iOS 6 beta je vani...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 6 beta je vani...

11.06.2012 | 12:02
www.9to5phone.com/ios-6-beta-build-10a53...public-download-now/

ali ne znam nikoga tko je uspio skinuti:)
11.06.2012 | 12:21
ma fake. strpi se par sati jos.
11.06.2012 | 17:28
Nadam se da sa ios6 nece skinuti sa dnevnog reda 3gs korisnike

da li se zna sta dolazi sa sesticom?
cuo sam da se prica o nekim animiranim ikonicama i integracijom facebooka u ios
11.06.2012 | 18:40
A navodno su ovako rekli:
Pošto su iphone original izbacili iz prodaje kad je izaša 3gs, i isto tako iphone 3g nakon što je 4 izaša, i pošto iphone 3g nije doša dalje 4,2,1 da neće bit ios 6 za iphone 3gs
ALI
Pošto je izašao iphone 4s i iphone 3gs se i dalje prodaje postoji jednaka taka mogućnost da će biti i ios6 za ip 3gs
Sad kako će njegove komponente moć to podnit to je jedino pitanje

A to sve što se nagađa i izlaže po kojekakim sajtovima da će bit ne virujem ništa dok ne vidim
Pogotov flip icons, nema logike ako povućeš dolje ikonu da ti pokaže obavijesti i isto tako kad je povućeš prema dolje da ti se otvori... jedan potez radi dvije radnje, nekako nebu išlo.

Ja se isto nadam da će bit ios6 za ip 3gs jer i sam imam 3gs
11.06.2012 | 21:53
"Izlazi na jesen. Radice sa iPhone 3GS, iPhone 4 i 4S, trecom i cetvrtom generacijom iPod Toucha, i drugom i trecom generacijom iPada. WOW!"

Eto www.omizio.com/apple/wwdc-2012-live-blog-sa-apple-keynotea/
11.06.2012 | 22:52
Cudno da su izbacili iPad 1 a ostavili 3Gs. Makar mi to pase Iako mislim da 3Gs nece dobiti dosta novih featurea. Vidjet cemo
11.06.2012 | 23:49
Prvi iPad ima 256MB RAMa kao i 3GS, ali ima ogroman ekran za razliku od telefona koji traži dosta resursa u memoriji i to je valjda neko objašnjenje. S druge strane, zašto su napustili treći iPod, to mi baš nije jasno.
12.06.2012 | 14:52
Ako se skine taj IOS 6 beta,jel se on može slobodno instalirati ili trebaju kakve dozvole?
12.06.2012 | 15:16
ne mozes. moras imati developer account ili zamoliti nekoga tko ga ima da ti registrira uredjaj kao "developerski".
ali to je prva beta, bit ce bugova, brdo aplikacija nece raditi na njoj, nema smisla maltretirat se sada sa time.
12.06.2012 | 16:06
Jedva sam vratio 5.1.1 nazad
13.06.2012 | 01:34
www.theverge.com/2012/6/12/3081318/iPhon...over-ios-6-exclusion

3Gs ipak nece biti toliko zakinut Samo mi nije jasno da A4 nemre podnjeti turn by turn navigaciju... Bas me zanima na sta ce liciti novi iPhone!
13.06.2012 | 02:09
ma to su im samo fore da im stariji proizvodi ne budu prevelika konkurencija novima.
siri moze raditi (i radi uz JB) i na drugom ipadu, i na iphoneu 4, kao sto bi i navigacija mogla raditi.

evo iskljucivanje VIP inboxa u mail appu na 3Gs-u je najbolji primjer.
13.06.2012 | 11:56
ako ima neko da bi mi registrirao udid da probam iOS 6 neka se javi na pp
13.06.2012 | 12:29
dankec kaže:

www.ijailbreak.com/how-to/how-to-upgrade...beta-1-without-udid/
13.06.2012 | 14:47
Nema razlike ako imas registriran udid i ako nemas. Ista stvar ako sam dobro procitao u uputama. Samo ti ajfon nesmije biti jailbreakan

Odmah da upozorim:

Ako netko koristi RunKeeper App nece mu raditi submitanje aktivitja na net.
BlueTooth spajanje u igricama radi ali se popUp prozor ne prikazuje dobro. Dok ne nadje konekciju.
13.06.2012 | 15:19
a jel se može na ipad staviti ios 6 beta po uputama od Matea?
13.06.2012 | 15:23
evo iphone 4 uspješno update-an sa 5.1.1 na 6.0 bez ikakvih problema, podatke nisam brisao
13.06.2012 | 22:36
Mateo kaže:
dankec kaže:

www.ijailbreak.com/how-to/how-to-upgrade...beta-1-without-udid/

Zna li netko na kojem download linku mogu skinuti iOS6 za iPod touch 4G ?
14.06.2012 | 14:20
Zna li netko na kojem download linku mogu skinuti iOS6 za iPod touch 4G ?[/quote]

Imaš tu na torrentu sve pa si izaberi koji hočeš

thepiratebay.se/torrent/7346960/iOS_6_Beta

ili još bolje ovdje

imzdl.com/
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 13 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa