Iphone 3gs veliki problem , molim pomoc
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 3gs veliki problem , molim pomoc

09.06.2012 | 11:52
Ovako stvari stoje, kupio sam iphone 3gs jeftino skroz jer je imao problem ( zapeo u restore loop).
E sada ja sam ga pokusao prvo izbaciti iz recoveri moda sa tiniumbrela i recbot i reddsnow ali nisam uspia pa sam odlucia napraviti restore.
Prvo san sa snowbrrez napravia costum ipsw i sa ireb ga stavia na pwn dfu mod i nailazia na raznE errore ali samo ih uspia nekako rijesiti, ali evo problema, kad se restorao onda je isao napraviti reboot i opet se vratia na isto ! Kako je i bia. I taj sam proces napravia 2x i svaki put isto. A kad pokusam sa normalnim fremwerom onda mi izbacuje error 10 i zaledi ureddjaj tu di je.
Zna li neko rijesenje??
Radi se o 3 gs 16 gb
Sad je restoran na 4.3.3., nezz na kojem je bia.
Bb nez jer ga nisam ni stiga upalit
Pokusao i sa vecim ali ne mogu zaobici errore.
Ideja ??
09.06.2012 | 12:24
Prvo pobrisi zadnje 2 linije iz host file-a,pa uradi restor sa 4.2.1
09.06.2012 | 12:30
ja mislin da ti nema spasa, problem je u matičnoj, ja sam imao isti takav problem sa 3g-om
09.06.2012 | 12:31
Ako ti ne pomogne saintov savjet, najbolje je da ga odneseš do servisa i da ti oni vide o čemu je problem. Moguće je i da je baterija na izdisaju. Uostalom, naveo si da si ga jeftino kupio jer je imao problem.
09.06.2012 | 12:38
Pokusati cu sa 4.2.1 i ako mi i to ne uspije onda cu ga odnit na servis.
Javim vam ishod
10.06.2012 | 15:58
Pitanje , dali da napravim sa costum ipsw sa snowbreez ili obicnim ?
10.06.2012 | 17:28
Evo jos jedan problem sa iPhoneom 3gs, mojim barem. xD. Naime kada je ukljucen 3G iphone radi super no kada iskljucim 3G u settingsu ili kad dodem u podrucje koje nema 3g signala iPhone prvo trazi mrezu kratko i onda napise No Service. Probao restore i nije upalilo. I sad probao sam sa unlockit.co.nz napravit apn profil i jesam i kada iskljucim 3G i ukljucim data roming on iphone nade mrezu i bude full signal samo nema onog slova E, O ili 3G. I nakon otprilike 1-2 minute nestane mreze i pise ponovno searching... . Sto da radim? Zna li netko zasto se to dogada. Hvala.
11.06.2012 | 17:32
iphonemaniac kaže:
Ovako stvari stoje, kupio sam iphone 3gs jeftino skroz jer je imao problem ( zapeo u restore loop).
E sada ja sam ga pokusao prvo izbaciti iz recoveri moda sa tiniumbrela i recbot i reddsnow ali nisam uspia pa sam odlucia napraviti restore.
Prvo san sa snowbrrez napravia costum ipsw i sa ireb ga stavia na pwn dfu mod i nailazia na raznE errore ali samo ih uspia nekako rijesiti, ali evo problema, kad se restorao onda je isao napraviti reboot i opet se vratia na isto ! Kako je i bia. I taj sam proces napravia 2x i svaki put isto. A kad pokusam sa normalnim fremwerom onda mi izbacuje error 10 i zaledi ureddjaj tu di je.
Zna li neko rijesenje??
Radi se o 3 gs 16 gb
Sad je restoran na 4.3.3., nezz na kojem je bia.
Bb nez jer ga nisam ni stiga upalit
Pokusao i sa vecim ali ne mogu zaobici errore.
Ideja ??

ja sam imao slican problem, i morao sam rastaviti 3gs i izvaditi bateriju napolje.(mozes i cekat par dana da se baterija skroz iscrpi)

www.beijingiphonerepair.com/fix/iphone-3...d-6-15-00/#idc-cover

pored svih tvojih problema ja sam nakon xy pokusaja restore-a jos dobio i zuti ekran.

uglavnom, jeste frka ali nije izgubljena situacija
11.06.2012 | 22:07
Pa jesi uspia napravit svoga sa ovim? Bas cu pokusat, taman nisam mob dira tjedan dana i iscrpila se valda baterija do sada.
12.06.2012 | 00:31
nikako prec prekko error 37 ,,,,
napravia costum za 4,2,1 , sa ireb pwn i ono za recovery loop , upalia tu i okrenia tss, i saaamo milimetar teba do kraja i error...
sad imam bijeli ekran

uspia proc error restor zavrsen i opet vracen u dfu i itunees ga tako i prepozna.
kao i prvi x puta sa 4.2
12.06.2012 | 08:54
I nista daje opet?

ja sam uspio svoj vratit na 5.0.1

i radi bez problema
12.06.2012 | 19:46
Noup. Nista. cak sam pokusa napraviti sa redsnow jailbreak i on je na ekranu sve uredno pokaza i na ekranu je sve ono bilo , ali nikako da digne sistem.
Sad sam ga odnia na servis pa cemo vidit sta ce bit
17.06.2012 | 04:07
Kaze serviser da je otisa baseband chip. Ii da se za zo ne moze podigniti.
17.06.2012 | 09:22
Nekako mi ne izgleda kao sprzen BB .Na zalost daleko smo ali ako te put navede za SA ponesi da pogledam.
18.06.2012 | 19:01
Imam prijatelja u sarajevu koji je tu trenutno i tamo dolazi za tijedan dana. Reci mi da je , koliko bi kostalo to kad bi po njemu poslao?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 minuta
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO