09.04.2012 | 13:08
Nije bilo. Ažuriranja, photostreama skypa... Kćerka je slušala muziku sa youtuba, bez videa i ne više nego na mobitelu kojeg je imala prije. Čak mi je to izgledalo kao nekakva grješka ali ipak kod dva mobitela na vipu slična situacija. Recimo ovo za potrošenih 130 MB, početak spajanja u 23:57 pa do jutra oko 10. U to vrijeme je uglavnom spavala i recimo da je surfala 3 sata bez gledanja vide i sl. Ja sam uglavnom povremeno služio drugim iphonom na vipu, isti mjesec, portali kao bug, jabucnjak, vecernji... Uglavnom bez videa i muzike i u 2 tjedna 480 MB. Sad dali je bilo nekakvih problema kod njih neznam, oni kažu da je to sve ispravno.
Nevolim tcom, i plaćao sam im više tisuća kuna koje nisam potrošio ali ovo sa internetom je drastična razlika. Moj iphone 3gs je isti bio i kod vipa i tcoma, dok je kod kćerke iphone 4 kod vipa a prije je imala stariju nokiju kod tcoma, što nije baš jednako, slažem se. Ali prije nije nikad prešla 200MB a ovamo za tako kratko vrijeme prešla limit od 512 MB. Netreba ni da kažem kako su nas ogilili, još sreća da smo provjeravali.
To mi je ostalo nejasno, ali od tad skoro pa da ne koristimo vipov internet a za svaki slučaj smo stavili limit potrošnje.