Polovni iPhone - slaba ponuda?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Polovni iPhone - slaba ponuda?

01.07.2012 | 21:26
Desetak dana pratim oglase na Jabučnjaku, ali nema niti jednog jedinog iPhonea na prodaju! Gdje je kvaka? Čeka se petica, pa sada nitko još ne prodaje?

U biti tražim bilo kakav jeftiniji model, samo da je potpuno ispravan. Može čak i 2G ako je cijena razumna. Mora biti na VIP-u ili sa softverom koji dopušta unlock.

U VIP-u nude 3GS od 8 GB za 649 kn što je ok cijena za nov uređaj tehnološki star dvije generacije, ali uvjetuju prelazak na skupu pretplatu (55 kn mjesečno prvu godinu i onda 110 kn cijelu drugu godinu), a to je debelo previše za moje potrebe, tako da bih rado ostao na prepaidu.

Savjeti?
01.07.2012 | 23:52
Pa potrazi na njuskalu.... Osobno preuzimanje, nikakvo slanje postom
Ali meni to i dalje nije bas sigurno :/
Koliko ja znam 6 mj. Je popust ako prelazis s bona na pretplatu, 12. mj. je ako preneses drugi broj u vip.. Nekako mi se ta tarifa ne isplati nikako, ne znam kako je s tobom.
02.07.2012 | 00:40
Imas na njuskaku 3G po 700 kn, 3 GS po 1500 itd..
02.07.2012 | 02:57
Gledao sam oglase na Njuškalu u Rijeci, pa i nije neki izbor, a ove "šaljem poštom" u startu diskvalificiram. Poslao sam par upita, ali kada pitam imaju li račun i uredan IMEI broj, onda obično komunikacija prestane. Dobro zar je moguće da su to sve pokradeni uređaji po oglasima? Zašto bi nekome bio bed pokazati račun?
02.07.2012 | 09:26
ja sam kupio sve iphone preko njuškala, osim prvog modela. Isto tako sam svoje prodao tamo. Nikada nije bilo problema niti se meni ikada netko javljao nakon prodaje. Jednog sam kupio i poštom. Vjerojatno tamo ima svega, ali i poštenih i normalnih ljudi. Ja sam uvijek kupovao zapakirane s računom i garancijom. Jedan se i pokvario nakon 10 mjeseci i uredno sam dobio novi kod VIPa...
02.07.2012 | 15:37
I ja imam dobrih iskustva s njuskalom, kupio sam 4S nov zapakiran i slao je postom i sve 5, isto tako sam kupio i Samsung Galaxy Fit, slan je postom i sve super, uvijek kad kupujem nesto sto se salje postom gledam da prodavac ima vise oglasa na njuskalu i nazovem da pitam detalje..
02.07.2012 | 17:03
Ja sam prije par mjeseci također kupio jedan iPhone 4 preko Njuškala. Sve je bilo kako je i navedeno u oglasu, a slanje (iz ZG) i plaćanje pouzećem je izvršeno preko HP. Moram priznati da mi nije bilo svejedno izbrojiti poštaru 2000 kn, ne znajući što je unutra (mogao je biti i krumpir), no dobro sam prošao. Dobio sam iPhone s kutijom, računom, svom opremom, čak i naljepnicama...

Nikakvih trikova ni podvala. Eto, valjda sam imao sreće poslovati s OK ljudima, no ne znam bi lih to ponovio

Inače: (back to stolen iPhone), i u Rovinju je prije par mjeseci nestao jedan 3GS. Našli su ga nakon 60 dana preko IMEI-a u Puli i pozvali čovjeka da ga preuzme nazad. Bio je par puta preprodavan, no nađoše ga!
03.07.2012 | 11:58
Ja sam isto uzimao ip 4 preko njuskla ali na drugaciji nacin, nazvao prodavaca , pito detalje dogovorili se oko cijene , i ja na taksi i kod njega doma (osijek), lijepo popricali ja lovu on mob dobio racun garanciju i sve ok evo vec preko godinu dana proslo, i da jos usput sam si upisao broj tablica auta i motora, jel za svaki slucaj !
Istina da uvijek ima postenih ljudi i pravednih, ali dovoljno je jednom naletiti na krivog i ode par tisuca kuna u vjetar!
Zato najbolje ako je moguce prodavanje u 4 oka.... i tada se vidi sta se kupuje...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 8 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa