Iphone 3gs veliki problem , molim pomoc
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 3gs veliki problem , molim pomoc

09.06.2012 | 11:52
Ovako stvari stoje, kupio sam iphone 3gs jeftino skroz jer je imao problem ( zapeo u restore loop).
E sada ja sam ga pokusao prvo izbaciti iz recoveri moda sa tiniumbrela i recbot i reddsnow ali nisam uspia pa sam odlucia napraviti restore.
Prvo san sa snowbrrez napravia costum ipsw i sa ireb ga stavia na pwn dfu mod i nailazia na raznE errore ali samo ih uspia nekako rijesiti, ali evo problema, kad se restorao onda je isao napraviti reboot i opet se vratia na isto ! Kako je i bia. I taj sam proces napravia 2x i svaki put isto. A kad pokusam sa normalnim fremwerom onda mi izbacuje error 10 i zaledi ureddjaj tu di je.
Zna li neko rijesenje??
Radi se o 3 gs 16 gb
Sad je restoran na 4.3.3., nezz na kojem je bia.
Bb nez jer ga nisam ni stiga upalit
Pokusao i sa vecim ali ne mogu zaobici errore.
Ideja ??
09.06.2012 | 12:24
Prvo pobrisi zadnje 2 linije iz host file-a,pa uradi restor sa 4.2.1
09.06.2012 | 12:30
ja mislin da ti nema spasa, problem je u matičnoj, ja sam imao isti takav problem sa 3g-om
09.06.2012 | 12:31
Ako ti ne pomogne saintov savjet, najbolje je da ga odneseš do servisa i da ti oni vide o čemu je problem. Moguće je i da je baterija na izdisaju. Uostalom, naveo si da si ga jeftino kupio jer je imao problem.
09.06.2012 | 12:38
Pokusati cu sa 4.2.1 i ako mi i to ne uspije onda cu ga odnit na servis.
Javim vam ishod
10.06.2012 | 15:58
Pitanje , dali da napravim sa costum ipsw sa snowbreez ili obicnim ?
10.06.2012 | 17:28
Evo jos jedan problem sa iPhoneom 3gs, mojim barem. xD. Naime kada je ukljucen 3G iphone radi super no kada iskljucim 3G u settingsu ili kad dodem u podrucje koje nema 3g signala iPhone prvo trazi mrezu kratko i onda napise No Service. Probao restore i nije upalilo. I sad probao sam sa unlockit.co.nz napravit apn profil i jesam i kada iskljucim 3G i ukljucim data roming on iphone nade mrezu i bude full signal samo nema onog slova E, O ili 3G. I nakon otprilike 1-2 minute nestane mreze i pise ponovno searching... . Sto da radim? Zna li netko zasto se to dogada. Hvala.
11.06.2012 | 17:32
iphonemaniac kaže:
Ovako stvari stoje, kupio sam iphone 3gs jeftino skroz jer je imao problem ( zapeo u restore loop).
E sada ja sam ga pokusao prvo izbaciti iz recoveri moda sa tiniumbrela i recbot i reddsnow ali nisam uspia pa sam odlucia napraviti restore.
Prvo san sa snowbrrez napravia costum ipsw i sa ireb ga stavia na pwn dfu mod i nailazia na raznE errore ali samo ih uspia nekako rijesiti, ali evo problema, kad se restorao onda je isao napraviti reboot i opet se vratia na isto ! Kako je i bia. I taj sam proces napravia 2x i svaki put isto. A kad pokusam sa normalnim fremwerom onda mi izbacuje error 10 i zaledi ureddjaj tu di je.
Zna li neko rijesenje??
Radi se o 3 gs 16 gb
Sad je restoran na 4.3.3., nezz na kojem je bia.
Bb nez jer ga nisam ni stiga upalit
Pokusao i sa vecim ali ne mogu zaobici errore.
Ideja ??

ja sam imao slican problem, i morao sam rastaviti 3gs i izvaditi bateriju napolje.(mozes i cekat par dana da se baterija skroz iscrpi)

www.beijingiphonerepair.com/fix/iphone-3...d-6-15-00/#idc-cover

pored svih tvojih problema ja sam nakon xy pokusaja restore-a jos dobio i zuti ekran.

uglavnom, jeste frka ali nije izgubljena situacija
11.06.2012 | 22:07
Pa jesi uspia napravit svoga sa ovim? Bas cu pokusat, taman nisam mob dira tjedan dana i iscrpila se valda baterija do sada.
12.06.2012 | 00:31
nikako prec prekko error 37 ,,,,
napravia costum za 4,2,1 , sa ireb pwn i ono za recovery loop , upalia tu i okrenia tss, i saaamo milimetar teba do kraja i error...
sad imam bijeli ekran

uspia proc error restor zavrsen i opet vracen u dfu i itunees ga tako i prepozna.
kao i prvi x puta sa 4.2
12.06.2012 | 08:54
I nista daje opet?

ja sam uspio svoj vratit na 5.0.1

i radi bez problema
12.06.2012 | 19:46
Noup. Nista. cak sam pokusa napraviti sa redsnow jailbreak i on je na ekranu sve uredno pokaza i na ekranu je sve ono bilo , ali nikako da digne sistem.
Sad sam ga odnia na servis pa cemo vidit sta ce bit
17.06.2012 | 04:07
Kaze serviser da je otisa baseband chip. Ii da se za zo ne moze podigniti.
17.06.2012 | 09:22
Nekako mi ne izgleda kao sprzen BB .Na zalost daleko smo ali ako te put navede za SA ponesi da pogledam.
18.06.2012 | 19:01
Imam prijatelja u sarajevu koji je tu trenutno i tamo dolazi za tijedan dana. Reci mi da je , koliko bi kostalo to kad bi po njemu poslao?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 34 minuta
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.
  • jura22: Sumnjam. Rekoi su neka nabavim nateriju i onda je budu zamijenili. U stvari, trebao sam je nabaviti, sam zamijeniti i inda njima odnjeti novce.
  • dpasaric: Za Cinemu 23 prvo provjeri da nije samo napajanje, 90% slučajava bude to.
  • Riba: Vjerojatno su pretrpani poslom kao i svi.
  • jura22: Vidim hvalite RAM servis. Ja sam ih pitao za promjenu baterije pa su poceli kolutati s ocima. Kao da su me htjeli otpiliti.
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?
  • bbosnjak: Imam Apple Cinema Display 23-Inch. Radio je ok do prije mjesec dana i prekrasan je. Imao je jednu crtu mrtvih pisela po sredini ali koga briga kad je tako elegantan i dobru sliku ima. I onda je prestao raditi. Ima li igdje servis koji bi to mogao pogledati i možda popraviti ili bi to možda netko udomio pa se time pozabavio. Ne mogu se natjerati da ga odnesem na glomaznni otpad ko da je neki šte
  • smayoo: [link]
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.65 Seconds

Provided by iJoomla SEO