ViP shopping groznica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ViP shopping groznica

08.04.2012 | 10:57
Moram priznati da sam u iskušenju....

www.vipnet.hr/shopping-groznica
08.04.2012 | 11:32
Zar krajem godine ne dolazi novi iPhone?
Ovo mi smrdi na rješavanje zaliha (valjda su naručili previše, a prodaja nije išla po pšlanu).
08.04.2012 | 14:52
Jučer sam kontaktirao Vip i napisali su mi da za iPhone 4S trebam platiti 948kn + 110kn za mjesečnu pretplatu koja uključuje i 512MB Interneta. Dosta je povoljna ta ponuda, možda ću je i uzeti na 2 godine...
Na znam da li je dovoljno 512MB za pristup Intrnetu i eMailu kada nisam kod kuće?
Mislim za redovne stvari i poneku igricu...
08.04.2012 | 15:36
949,00 kn je iP 4S 16 Gb u tarifi bez limita 200. Ne znam odale ti cijena od 110,00 kn mjesecno, pretpostavljam uz prijenos broja iz druge mreze, kada ostvarujes 50% popusta na odabranu tarifu! narednih 12 mjeseci. Ja takodjer posjedujem iP4 u t-mobile tarifi i150, ali mi se ovo cini odlicna prilika za piknuti jedan iP4s za suprugu, da je skinem s Androida
08.04.2012 | 15:48
diplodocusIII kaže:
Jučer sam kontaktirao Vip i napisali su mi da za iPhone 4S trebam platiti 948kn + 110kn za mjesečnu pretplatu koja uključuje i 512MB Interneta. Dosta je povoljna ta ponuda, možda ću je i uzeti na 2 godine...
Na znam da li je dovoljno 512MB za pristup Intrnetu i eMailu kada nisam kod kuće?
Mislim za redovne stvari i poneku igricu...

Pa sad ovisi koliko ti što treba. Ja u t-mob sam na tarifi s neograničenim internetom i dosad nisam potrošio preko 450MB a ja i frend stalno igramo igrice na faxu koje koriste internet, stalno surfam i dopisujem se preko vibera. Naravno kad god mogu ja sam na nekom wifi ali eto kao što velim, uz puuuuno sati igranja igrica, 512MB se čini dovoljno mislim za obične potrebe kao što su otić na net, surfat malo, po fb... itd.
08.04.2012 | 18:44
Količine uređaja su jako jako malene... ograničene na par komada po dućanu.. ako ste zainteresirani budite brzi...
Ukoliko radite prijenos iz druge mreže postoji mogućnost da ne dobijete uređaj jer za prijenos je potrebno ponekad i do 5 dana a promocija traje samo tri... sretno...
08.04.2012 | 18:58
Pa i nije bas dosta 512 mb....
Ja imam 1gb u vipu i na knap mi je, a koristim uglavnom za vijesti, forume, facebook i skype ponekad.... Jedva 3 tjedna izguram...
08.04.2012 | 20:17
bokte pa sta ti radiš s tim prometom?? po netu od 0-24? ja u mjesec dana 150mb nisam mogo potrošit O.o mail, fb i to je to
08.04.2012 | 20:46
Max. promet mi je bio 500MB, a prosjek oko 200MB. Gigu jedino na Skype video pozive možeš natuči ili kao hotspot i preko torrenta skidati.
08.04.2012 | 21:55
Ja ka što rekoh, igrice i sve to skupa ali nisam uspio još potrošit preko 500MB, a meni je svejedeno ja imam neograničen tako da ni ne znam točno koliko ppotrošim nego mi samo jave kad potrošim 90% valjda od 512MB nakon kojih mi ide smanjivanje brzine na 64kbps, što i nije toliko primjetno na mobu .)
08.04.2012 | 22:31
Osobno nikad ne bih uzimao(NITI SAM BIO NITI ĆU BITI) pretplatu ili bilo kakve ugovore sa našim operaterima, jer su tolika gamad da mi ponude besplatno nešto ne bih uzeo. Toliko od mene.
08.04.2012 | 23:01
Još bih pristao na pretplatu i iPhone za taj iznos, ali kada bi pretplata bila neka normalna, a ne po 100 kn mjesečno. To mi se čini pretjerano za današnje prilike, pa tko toliko priča da može potrošiti 100 kn mjesečno!?
09.04.2012 | 00:11
dpasaric kaže:
Još bih pristao na pretplatu i iPhone za taj iznos, ali kada bi pretplata bila neka normalna, a ne po 100 kn mjesečno. To mi se čini pretjerano za današnje prilike, pa tko toliko priča da može potrošiti 100 kn mjesečno!?

Totalno si me zbunio tom tvojom izjavom.
Ja znam da meni niti jedan račun nije ispod 100 kuna..
09.04.2012 | 00:18
Vjerojatno ja fokusirano i kratko pričam! Mislim da je su moji razgovori obično 10-30 sekundi najviše. Zato je moj mjesečni trošak 25 do maksimalno 30 kuna, pa mi se 100 kn čini kao bahato rasipanje.
09.04.2012 | 01:34
Ako si na prepaid i nemas data paket. Jedino tako. Drugacije nema teorije
09.04.2012 | 05:10
Neznam dali je to stvarno tako, ali što se tiče interneta, primjeti sam da je potrošnja daleko veća na vipu. Kad je kćerka prešla sa tcoma na vip, za isti način upotrebe telefona, prešla je 512 MB za 3 tjedna a na tcomu nije prelazila 200 Mb. I ja sam jedno vrijeme privremeno koristio vip i isto nisam mogao objasniti toliki promet.
Kad gledam popise spajanja, iznenada naletim na 30 a jednom čak 130 MB. To nisam mogao objasniti nikako pa sam jednostavno prestao koristiti vip za internet.
Kažem razlika je bila neobjašnjivo velika.
09.04.2012 | 12:39
Cura mi je u 3mj potrosila 300MB. Ja trosim 500-600mjesecno. Cak gasim WiFi da sto vise trosim taj 3G. Na VIPu smo oboje.

Jel ti ukljucen iCloud backup ili nesto tako slicno. Daunload appova kupljenih na appstoreu na iTunesima pa se automatski daunloda na iPhone?

Npr...
09.04.2012 | 12:52
Da, prepaid i nemam data paket, ne treba mi jer je u Rijeci wireless free u gotovo cijelom centru, a i danas skoro da nema kafića koji nema free wireless, u firmi je wireless, na bazenu, u teretani, a i pohvatao sam passworde gdjegod se krećem, tako da mi zaista ne treba pretplata za to.
09.04.2012 | 13:08
Nije bilo. Ažuriranja, photostreama skypa... Kćerka je slušala muziku sa youtuba, bez videa i ne više nego na mobitelu kojeg je imala prije. Čak mi je to izgledalo kao nekakva grješka ali ipak kod dva mobitela na vipu slična situacija. Recimo ovo za potrošenih 130 MB, početak spajanja u 23:57 pa do jutra oko 10. U to vrijeme je uglavnom spavala i recimo da je surfala 3 sata bez gledanja vide i sl. Ja sam uglavnom povremeno služio drugim iphonom na vipu, isti mjesec, portali kao bug, jabucnjak, vecernji... Uglavnom bez videa i muzike i u 2 tjedna 480 MB. Sad dali je bilo nekakvih problema kod njih neznam, oni kažu da je to sve ispravno.
Nevolim tcom, i plaćao sam im više tisuća kuna koje nisam potrošio ali ovo sa internetom je drastična razlika. Moj iphone 3gs je isti bio i kod vipa i tcoma, dok je kod kćerke iphone 4 kod vipa a prije je imala stariju nokiju kod tcoma, što nije baš jednako, slažem se. Ali prije nije nikad prešla 200MB a ovamo za tako kratko vrijeme prešla limit od 512 MB. Netreba ni da kažem kako su nas ogilili, još sreća da smo provjeravali.
To mi je ostalo nejasno, ali od tad skoro pa da ne koristimo vipov internet a za svaki slučaj smo stavili limit potrošnje.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 35 minuta
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jura22, Zoki, ^SuperUnknown^, Anonimci (859)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO