30.04.2012 | 23:30
Pozdrav!
Dakle, opet ja. I opet problem s mojim 3Gs.
Prije oko tjedan dana surfam ja na netu i izgubim mrežu. isključim wifi i opet uključim, ništa. Ne radi wifi. Dan poslije malo proradio pa opet prestao raditi. Nakon toga ostavio sam ga u sobi, baterija je bila na oko 80%. Vratio sam se nakon sat, dva, mobitel je bio vruč i baterija je bila na oko 20%. Napunio sam ga i bilo je sve ok, čak je i wifi radio. Dan poslije toga opet ista priča, pregrijavao se i baterija se troši 1 do 2 % po minuti, iako ga nisam ni dirao... Resetirao sam ga i punio pa mu se opet popravi, pa se opet počne pregrijavati i trošiti baterija... i tako svaki dan od onda. i sad opet, grije se, wifi malo radi malo ne, i sad mi je baterija na 22%, stavio sam ga puniti i na bateriji je nacrtan onaj šteker(ko dok je skroz pun, a uštekan je u struju) i ne puni se!
Već mi je polako muka od tog iphonea i kvarova i definitivno mi je žao novca kojek sam dao za njega!
A vidim i mnogimaj e slično... otvorim forum, skoro svaka tema je - problem, nešto ne radi, nešto se pokvarilo...
Mislim da ću kupiti neki stari htc samo da radi!
Nije ovo napad na forum ni nikog na forumu (dobro radite posao), i super mi je iphone (dok sve radi kako treba, a to je rijetkost), ali mi je stvarno muka od kvarova, ne mogu na pola dana nekamo otići da budem bez brige s njim...
I da, zna li netko što mu se pokvarilo da se pregrijava i troši baterija, da li se isplati mijenjati nešto?