AT&T otključava sve "out of contract" iPhone-e
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

AT&T otključava sve "out of contract" iPhone-e

07.04.2012 | 18:14
Na zalost koliko sam procitao nece bas biti jednostavno,traze br. ugovora,tacne podatke i serial
07.04.2012 | 18:16
Pa da, ali vjerovatno vlasnik ugovora sa takvim telefonima ima već postojeći ugovor koji je produžen, i samo ga treba zamoliti da se uloguje u svoj korisnički račun na AT&T sajtu i dati mu IMEI telefona da pošalje zahtjev za unlock.
09.04.2012 | 03:43
Zvao lično AT&T preko Skajpa na onaj besplatni broj, dao im IMEI provjerili telefon, dali mi nekakav Case Number i rekli javit ćemo vam kroz 7 dana da vam je otključan telefon. Pitali me ime i prezime, koji model telefona, IMEI, gdje sam ga kupio i to je to.

11.04.2012 | 21:22
Dobio mejl od ATTa maloprije, štekno telefon na iTunes i

11.04.2012 | 21:50
Cestitam
11.04.2012 | 23:06
Hvala druže, inače gdje ti se nalazi servis u Sarajevu?
12.04.2012 | 07:45
Alipasino polje
12.04.2012 | 13:47
ako je moguce napisi kako si ih tocno kontaktirao(broj,skype name.
imam isti problem.
hvala.
12.04.2012 | 17:23
Nazovi Skypeom + 1 800 331 0500 i pritisni 0,0,1 čini mi se ili tako nešto i reci hoću da mi otključate iPhone, izdiktiraš IMEI, speluješ Ime i prezime, email i to je to.
13.04.2012 | 00:54
ThierryUnreal kaže:
Nazovi Skypeom + 1 800 331 0500 i pritisni 0,0,1 čini mi se ili tako nešto i reci hoću da mi otključate iPhone, izdiktiraš IMEI, speluješ Ime i prezime, email i to je to.

Odlično hvala
19.04.2012 | 18:37
saint kaže:
Alipasino polje

Trebao bih mijenjati ekran na jednoj četvorci, možeš li mi reći koliko su kvalitetne ove kopije ekrana na ebayu, i dali postoji razlika u izgledu, touchu i radu u odnosu na originalni ekran, skroz sam skeptik u pogledu te zamjene.
20.04.2012 | 03:49
Dal to fakat radi i za stare dvojke?
20.04.2012 | 12:42
ThierryUnreal kaže:
saint kaže:
Alipasino polje

Trebao bih mijenjati ekran na jednoj četvorci, možeš li mi reći koliko su kvalitetne ove kopije ekrana na ebayu, i dali postoji razlika u izgledu, touchu i radu u odnosu na originalni ekran, skroz sam skeptik u pogledu te zamjene.

Razlika je ogromna,odziv,boje,kvalitet.To uradjuju ljudi koji hoce da prodaju telefon
20.04.2012 | 18:25
Jedan kolega koji živi u LA-u je odnio telefon u jedan renomirani iPhone repair shop, maltene najpoznatiji u tom dijelu grada Beverly hills, i kaže da dio koji oni ugrade da je originalni apple dio, to mi nije jasno. Kako nešto može biti original nov apple ekran, kad ih nema na tržištu. Kakav god da je valjda je bolji od ovih sa eBaya. Mene brine hoće li opet biti rezolucija i kvalitet kao na retini.
20.04.2012 | 18:26
miomika kaže:
Dal to fakat radi i za stare dvojke?

Rade za sve telefone.
08.05.2012 | 12:39
Sorry što budim post, ali samo da potvrdim da sam i ja istom metodom (skype poziv) otključao svoj 2G iPhone. Doduše, nije mi javio da je otključan, ali VIP-ovu karticu je prepoznao odmah i odmah je bio aktiviran, tako da…eto…..priča radi!

(e sad…..da još barem nađu način za Downgrade basebanda, tko sretniji od mene )
08.05.2012 | 13:23
Ja pokušavam poslat zahtjev za jednu četvorku ali me sad
odbijaju, traže ATT broj, kako je kod tebe prošlo? Kada si
podnio zahtjev?
08.05.2012 | 13:59
ja sam ih nazvao prije cca 3 tjedna, rekao sam da pigeon english da sam u Europi zbog posla i da imam 2G iPhone i da molim da mi ga otključaju. Dao sam joj moj IMEI i mail adresu. rekla je ženska s druge strane da je zaprimila moj "Case Number" ali da se boji možda neće biti otključan i da svejedno dam svoj mail. Spelovao sam svoju mail adresu, najvjerojatnije krivo jer do dan danas nisam dobio nikakav mail, ali danas sam pokušao restore s defaultnim FW-om i sve je prošlo. Eto. Možda je telefon bio već davno otključan, ali čekao sam taj mail. Vidim ništa, pokušao i eto….sve radi.
12.05.2012 | 03:45
Evo otključaše i moju četvorku.
28.05.2012 | 13:22
Ovo, pretpostavljam, radi samo za ATT pretplatnike osobno, ali ne i za osobe koje posjeduju telefone zakljucane na ATT mrezu (kupljene, dobijene od tvrtke, pokloni i sl).

Zna li neko nesot vise o ovome?

Imam jedan 4G, skuplja prasinu (radi 04.11.08 baseband), pa bi ga rado otkljucao, ako je moguce.

Hvala svima!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 12 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BigMac, Bip, Riba, VanjusOS, ^SuperUnknown^, Anonimci (634)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.24 Seconds

Provided by iJoomla SEO