iPhone5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone5

20.06.2012 | 21:40
Najavljuju taj iPhone5 kao da sutra izlazi. Podgrijavanje vatrice ili ima nesto u tim pricama. Izlazi mi pretplata u osmom mjesecu, pa sam si vec poceo razmisljati o novom telefonu. Nekako je nedavno izasao 4S, mogao bi 5 tek pred Bozic ili ipak ima sanse da izadje na ljeto?
20.06.2012 | 22:07
Nema šanse na ljeto. Tek mooooožda u kasnu jesen. (IMHO)
Ali, pričekaj. Par mjeseci ti ne znači ništa u usporedbi s sljedećih nekoliko godina.

btw. Meni je odaaavno izašla pretplata, a još uvijek sam na iPhone 3G
21.06.2012 | 01:28
Eh vi što volite novitete. Moj originalni iPhone veselo kucka dalje
21.06.2012 | 02:27
Ovi iz Apple-a se gadno prijete, kazu da ce iPhone 5 ili kako ce se vec zvati nadjebat Samsung S 3 samo tako. Zivi bili pa vidjeli. Pozdrav
21.06.2012 | 09:34
Što nije to rekao gazda od Foxconna? Inače poznat kako širi neistine, tako da se to uzme s rezervom što on priča...
21.06.2012 | 20:30
galla kaže:
Što nije to rekao gazda od Foxconna? Inače poznat kako širi neistine, tako da se to uzme s rezervom što on priča...

Da će izać na ljeto ili da će bit bolji od Samsunga? Imam vac drugi android i nikako se naviknut na njega... Kod iPhone je sve nekako prirodno, počevši od hume buttona i mute prekidača pa nadalje...
13.07.2012 | 23:29
idavid4 kaže:

Ovaj izgleda kao da ga je netko na tehnickom napravio...

idavid4 kaže:

Ovo vec uvjerljivije izgleda i konacno neki datum... Taman kad mi iscuri sadasnja pretplata.

Thnx David.
15.07.2012 | 10:18
Da, ali to ne znači da češ ga i kod nas moći kupiti u 8. mjesecu!!! Zapravo, vrlo vjerojatno da ga nigdje nečeš moći kupiti u 8. mjesecu...
15.07.2012 | 19:34
Ha, cuj. Polovica osmog ili pocetak devetog, nije neka razlika kad znas da je tu i kad mozes napravit narudzbu.
16.07.2012 | 14:03
Koliko sam ja doznao, novi 5 izlazi u listopadu, samo bi bilo dobro znat koliko ce kostat u pretplati.
16.07.2012 | 17:23
nema od toga ništa ja mislim!jer iOS 6 nebi bio spreman u pravo vrijeme… sad imamo beta2 a ja mislim da još negde oko 5beti da dođemo do GM(final verzije) tako da ja mislim da ovo ništa neznači… možda če apple šta drugo prije izbaciti… novi ipod??
16.07.2012 | 17:41
Ja pitam u vikalici a vidi ima tema oo novog iPhona. Znači neki tvrde da će uskoro a neki ne?? Ja se baš kontam šta uzet. Za 3-4 sedmice ću su moći uzeti novi mob. Trenutno su na tržištu ono high end galaxy s3,4S...nema ni uređaja sa W8. Sad sam na Androidu i ne želim ga više,sve ok ali dosta ga je.
Kad već uzimam uzeo bi "nov" telefon (znači nešto što je tek izašlo). S3 mi je prevelik,preružan..nikako me nije dojmio,bolji je S2.
Sad kontam kada bi izašla 5ica ili kako će se već zvat tamo 8-9 mjesec pričekao bi jer malo mi je i bezveze uzimat 4S kad novi "samo što nije".
Kolike su mogućnosti da stigne novi septembar-oktobar? Kad bi se moglo znati hoće li izaći ili ne?
16.07.2012 | 18:01
image.jpg
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 17 sati, 56 minuta
  • Junuz: Yonkis, upozorio me narušenim vitalnim funkcijama, za pluća znam da je naglasio broj udisaja naspram prosječnog i temperatura 1 od prosječne.Za kamenac se nesjećam ali je poruka bila da posjetim liječnika
  • Riba: Huawei GT Runner, dok mi ne dodje Pebble Round 2.
  • Krehacro: Riba koji nosis
  • Riba: Osim ago ga zaboravi napuniti. :) Meni je izbor jednostavan jer mi ne dolazi u obzir nista sto moram puniti cesce od jednom tjedno.
  • drlovric: Za normalan zivot kupi Apple watch. Ako si hardcore sportas, uzmi Garmin. Prvi put kada zaboravis novcanik ili mobitel, a imas Apple watch, bice ti drago sto nisi kupio Garmin :)
  • Krehacro: pa nije samo trcanje
  • Riba: Ako ti se ne puni sat svaki dan i treba ti za trcanje onda Garmin bez razmisljanja. Ako su ti bitne 'smart' funkcije i ne smeta te cesto punjenje, onda Apple.
  • Krehacro: I fitness i daily use
  • Riba: Za koju primarnu namjenu?
  • Krehacro: Mislim se izmedju garmin venu 4 ili apple watch 12
  • Yonkis: Sa čime te upozorio?
  • Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
  • Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
  • Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
  • Yonkis: Jel’ upalilo?
  • Junuz: Hvala
  • Yonkis: Evo ovdje Junuz [link]
  • Yonkis: @Junuz pošaljem ti poruku ali možeš otvoriti i novu temu u Forumu
  • Riba: Junuz, pisi u forum.
  • Junuz: Pozz, zna li neko kako da deinstaliram apple int u os u 27 (MacBook neo).Bespotrebno mi je zauzeto 20 GB
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Pokrenuo sam subreddit za Apple HR
  • Yonkis: Apple Intelligence Taking Up 30GB on Some Macs Running macOS 27
  • Yonkis: 1 i 2TB iPhonei su sporiji tj koriste sporiju memoriju nego 256 i 512GB [link]
  • Yonkis: Novosti od Applea: [link]
  • mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.
  • dpasaric: Nismo imali recenziju nekog MacOS-a jako jako dugo, valjda je zadnji koji je to zaista zaslužio bio 10.6 Snow Leopard! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

damir1, Gjuroo, iAnte, jura22, moragd, Pongy75, Riba, tino1, Zoki, Anonimci (15222)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO