ViP shopping groznica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ViP shopping groznica

08.04.2012 | 10:57
Moram priznati da sam u iskušenju....

www.vipnet.hr/shopping-groznica
08.04.2012 | 11:32
Zar krajem godine ne dolazi novi iPhone?
Ovo mi smrdi na rješavanje zaliha (valjda su naručili previše, a prodaja nije išla po pšlanu).
08.04.2012 | 14:52
Jučer sam kontaktirao Vip i napisali su mi da za iPhone 4S trebam platiti 948kn + 110kn za mjesečnu pretplatu koja uključuje i 512MB Interneta. Dosta je povoljna ta ponuda, možda ću je i uzeti na 2 godine...
Na znam da li je dovoljno 512MB za pristup Intrnetu i eMailu kada nisam kod kuće?
Mislim za redovne stvari i poneku igricu...
08.04.2012 | 15:36
949,00 kn je iP 4S 16 Gb u tarifi bez limita 200. Ne znam odale ti cijena od 110,00 kn mjesecno, pretpostavljam uz prijenos broja iz druge mreze, kada ostvarujes 50% popusta na odabranu tarifu! narednih 12 mjeseci. Ja takodjer posjedujem iP4 u t-mobile tarifi i150, ali mi se ovo cini odlicna prilika za piknuti jedan iP4s za suprugu, da je skinem s Androida
08.04.2012 | 15:48
diplodocusIII kaže:
Jučer sam kontaktirao Vip i napisali su mi da za iPhone 4S trebam platiti 948kn + 110kn za mjesečnu pretplatu koja uključuje i 512MB Interneta. Dosta je povoljna ta ponuda, možda ću je i uzeti na 2 godine...
Na znam da li je dovoljno 512MB za pristup Intrnetu i eMailu kada nisam kod kuće?
Mislim za redovne stvari i poneku igricu...

Pa sad ovisi koliko ti što treba. Ja u t-mob sam na tarifi s neograničenim internetom i dosad nisam potrošio preko 450MB a ja i frend stalno igramo igrice na faxu koje koriste internet, stalno surfam i dopisujem se preko vibera. Naravno kad god mogu ja sam na nekom wifi ali eto kao što velim, uz puuuuno sati igranja igrica, 512MB se čini dovoljno mislim za obične potrebe kao što su otić na net, surfat malo, po fb... itd.
08.04.2012 | 18:44
Količine uređaja su jako jako malene... ograničene na par komada po dućanu.. ako ste zainteresirani budite brzi...
Ukoliko radite prijenos iz druge mreže postoji mogućnost da ne dobijete uređaj jer za prijenos je potrebno ponekad i do 5 dana a promocija traje samo tri... sretno...
08.04.2012 | 18:58
Pa i nije bas dosta 512 mb....
Ja imam 1gb u vipu i na knap mi je, a koristim uglavnom za vijesti, forume, facebook i skype ponekad.... Jedva 3 tjedna izguram...
08.04.2012 | 20:17
bokte pa sta ti radiš s tim prometom?? po netu od 0-24? ja u mjesec dana 150mb nisam mogo potrošit O.o mail, fb i to je to
08.04.2012 | 20:46
Max. promet mi je bio 500MB, a prosjek oko 200MB. Gigu jedino na Skype video pozive možeš natuči ili kao hotspot i preko torrenta skidati.
08.04.2012 | 21:55
Ja ka što rekoh, igrice i sve to skupa ali nisam uspio još potrošit preko 500MB, a meni je svejedeno ja imam neograničen tako da ni ne znam točno koliko ppotrošim nego mi samo jave kad potrošim 90% valjda od 512MB nakon kojih mi ide smanjivanje brzine na 64kbps, što i nije toliko primjetno na mobu .)
08.04.2012 | 22:31
Osobno nikad ne bih uzimao(NITI SAM BIO NITI ĆU BITI) pretplatu ili bilo kakve ugovore sa našim operaterima, jer su tolika gamad da mi ponude besplatno nešto ne bih uzeo. Toliko od mene.
08.04.2012 | 23:01
Još bih pristao na pretplatu i iPhone za taj iznos, ali kada bi pretplata bila neka normalna, a ne po 100 kn mjesečno. To mi se čini pretjerano za današnje prilike, pa tko toliko priča da može potrošiti 100 kn mjesečno!?
09.04.2012 | 00:11
dpasaric kaže:
Još bih pristao na pretplatu i iPhone za taj iznos, ali kada bi pretplata bila neka normalna, a ne po 100 kn mjesečno. To mi se čini pretjerano za današnje prilike, pa tko toliko priča da može potrošiti 100 kn mjesečno!?

Totalno si me zbunio tom tvojom izjavom.
Ja znam da meni niti jedan račun nije ispod 100 kuna..
09.04.2012 | 00:18
Vjerojatno ja fokusirano i kratko pričam! Mislim da je su moji razgovori obično 10-30 sekundi najviše. Zato je moj mjesečni trošak 25 do maksimalno 30 kuna, pa mi se 100 kn čini kao bahato rasipanje.
09.04.2012 | 01:34
Ako si na prepaid i nemas data paket. Jedino tako. Drugacije nema teorije
09.04.2012 | 05:10
Neznam dali je to stvarno tako, ali što se tiče interneta, primjeti sam da je potrošnja daleko veća na vipu. Kad je kćerka prešla sa tcoma na vip, za isti način upotrebe telefona, prešla je 512 MB za 3 tjedna a na tcomu nije prelazila 200 Mb. I ja sam jedno vrijeme privremeno koristio vip i isto nisam mogao objasniti toliki promet.
Kad gledam popise spajanja, iznenada naletim na 30 a jednom čak 130 MB. To nisam mogao objasniti nikako pa sam jednostavno prestao koristiti vip za internet.
Kažem razlika je bila neobjašnjivo velika.
09.04.2012 | 12:39
Cura mi je u 3mj potrosila 300MB. Ja trosim 500-600mjesecno. Cak gasim WiFi da sto vise trosim taj 3G. Na VIPu smo oboje.

Jel ti ukljucen iCloud backup ili nesto tako slicno. Daunload appova kupljenih na appstoreu na iTunesima pa se automatski daunloda na iPhone?

Npr...
09.04.2012 | 12:52
Da, prepaid i nemam data paket, ne treba mi jer je u Rijeci wireless free u gotovo cijelom centru, a i danas skoro da nema kafića koji nema free wireless, u firmi je wireless, na bazenu, u teretani, a i pohvatao sam passworde gdjegod se krećem, tako da mi zaista ne treba pretplata za to.
09.04.2012 | 13:08
Nije bilo. Ažuriranja, photostreama skypa... Kćerka je slušala muziku sa youtuba, bez videa i ne više nego na mobitelu kojeg je imala prije. Čak mi je to izgledalo kao nekakva grješka ali ipak kod dva mobitela na vipu slična situacija. Recimo ovo za potrošenih 130 MB, početak spajanja u 23:57 pa do jutra oko 10. U to vrijeme je uglavnom spavala i recimo da je surfala 3 sata bez gledanja vide i sl. Ja sam uglavnom povremeno služio drugim iphonom na vipu, isti mjesec, portali kao bug, jabucnjak, vecernji... Uglavnom bez videa i muzike i u 2 tjedna 480 MB. Sad dali je bilo nekakvih problema kod njih neznam, oni kažu da je to sve ispravno.
Nevolim tcom, i plaćao sam im više tisuća kuna koje nisam potrošio ali ovo sa internetom je drastična razlika. Moj iphone 3gs je isti bio i kod vipa i tcoma, dok je kod kćerke iphone 4 kod vipa a prije je imala stariju nokiju kod tcoma, što nije baš jednako, slažem se. Ali prije nije nikad prešla 200MB a ovamo za tako kratko vrijeme prešla limit od 512 MB. Netreba ni da kažem kako su nas ogilili, još sreća da smo provjeravali.
To mi je ostalo nejasno, ali od tad skoro pa da ne koristimo vipov internet a za svaki slučaj smo stavili limit potrošnje.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 6 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, ^SuperUnknown^, Anonimci (744)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.00 Seconds

Provided by iJoomla SEO