Lifeproof odljepio :(
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Lifeproof odljepio :(

05.07.2012 | 17:22
Poštovanje svima na forumu.
Jedno malo upozorenje svima koji imate Lifeproof za vaše ljubimce.
Pošto su godišnji odmori i počela je sezona kupanja otvorio sam Lifeproof da ga malo očistim.
Sve prošlo super.
Po završetku sam, kao i obično, testirao prqazan Lifeproof u lavabou dali propušta vodu.
Kad ono propušte. Uzeo sam krpicu da ga obrišem i osjetio da mi prst propada u sam Lifeproof. Na stražnjoj kameri se cijeli dio odljepio .

Inače Lifeproof je kupljen u USA i prvi sam vlasnik. Nije neka kopija ili nešto slično. Sada sam ga prvi puta čistio. Kupljen je prije točno 1 godinu. Da ga nisam čistio i testirao nebih niti skužio da se odljepio dio na stražnjoj kameri.

Ovo pišem ne zato da kažem kako Lifeproof ne valja, nego kao čisto upozorenje korisnicima da ga se opere i testira prije snimanja u vodi. Kada sam ga kupio testirao sam ga i nije bilo problema. Imam sa mora od prošle godine jako lijepe slike. Šteta bi bilo da si upropastite aparat ako je ovo neka serijska greška ili nešto slično.

Sam Iphone i Lifeproof nisu pretrpili extremna oštećenja ili temperature da se je desilo ovo što se je desilo.
Ljepljiva masa sa toga dijela kod stražnje kamere sliči pomalo na silikon ili tako nešto.

Usput imate li savjet što da radim? Da pišem Lifeproovcima i tražim zamjenski Lifeproov ili kaj?
1.JPG
05.07.2012 | 17:34
A možeš probati, ništa te ne košta. Ali čisto sumnjam da će ti priznati takvo oštečenje pod garanciju. Uostalom, garancija ti je istekla? Koliko vidim, grancija je 3 mjeseca, a ako ispuniš onu anketicu godinu dana.
05.07.2012 | 17:43
Iskreno nisam niti čitao koliko je garancija. No, nije to fen ili mikser da nešto radi pa da se materijal potroši
Ovo se odljepilo. I to tko zna kada!?
Želim reći da sam Lifeproof kupio zato jer sam mislio da će odraditi posao na način na koji je prezentiran.
Dakle želio sam sigurnu kutiju za svoj Iphone.
Nemoguće da se je ovo desilo samo meni. Neznam koliko često vi čistite svoje Lifeproofe, ali probajte testirati taj dio pa vidite dali se i vama to desilo.
Još jednom napomena. Kada sam ga skinuo i očistio nije bilo vidljivih oštečenja. Tek poslije testiranja dali propušta vodu sam uočio da se Lifeproof odljepio. Nakupina vode je bila baš na tom mjestu i prčkajući sam vidio da je Lifeproof odljepio.
Poznavajući današnje tržište i meštre teško je kupiti stvar koja "radi".
Već su nas navikli da za svoje novce dobiš drek, s oproštenjem.
05.07.2012 | 18:40
kval'teta!
očisti spoj, nabaci malo silikona i guraj dalje..
koliko si koristio case?
05.07.2012 | 18:47
Ma ostavio sam kako je ako mi slucajno padne da bar necemu koristi. Necu nista ljepiti silikonom jel ne vidim smisla u tome. U tom malom kucistu imas jos sitnih gumica tako da se nemoze sam tak zakrpati.
05.07.2012 | 18:48
koristim ga tocno 1 god
06.07.2012 | 01:13
Steta… bas sam razmisljala o Lifeproof kao necemu s cime bi mogla skocit u more…
( nemam ga jos, samo guglam)
06.07.2012 | 13:07
I ja razmisljao kao Arya. Ah, vidit cemo...
06.07.2012 | 13:52
Kaj vas je spopalo s tim bacanjem u more skupa sa iPhone-om?
Neznam, sumnjam da bi u toj mjeri mogao vjerovati bilo kojem kućištu...
06.07.2012 | 13:58
Zivot je prekratak, a kamera predobra da bih iPhone samo drzao u dzepu

Jedino mi novaca fali
06.07.2012 | 14:19
A desi se da te netko pametan gurne, pa u zadnji moment vristis da imas telefon... a i to sto kaze Defou... super je fotic i bas sam htjela imati "fora" fotke...
Jos nesto: nije da sad krstarim Jadranom sa jedrilicama i inim, ali zna se desit da se provozam sa lokalnom ekipom ili nekim ko ima gumenjak...prosle godine mi je skoro pao u more i bio je mokar od mora... Lifeproof bi super dosao!
06.07.2012 | 14:25
Ma sve je to super, svaka zaštita dobro dođe, samo sam se sjetio svog lošeg iskustva sa jednim,
ne baš jeftinim, navodno vodonepropusnim satom.
Bio je vodonepropusan prva dva odlaska na more, treći nije izdržao...
I onda sam si postavio pitanje: Koliko mi je zapravo bilo ključno da u moru znam točno vrijeme?
06.07.2012 | 16:26
Borostef kaže:
Ma sve je to super, svaka zaštita dobro dođe, samo sam se sjetio svog lošeg iskustva sa jednim,
ne baš jeftinim, navodno vodonepropusnim satom.
Bio je vodonepropusan prva dva odlaska na more, treći nije izdržao...
I onda sam si postavio pitanje: Koliko mi je zapravo bilo ključno da u moru znam točno vrijeme?

Hehehe, to ti velim. Navikli se na proizvode koji ne valjaju k.....

Nisam ja mornarnički tehničar koji baulja podmorjem i slika ribice sa Iphoneom......
Imam 3-je djece i svi se igraju na njemu. Malo čokse, soka i ostalih finih stvari stalno završi na njemu. Kada dođemo doma sa grunta i napokon primim mob. imam filling kao da stiskam čoksu.
Poanta je u tome da si provjerite svoje Liproofove i ako je sve 5 odna skačite u more, a ako ne onda ste kao i ja kupili stvar za puno para koja ne vrijedi ništa.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 32 minuta
  • dpasaric: Legenda.
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, m@xym, Riba, ZeljkoB, ^SuperUnknown^, Anonimci (523)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.57 Seconds

Provided by iJoomla SEO