Pomoć - iPhone 3G u recovery loopu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pomoć - iPhone 3G u recovery loopu

07.04.2012 | 18:00
Htio sam napraviti restore putem iTunesa, ali na kraju kada sve skoro obavi izbacio je grešku 1015 i zaglavio u recovery modu. Probao sam ga probuditi sa FixRecovery, iReb i RecBoot programima za tu namjenu ali ne radi ništa. Na telefonu je soft 4.2.1 koji je mislim i zadnji za taj model, bio je jailbreak na njemu ali uređaj je tvornički otključan. Kako sad da ga pokrenem?
07.04.2012 | 18:13
Skini TU i preko nje uradi fix recovery
07.04.2012 | 18:30
Evo probao sa zadnjom verzijom TU, neće. Na lijevoj strani napiše upitnik i nekakav broj, bez imena iPhonea. Sad neznam šta dalje da probam?

EDIT:
Sad sam probao opet sa TU fix recovery ali ovaj puta sam stavio uređaj u DFU. TU mi je sada detektirao uređaj i dao opciju za fix recovery (prije nije dok je bila slika kabla na ekranu). Pokrenuo sam to i pisalo je da je recovery fixan i allow device to reboot, no uređaj se ne reboota, ekran crn i dalje i ništa se ne događa. Šta sad?
07.04.2012 | 20:25
Drzi home i power dug me dok se ne pojavi jabuka onda pusti
07.04.2012 | 20:48
jesam, pojavi se kabal na ekranu i itunes ikona. Usput da kažem da sam sa snowbreezom napravio custom IPSW i probao onda restore iz iTunesa ali izbaci grešku 1600. ŠTa dalje?
07.04.2012 | 21:00
Hajde ovako : Prvo uradi restore preko iTunesa(ako ti ne treba unlock) pa kada to zavrsis onda uradi JB sa nekim od alata.Znaci pogasi Skype,TU,sve alate ....i uradi obicni restore tj clean instal sa oficielnim FW i idi iz DFU moda
07.04.2012 | 21:30
Prijatelju to je prva stvar koju sam napravio. Išao sam u iTunes i pokrenuo restore . Itunes je skinuo software koji mu treba za taj model i počeo sa procesom. Nakon što je došlo skoro do kraja, izbacio mi je onu grešku 1015. Onda sam pokušao sa svim mogućim alatima da izađem iz recovery moda ali bezuspješno. Sad evo probavam staviti ga u DFU mod i to sad ne uspijevam nikako. Pokušavam uz pomoć iREB programa koji točno odbrojava koliko se što drži pritisnuto tako da nema zajeba. Sad ako pokrenem fix recovery kaže da nije pronašao iTunes helper i da čeka uređaj u DFU modu. Čak sam instalirao i onaj LibUSB drajver jer mi jedan od tih programa nije radio bez njega. Sve te programe sam pokretao kao admin i pod win XP sp2 kompatibilnost. Sad trebam nekako staviti uređaj u DFU pa probati opet sa fix recovery. Neznam jel da probam downgrade preko iTunsa na neki prijašnji soft?
07.04.2012 | 21:47
Nema potreba za downgrade-om,idemo zajedno

Prvo istekaj iphone iz kompa pa pnda uradi restart racunara,onda promjeni usb port (idi direktno na ploci ) onda drzi home dugme i skopcaj iPhone sa kompom,pojavit ce se znak itunes-a na iPhone-u.Onda uradi restore.To sto se tebi desilo je skoro pa normalna stvar kada se radi restore sa JB aparatom.To je problem sa zadnje 2 verzije iTunes-a.Ako ovo ne prodje onda nadji uputstvo na youtube kako ubaciti u DFU mode(znam da znas ) ali svakako isprati neki tut,jer alati koji ubacuju tel u DFU vrlo lako ga mogu ubaciti u recovery a ne u DFU mode.Javi sta si uradio pa da idemo dalje ako ovo ne prodje 4.2.1 je FW koji Apple i dalje potpisuje tako da bi trebalo proci bez problema.

I da ne zaboravim modes ici na shift pa restore izaberi FW koji si skinuo.
07.04.2012 | 22:53
napravio sam restore iz iTunsa, opet greška 1015, ali sad mislim da sam ga uspio staviti u DFU. Ekran je crn, ne reagira na spajanje kabla i pokretanje iTunsa. Probao sam sad fix recovery ali on odmah po pokretanju se ugasi. Ajmo dalje, DFU je tu...
07.04.2012 | 22:59
Hajde sada probaj sa TU exit recovery ako ne prodje probaj po ovom tutorialu

javi sta si uspio.Samo da jos pitam imas li spasenih SHSH Blobs
07.04.2012 | 23:02
Neznam jel su shsh spašeni, nije moj telefon, ali TU mi je izbacio čitavi spisak spašenih shsh samo neznam jel to od njega ili od prijašnjih telefona kojih je bilo par komada na spašavanju.

04/07/2012 22:09:35.702 Attempting to fix recovery...
04/07/2012 22:09:36.028 Starting fix recovery sequence...
04/07/2012 22:09:36.031 Fix Recovery has finished. Allow device to reboot!

i ništa, opet ekran crn...

Sad skidam 4.1 soft pa ću probat prema onom gore tutorijalu što si dao
07.04.2012 | 23:21
Ako ides downgrade onda pokreni TU i start TSS server
08.04.2012 | 00:27
USPIO konačno! Točno prema onom video tutorijalu. Neznam kako je uspio downgrade bez pokrenutog tss servera u TU ali sad je soft 4.1 na njemu. Sve radi osim wifija, al to je izgleda mehanički kvar. Piše mu kod wi-fi N/A, mobitel je ispo pa je puklo staklo na gornjoj desnoj strani pa do zvučnika, sigurno se i wifi čip odlemio.
08.04.2012 | 11:00
Probao sam nadograditi na 4.2.1 ali opet zapne u recovery tako da sam ponovio postupak sa restore na 4.1. i opet sa TU ga izbavio van. Bitno je da radi! Hvala!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 39 minuta
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jura22, ^SuperUnknown^, Anonimci (874)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.58 Seconds

Provided by iJoomla SEO