Iphone 4,ios4,kako sacuvati podatke?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4,ios4,kako sacuvati podatke?

13.05.2012 | 17:04
Pozdrav ,
Koristim iPhone 4, ios 4,i odlucio sam da ga prodam, i kupim 4S,
Pa me zanima kako da sacuvam podatke, slike video emailove kontakte,
Sve sto se nalazi na njemu,
Pa trazim malu pomoc?
13.05.2012 | 17:19
Pa napravis backup preko i tunesa i spasis sve sto ti treba,jedino SMS poruke spasavas preko Phone to Mac programa ili mozes sve rucno sa iPhone explorer.
13.05.2012 | 17:21
Zar neće backup sačuvati i SMS-ove? Koliko me pamćenje služi, sačuva i njih.
13.05.2012 | 17:23
Ne
13.05.2012 | 17:33
Sr*nje. Moj i4 je na servisu. Napravio sam backup, ali nisam nikako posebno spremio SMS-ove. A baš će mi trebat neki brojevi koje imam u porukama. Šteta.
13.05.2012 | 18:05
Ja kupio novi iPhone, napravio backup starog prebacio podatke na novi.. i svo sms-ovi su tu tako da.. mislim da backup sve sačuva...
13.05.2012 | 18:11
Mozda je do mene ili ja nesto pogresno radim ali definitivno nisam jedini,navodno neko uspije vratiti SMS iz backupa ja znam da nisam bas nikada uspio.
13.05.2012 | 18:29
Ali bez obzira dali radiš backup from restore ili na drugi iPhone ili na treći, nije bitno.. backup je uvijek backup i pokupi sve podatke sa iPhona, bar bi trebao.. isto tako onda ako radiš backup sa restorea po toj logici bi i onda bio bez sms-a... meni srećom uvijek sve prebaci..
13.05.2012 | 18:35
Ja kad sam prelazio sa 3G na 4 napravio backup preko iTunes-a i sacuvano je apsolutno sve sa iPhona, ukljucujuci SMS-ove, tako da ne brines.
13.05.2012 | 20:01
SMS se saćuva jedino u SIM kartici. U telefonu odlazi nepovratno. Ne znam kako spremiti SMS u SIM.
To sam slućajno otkrio, jer mi se pokazao SMS koji je dosta stari.
13.05.2012 | 20:53
Na sim karticu može stat 30 poruka. Ne više. Baš ću vidit za nekoliko dana kad mi dođe sa servisa.

Evo sa apple.com:

Backed-up information includes purchased music, TV shows, apps, and books*; photos and video in the Camera Roll; device settings (for example, Phone Favorites, Wallpaper, and Mail, Contacts, Calendar accounts); app data; Home screen and app organization; Messages (iMessage, SMS, and MMS), ringtones, and more. Media files synced from your computer aren’t backed up, but can be restored by syncing with iTunes.

support.apple.com/kb/HT1766
13.05.2012 | 21:09
OK, iOS 5 mozda to radi, oni prije nisu.
13.05.2012 | 21:17
Zadnji put sam backup povlacio na 4.1 i tada sigurno nije povlacio SMS,sto zabac rece mozda na 5 moze Izvinjavam se na pogresnom infu
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 35 minuta
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.84 Seconds

Provided by iJoomla SEO