iPhone5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone5

20.06.2012 | 21:40
Najavljuju taj iPhone5 kao da sutra izlazi. Podgrijavanje vatrice ili ima nesto u tim pricama. Izlazi mi pretplata u osmom mjesecu, pa sam si vec poceo razmisljati o novom telefonu. Nekako je nedavno izasao 4S, mogao bi 5 tek pred Bozic ili ipak ima sanse da izadje na ljeto?
20.06.2012 | 22:07
Nema šanse na ljeto. Tek mooooožda u kasnu jesen. (IMHO)
Ali, pričekaj. Par mjeseci ti ne znači ništa u usporedbi s sljedećih nekoliko godina.

btw. Meni je odaaavno izašla pretplata, a još uvijek sam na iPhone 3G
21.06.2012 | 01:28
Eh vi što volite novitete. Moj originalni iPhone veselo kucka dalje
21.06.2012 | 02:27
Ovi iz Apple-a se gadno prijete, kazu da ce iPhone 5 ili kako ce se vec zvati nadjebat Samsung S 3 samo tako. Zivi bili pa vidjeli. Pozdrav
21.06.2012 | 09:34
Što nije to rekao gazda od Foxconna? Inače poznat kako širi neistine, tako da se to uzme s rezervom što on priča...
21.06.2012 | 20:30
galla kaže:
Što nije to rekao gazda od Foxconna? Inače poznat kako širi neistine, tako da se to uzme s rezervom što on priča...

Da će izać na ljeto ili da će bit bolji od Samsunga? Imam vac drugi android i nikako se naviknut na njega... Kod iPhone je sve nekako prirodno, počevši od hume buttona i mute prekidača pa nadalje...
13.07.2012 | 23:29
idavid4 kaže:

Ovaj izgleda kao da ga je netko na tehnickom napravio...

idavid4 kaže:

Ovo vec uvjerljivije izgleda i konacno neki datum... Taman kad mi iscuri sadasnja pretplata.

Thnx David.
15.07.2012 | 10:18
Da, ali to ne znači da češ ga i kod nas moći kupiti u 8. mjesecu!!! Zapravo, vrlo vjerojatno da ga nigdje nečeš moći kupiti u 8. mjesecu...
15.07.2012 | 19:34
Ha, cuj. Polovica osmog ili pocetak devetog, nije neka razlika kad znas da je tu i kad mozes napravit narudzbu.
16.07.2012 | 14:03
Koliko sam ja doznao, novi 5 izlazi u listopadu, samo bi bilo dobro znat koliko ce kostat u pretplati.
16.07.2012 | 17:23
nema od toga ništa ja mislim!jer iOS 6 nebi bio spreman u pravo vrijeme… sad imamo beta2 a ja mislim da još negde oko 5beti da dođemo do GM(final verzije) tako da ja mislim da ovo ništa neznači… možda če apple šta drugo prije izbaciti… novi ipod??
16.07.2012 | 17:41
Ja pitam u vikalici a vidi ima tema oo novog iPhona. Znači neki tvrde da će uskoro a neki ne?? Ja se baš kontam šta uzet. Za 3-4 sedmice ću su moći uzeti novi mob. Trenutno su na tržištu ono high end galaxy s3,4S...nema ni uređaja sa W8. Sad sam na Androidu i ne želim ga više,sve ok ali dosta ga je.
Kad već uzimam uzeo bi "nov" telefon (znači nešto što je tek izašlo). S3 mi je prevelik,preružan..nikako me nije dojmio,bolji je S2.
Sad kontam kada bi izašla 5ica ili kako će se već zvat tamo 8-9 mjesec pričekao bi jer malo mi je i bezveze uzimat 4S kad novi "samo što nije".
Kolike su mogućnosti da stigne novi septembar-oktobar? Kad bi se moglo znati hoće li izaći ili ne?
16.07.2012 | 18:01
image.jpg
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 31 minuta
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.06 Seconds

Provided by iJoomla SEO