iPhone i Sim kontakti
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone i Sim kontakti

06.06.2012 | 21:22
Pozdrav ekipa, zanima me kako da kopiram kontakte sa iphone-a na sim karticu jer cu svoj iphone pokloniti zeni a meni drugi iphone dolazi za mjesec dana. Sad me zanima kako da ih kopiram da imam kontakte u drugom mobitelu ili se kontakti mozda automatski spremaju na sim. Hvala svima
06.06.2012 | 22:09
Sinkroniziraj kontakte na address book pa kad ti stigne drugi napravi isto i dobit ces te kontakte. Mozda bi mogao sa iCloudom ali neznam kako jer nisam probao.
06.06.2012 | 22:13
Ok , to znam ali ja sam mislio privremeno drzati sim u drugom telefonu pa da imam kontakte. Lako cu ja kad dode drugi iphone
06.06.2012 | 22:25
Ja koliko znam nemoze se kopirati na sim karticu! Jedino sto ti mogu preporuciti da importiras u mac pa probas sinkro. sa drugim telefonom ili na windowsima u autlook-u i sink.na drugi mob.
06.06.2012 | 22:30
Ima i skuplja opcija posaljes ih sve mms-om ;-P "mala sala" to bi jako kostalo. Ili treca opcija neka ih zena zadrzi tih mjesec dana dok tebi ne stigne tvoji ili na kraju krajeva das zeni svoj kad stigne drugi hehehe.
06.06.2012 | 23:30
Jesi li JB mobitel
07.06.2012 | 10:11
Jesam Saint. Iphone 4s . 5.1.1. JB
07.06.2012 | 10:33
U tom slučaju, skini preko Cydie besplatni SIManager koji omogućuje čitanje i spremanje kontakata na SIM kartice.
07.06.2012 | 10:37
Hvala momci. Divni ste. Pozdrav od Clerica
07.06.2012 | 21:22
E mali problem, SIManager jos ne podrzava 4s i ipad 2, jel znate koje drugo rjesenje? Unaprijed zahvalan
07.06.2012 | 22:16
Na žalost osim SIManagera ništa mi drugo ne pada napamet u ovom trenutku, a i pretraživanje u Cydia i na webu baš ne daje neke suvisle rezultate ili se uvijek nazad vraća na SIManager.

provjerio sam bolje i zaista za sada piše da je u SIManageru 2.8 tek dodana podrška za iPhone4, dok se 4S na žalost ne spominje.

S obzirom da zapravo planiraš prebaciti kontakte sa sadašnjeg iPhonea na budući kojeg namjeravaš kupiti, najbezbolniji i najbrži način ti je da prebaciš svoje kontakte na iCloud i nakon što budu gore na starom iPhoneu opet odjaviš iCloud (izbrišeš korisnički račun) i daš ženi da ga koristi. Ti pak kad budeš uzeo novi iPhone, samo ponovo prijaviš iCloud i za tren će svi kontakti biti na novom iPhoneu i zadržat će sve podatke.

Što se tiče privremenog korištenja drugog mobitela, ovisno o kojem je mobitelu riječ ili možeš sinkati kontakte prvo sa iPhonea u npr. Windows Contacts, a onda sa softwareom od proizvođača tog mobitela prebaciti ih na njega ili provjeriti da li taj mobitel podržava vCards pa ih mailom poslati na njega jednog po jednog. Sizifov posao, ali na žalost ne vidim neke druge opcije.
07.06.2012 | 22:40
Slazem se sa sankom i mislim da je definitivno najbolja i najbezbolnija opcija iCloud
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 31 minuta
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jura22, Zoki, ^SuperUnknown^, Anonimci (827)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO