iPhone i Sim kontakti
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone i Sim kontakti

06.06.2012 | 21:22
Pozdrav ekipa, zanima me kako da kopiram kontakte sa iphone-a na sim karticu jer cu svoj iphone pokloniti zeni a meni drugi iphone dolazi za mjesec dana. Sad me zanima kako da ih kopiram da imam kontakte u drugom mobitelu ili se kontakti mozda automatski spremaju na sim. Hvala svima
06.06.2012 | 22:09
Sinkroniziraj kontakte na address book pa kad ti stigne drugi napravi isto i dobit ces te kontakte. Mozda bi mogao sa iCloudom ali neznam kako jer nisam probao.
06.06.2012 | 22:13
Ok , to znam ali ja sam mislio privremeno drzati sim u drugom telefonu pa da imam kontakte. Lako cu ja kad dode drugi iphone
06.06.2012 | 22:25
Ja koliko znam nemoze se kopirati na sim karticu! Jedino sto ti mogu preporuciti da importiras u mac pa probas sinkro. sa drugim telefonom ili na windowsima u autlook-u i sink.na drugi mob.
06.06.2012 | 22:30
Ima i skuplja opcija posaljes ih sve mms-om ;-P "mala sala" to bi jako kostalo. Ili treca opcija neka ih zena zadrzi tih mjesec dana dok tebi ne stigne tvoji ili na kraju krajeva das zeni svoj kad stigne drugi hehehe.
06.06.2012 | 23:30
Jesi li JB mobitel
07.06.2012 | 10:11
Jesam Saint. Iphone 4s . 5.1.1. JB
07.06.2012 | 10:33
U tom slučaju, skini preko Cydie besplatni SIManager koji omogućuje čitanje i spremanje kontakata na SIM kartice.
07.06.2012 | 10:37
Hvala momci. Divni ste. Pozdrav od Clerica
07.06.2012 | 21:22
E mali problem, SIManager jos ne podrzava 4s i ipad 2, jel znate koje drugo rjesenje? Unaprijed zahvalan
07.06.2012 | 22:16
Na žalost osim SIManagera ništa mi drugo ne pada napamet u ovom trenutku, a i pretraživanje u Cydia i na webu baš ne daje neke suvisle rezultate ili se uvijek nazad vraća na SIManager.

provjerio sam bolje i zaista za sada piše da je u SIManageru 2.8 tek dodana podrška za iPhone4, dok se 4S na žalost ne spominje.

S obzirom da zapravo planiraš prebaciti kontakte sa sadašnjeg iPhonea na budući kojeg namjeravaš kupiti, najbezbolniji i najbrži način ti je da prebaciš svoje kontakte na iCloud i nakon što budu gore na starom iPhoneu opet odjaviš iCloud (izbrišeš korisnički račun) i daš ženi da ga koristi. Ti pak kad budeš uzeo novi iPhone, samo ponovo prijaviš iCloud i za tren će svi kontakti biti na novom iPhoneu i zadržat će sve podatke.

Što se tiče privremenog korištenja drugog mobitela, ovisno o kojem je mobitelu riječ ili možeš sinkati kontakte prvo sa iPhonea u npr. Windows Contacts, a onda sa softwareom od proizvođača tog mobitela prebaciti ih na njega ili provjeriti da li taj mobitel podržava vCards pa ih mailom poslati na njega jednog po jednog. Sizifov posao, ali na žalost ne vidim neke druge opcije.
07.06.2012 | 22:40
Slazem se sa sankom i mislim da je definitivno najbolja i najbezbolnija opcija iCloud
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 minuta
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO