Iphone 3 i 3gs
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 3 i 3gs

27.06.2012 | 00:08
Lijep pozdrav
Ovako zanima me ako netko ima informaciju, gdje se moze nabaviti iphone 3 ili 3gs ali novi ako se jos proizvode ! , na stranicam od vipa i t mobile ih vise nema samo 4 i 4s ?
posjedujem vec ip4 ali trebao bih jedan od spomenutih ali novi....
27.06.2012 | 10:50
3gs ima u ponudi i na stranicama Vipa i T-mobilea...
27.06.2012 | 12:37
Mislim samo u 8Gb izvedbi
27.06.2012 | 17:55
Ovako imam jedan problem sa iphonom 3,dakle htjeo sam izbrisati sve sa njega i potpuno ga obnoviti i iso sam pod postavke i stisnuo izbrisi cijeli iphone i pisalo je da ce se ponovo pokrenuti za 2-3 h i ja sam cekao i evo sad tjedan dana poslije samo se pojavi onak ona jabuka i nista nece se pokrenut MOLIM VAS POMAZITE
27.06.2012 | 18:08
Spoji ga na kompjuter i pokreni iTunes. Ako ga iTunes prepozna, ponudit će ti opciju restore. Klikni to i pusti ga da odradi svoje. Ako ga iTunes ne prepozna, onda javi pa ćemo nać neko drugo rješenje.
27.06.2012 | 18:56
Evo spojio sam ga sa usb-om i pokrenuo itunes i nista. molim vas recite neki drugi nacin samo da radi
27.06.2012 | 19:06
Spoji ga na računalo pa ubaci u DFU mode i vidi prepoznaje li ga iTunes onda.

Evo video kako se ulazi u DFU:
youtu.be/bITIiGswjFI
27.06.2012 | 19:33
nece ni tako :/ jel ima jos koji nacin
27.06.2012 | 19:52
Ako računalo ne prepoznaje iPhone onda treba pokušati različite USB utičnice, a možda i drugo računalo i USB kabel.

Ako ni to ne pomaže onda ja stvarno ne znam što dalje.
27.06.2012 | 19:55
idem sad probat na laptop i sa drugom uticnicom pa javim
27.06.2012 | 20:23
uspio sam ga spojit sa itunsom ali kad stisnem restore napuni se do kraja ali mi onda javi neki eror
27.06.2012 | 20:46
Koji error?
27.06.2012 | 21:11
Evo ti slika
Untitled-8a5b27a65e4a5d1d752e2c5a4d05f351.png
27.06.2012 | 21:30
Greška 2005. Nisam se s njom dosad susreo, ali ako potražiš na googlu naći ćeš puno informacija pa pokušaj dok nešto ne upali.

Evo prva tri rezultata, izgleda da se može riješit:
modmyi.com/forums/iliberty/218441-error-2005-after-dfu.html
www.ifans.com/forums/threads/error-2005-fixed.138133/
www.marco.org/2009/05/05/how-to-fix-ipho...2005-and-maybe-other
27.06.2012 | 21:55
na prvom linku koji si mi dao sam vidio da dok je spojen sa itunsom treba drzat shift i pocelo se obnavljat i napunilo se do kraja i sad pise error 1015 tj kad se napunilo odma je ušo u recovery mode i onda se pojavio taj error 1015
27.06.2012 | 22:04
Greška 1015 se događa kad pokušavaš spustit baseband. Je li ti na tom iPhonu bio stavljen iPadov baseband radi unlocka?
27.06.2012 | 23:59
Iphone je složen hvala puno na pomoci nisam ga slozio putem itunesa nego putem ovih programa evo sad cu staviti linkove

uploaded.to/file/kuosbc9x

iphoners.org/download-redsn0w-win-0.9.6rc16/#

www.2shared.com/file/WNl6IpA4/iPhone12_421_8C148_Restore.html

NEZNAM DAL SU TO BAS TOCNO TI LINKOVI SA KOJIH SAM SKIDO AL UGLAVNOM TE SU APLIKACIJE.

i ako bi mi jos mogli pomoc kako sloziti vip internet?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 30 minuta
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO