Iphone se dosta grije...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone se dosta grije...

26.06.2012 | 00:35
U zadnje vrijeme moj ip 3GS (star oko pol godine) se počeo nešto dosta grijati kada bi igrao igrice (npr. where's my water) ili pri korištenju app (kao npr. facebook il neš sl.)
iOS 5,1,1 na njemu

Što bi na to moglo utjecat?
26.06.2012 | 01:17
Stiglo je toplije vrijeme pa se i cipovi unutar kucista brze zagriju.
26.06.2012 | 13:17
To sam si i mislio ali nisam bio siguran toliko u svoje mišljenje
28.06.2012 | 18:27
i moj iphone 4 se očajno ugrije kada radim nešto na njemu, ovo mi je 2. iphone 4, prvi se nije nikad grijao, ali ovaj stalno.

najviše se ugrije na strani di je matična i oko kamere, a onaj metalni okvir na toj strani postane neugodan na dodir.

jeli još neko ima takvih problema i jeli to uopće neki problem?
28.06.2012 | 19:00
To nije uobicajena stvar tj normalno je da se malo grije prilikom upotrebe ali nije normalno da se ugrije da je neugodno koristiti aparat.U vecini slucajeva se problem moze srediti sa restore-om
28.06.2012 | 19:31
dankec kaže:

najviše se ugrije na strani di je matična i oko kamere, a onaj metalni okvir na toj strani postane neugodan na dodir.

jeli još neko ima takvih problema i jeli to uopće neki problem?

Moj IP4s se tako neugodno ugrije kad uključim "location services", a također i ako kamera radi dulje od minute.
28.06.2012 | 20:07
saint kaže:
To nije uobicajena stvar tj normalno je da se malo grije prilikom upotrebe ali nije normalno da se ugrije da je neugodno koristiti aparat.U vecini slucajeva se problem moze srediti sa restore-om

napravio sam par puta restore(set as new), nije jailbreakan, problem je još tu...

martyn kaže:
Moj IP4s se tako neugodno ugrije kad uključim "location services", a također i ako kamera radi dulje od minute.

ne koristim location services, a za kameru znam, ona mi se i prije grijala nakon dužeg korištenja.

ček se nekad iz njega osjeti onaj miris kao da se rastapa ljepilo ili plastika
29.06.2012 | 12:20
Meni se 4S logano ugrije kad koristim 3G mrežu. Za kameru ne znam jer je nisam koristio tako dugo.
29.06.2012 | 23:27
Meni se jako ugrije(4S) kad igram neku igricu i to jako brzo. Kroz 7-8minuta je vec podosta zagrijan. Nekad se toliko zagrije da ga jedva držim u ruci,pa moram stavit neki deblji case....
12.07.2012 | 20:29
Vice kaže:
Meni se jako ugrije(4S) kad igram neku igricu i to jako brzo. Kroz 7-8minuta je vec podosta zagrijan. Nekad se toliko zagrije da ga jedva držim u ruci,pa moram stavit neki deblji case....

pa to je normalno ako igraš igrice … procesor radi punom parom.nit če možda na i5 bolje (quar-core )
12.07.2012 | 22:31
Nije normalno da se grije u toj mjeri da se ne moze drzati u ruci
13.07.2012 | 00:04
Angry Bird dosta zagriju telefon (4G)
13.07.2012 | 03:10
saint kaže:
Nije normalno da se grije u toj mjeri da se ne moze drzati u ruci

onda servis…
13.07.2012 | 11:15
Ima još jedno jako dobro rješenje koje sam upravo izumio!
Imate svi vode i frižider, napravite male kockice leda, i dok držite iphone i igrate igrice il što bilo da se grije, stavite jednu u ruku i držite iza iphonea i problem riješen, kad se potroši uzmete novu, lako i brzo se prave

Šalu na stranu, izbjegavajte sunce s uređajem, u hladovini je čist ok, i manje igrica samo i eto, meni pomaže donekle
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 minuta
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO