Bumper i Carbon folija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Bumper i Carbon folija

09.06.2012 | 12:07
Pozdrav

Zanima me vaša mišljenja o carbon folijama na poleđini (da li se teško stavlja i skida), i dal netko zna gdje kupiti bumper za 4s ? ( u T-mobile će ga dobit nikad , jer imam stari od 4. pa živcira ova vibracija kad je pomaknuta).A na njuškalu nema ni jednog oglasa da je bumper baš za 4S , jedino preko e-baya naručit.

pozdrav
09.06.2012 | 12:22
Sto se tice folije,stavlja se i skida lako,dobra stvar je sto kada ti dosadi mozes je skinuti i nakon nekog veremena opet vratiti.Samo cuvaj onaj papir na kojem dodje.Na prednjoj strani je pravo bezveze jer je debela oko milimetar.
09.06.2012 | 12:32
Mislio sam uzet stražnju crnu stranu. pa tražim bumper još, ali ne mogu nać baš da je za 4s .

www.njuskalo.hr/iphone-oprema/carbon-zas...one-4s-oglas-5273267
09.06.2012 | 12:37
moja ti je preporuka da naručiš sa ebay-a, ovi naši preprodavači sve prodaju po par puta većim cijenama
09.06.2012 | 13:21
Naprijed da stavim običan screen protector ili je bolja Antiglare folija koja odbija svijetlost. Pomaže to šta na suncu ?
09.06.2012 | 14:10
Antiglare nema veze sa suncem vec sa otiscima prstiju na ekranu
09.06.2012 | 14:14
Hvala, nisam znao. Kaže mi jedan čovjek da je bolja obična, da je ova druga hrapava. Koju da stavim naprijed ?
09.06.2012 | 14:35
Koliko se sjecam vec smo o tome raspravljali na forumu,ja ti mogu prenijeti svoje iskustvo.Promjenio sam bar 30-40 folija do sada i najbolje su mi uvijek bile one jeftine kineske antiglare
12.06.2012 | 10:16
Evo da se ubacim na kratko...
Imao sam takav crni i sivi karbonski sticker na cijelom iP4. S prednje strane, stražnje i bočnih. Kada sam nakon cca 2 mjeseca skidao bočne dijelove bili su toliko zalijepljeni da mi se čak mali dio boje skinuo s iPhone-a tamo blizu micro sim ulaza i na ulazu za punjač (nije od vađenja i stavljanja micro sim-a jer sam jednom samo stavio sim i to je to). Sa crnim stickerom nije bilo takvog problema ali sa sivim je, jer očito je to neko ultra ludo ljepilo. Ako budeš stavljao samo na stražnju stranu preporučam ti da prvo staviš običan prozirni (screen - nije screen kad je na stražnjoj strani, ali znaš na što mislim) protector pa onda na njega taj karbonski sticker.
12.06.2012 | 10:21
Što se tiče screen protectora, promijenio sam ih i ja na desetke sigurno. Na kraju ispadne da su ti one kineske lude jeftine još i najbolje. Naručio sam neke 3 malo skuplje(ništa značajno više) i kvaliteta same folije je odlična, kada prelaziš prstom onako se čuje kao da po nekoj tkanini prelaziš. Kvaliteta je stvarno super ali je problem što u sebi imaju na tisuće malih sitnih mrljica kao duginih efekata i totalno ti upropaste pogled na ekran. Na kraju ćeš ih i ti isprobati sigurno jako puno
12.06.2012 | 12:34
Gdje vi drzite/nosite iPhone? u dzepu ili futrolici. Naime stjecem dojam da vam mobitel sluzi kao umjetnicka slika koju cete pokazivati prijateljima i poznanicima a ne kao neko pomagalo sa cim cete svakodnevno olaksavati svoj zivot jer njime placate racune, parkiraliste, gledate tecajnu listu, surfate, citate mejlove i sl.
Ja imam orginalnu koznu futrolu koja je iznutra prevucena nekom finom mekom tkaninom i zaista ne vidim prihvaljivije rjesenje od toga.
12.06.2012 | 12:44
Mobitel pokušavam očuvati na što više moguće načina jer prilikom prodaje i uzimanje novoga svakako ću profitirati više nego da je izgreban, oštećen itd. Po meni i je najbolja obična kožna futrolica i screen protector i to je to
12.06.2012 | 15:39
Nosim ga u džepu i jedino pazim da ključevi ne završe zajedno s njim. Ne koristim nikakve folije, folijice, bumperiće i ine zaštite. Nosim ga golog ko od Applea rođenog, a jedino kad idem na put stavim ga u plastičnu futrolu s dodatnom baterijom, ali ne zbog zaštite, nego zobog dodatnog juicea.
12.06.2012 | 18:11
U žepu solo bez železovja. Imam neku plastiku (39kn) a ekran folija(koja je drek, ali ju ne skidam).
Više se bojim guljotina što znam telefon držati na stolu (svakavim stolovima).
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 8 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa