji ti je iOS. Ako je neka verzija 3.x onda je možda tu problem i zato možda iPhone ne podržava tu aplikaciju.
12.07.2012 | 13:07
ma znam pohvatao sam neke osnove imam ios 5.1.1 valjda bi trebalo podrzavat ili mozda ne?
12.07.2012 | 13:09
Onda nije problem do toga, to je najnoviji sistem.
12.07.2012 | 13:16
imas li uopste nalog na itunes-u?
12.07.2012 | 13:34
neznam sta mislis pod nalog ali ako misliš na račun jel imam otvoren u itunesu imam .
12.07.2012 | 14:35
Blaz1 kaže:
znaći imam problem sa iphone 3gs a vidim da vecina sta posta temu rijesi problem odlucio sam okušati sreću . Dakle problem je taj da neke aplikacije na appstoreu nemogu skinuti jer kad ih idem download i instal app nemogu stisnuti na free jer je sav bijel kao da nepodrzava ga. Probao sam preko itunesa na kompu i skinem app i idem staviti na mob i pise mi instalacija no nakon nje onda nestane sa moba. Neke od aplikacija su temple run,poker by zynga,brothers in arms...MOLIM VAS POMOC JER SAM STVARNO FRUSTRIRAN TIM PROBLEMOM HVALA !

koristiš Jailbreak… ? koji iOSna iphonu?
12.07.2012 | 14:41
Ne koristim jailbreak i imam ios 5.1.1 problem je u tome sto free button se ne mijenja u install button
12.07.2012 | 14:50
Da,razumjem… probaj se izpisat iz app stora i ponovo se ukucat( apple id,geslo…)
12.07.2012 | 16:46
ali ja mogu skidat neke aplikacije a neke nemogu neznam koji k.. vise da radim
12.07.2012 | 17:25
12.07.2012 | 17:56
ma nisam restorao ništa..jer mislim da je problem u necemu drugome
12.07.2012 | 17:58
12.07.2012 | 20:25
možda je problem kod appla (tehničke …), ali sumjam u to jer svima drugima radi,ako bi jas bilo dosta pa haj,al tako…??
12.07.2012 | 22:33
Po svemu sto si napisao Jedina varijanta je da APP nisu podrzane za 3Gs
13.07.2012 | 08:19
Ma appovi jesu za 3gs i kolege mi ih mogu pokretat neznam sta mu je nabavit cu sliku od tog i jel ima veze to sto je od 8 gb
13.07.2012 | 10:10
Nema veze koliko je GB iPhone. Uradi ti restore(ako ti je potreban unlock pigledaj malo kako sacuvati BB) ako ne samo uradi backup i restore
13.07.2012 | 10:29
Ajde probat cemo i to
15.07.2012 | 10:09
restorao sam ga i nije nikakve rezultate pokazao sve je isto ko i prije
15.07.2012 | 12:44
Daj mi link neke app koju si probao instalirati da ja probam skinuti.
15.07.2012 | 13:11
e kak da ti dam link otvori itunes i upisi Brothers in arms ili temple run i idi na ove free aplikacije
15.07.2012 | 13:23
Blaz1 kaže:
e kak da ti dam link otvori itunes i upisi Brothers in arms ili temple run i idi na ove free aplikacije

Stvarno cudno,sada sam probao instalirati na 3gs temple run i radi bez problema.Imam US nalog.Pogledat c malo po netu pa ako skontam sta novo javim.Probaj i ovu opciju sto ti je Nix0 postao.
15.07.2012 | 13:43
SAINT hvala ti puno brate ponovo sam digao 5.1.1 i podesio sam kao novi uredjaj i sve radi perfektno.hvala ti puno ustedio si mi mnogo truda i vremena
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 16 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa