Pomoć - iPhone 3G u recovery loopu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pomoć - iPhone 3G u recovery loopu

07.04.2012 | 18:00
Htio sam napraviti restore putem iTunesa, ali na kraju kada sve skoro obavi izbacio je grešku 1015 i zaglavio u recovery modu. Probao sam ga probuditi sa FixRecovery, iReb i RecBoot programima za tu namjenu ali ne radi ništa. Na telefonu je soft 4.2.1 koji je mislim i zadnji za taj model, bio je jailbreak na njemu ali uređaj je tvornički otključan. Kako sad da ga pokrenem?
07.04.2012 | 18:13
Skini TU i preko nje uradi fix recovery
07.04.2012 | 18:30
Evo probao sa zadnjom verzijom TU, neće. Na lijevoj strani napiše upitnik i nekakav broj, bez imena iPhonea. Sad neznam šta dalje da probam?

EDIT:
Sad sam probao opet sa TU fix recovery ali ovaj puta sam stavio uređaj u DFU. TU mi je sada detektirao uređaj i dao opciju za fix recovery (prije nije dok je bila slika kabla na ekranu). Pokrenuo sam to i pisalo je da je recovery fixan i allow device to reboot, no uređaj se ne reboota, ekran crn i dalje i ništa se ne događa. Šta sad?
07.04.2012 | 20:25
Drzi home i power dug me dok se ne pojavi jabuka onda pusti
07.04.2012 | 20:48
jesam, pojavi se kabal na ekranu i itunes ikona. Usput da kažem da sam sa snowbreezom napravio custom IPSW i probao onda restore iz iTunesa ali izbaci grešku 1600. ŠTa dalje?
07.04.2012 | 21:00
Hajde ovako : Prvo uradi restore preko iTunesa(ako ti ne treba unlock) pa kada to zavrsis onda uradi JB sa nekim od alata.Znaci pogasi Skype,TU,sve alate ....i uradi obicni restore tj clean instal sa oficielnim FW i idi iz DFU moda
07.04.2012 | 21:30
Prijatelju to je prva stvar koju sam napravio. Išao sam u iTunes i pokrenuo restore . Itunes je skinuo software koji mu treba za taj model i počeo sa procesom. Nakon što je došlo skoro do kraja, izbacio mi je onu grešku 1015. Onda sam pokušao sa svim mogućim alatima da izađem iz recovery moda ali bezuspješno. Sad evo probavam staviti ga u DFU mod i to sad ne uspijevam nikako. Pokušavam uz pomoć iREB programa koji točno odbrojava koliko se što drži pritisnuto tako da nema zajeba. Sad ako pokrenem fix recovery kaže da nije pronašao iTunes helper i da čeka uređaj u DFU modu. Čak sam instalirao i onaj LibUSB drajver jer mi jedan od tih programa nije radio bez njega. Sve te programe sam pokretao kao admin i pod win XP sp2 kompatibilnost. Sad trebam nekako staviti uređaj u DFU pa probati opet sa fix recovery. Neznam jel da probam downgrade preko iTunsa na neki prijašnji soft?
07.04.2012 | 21:47
Nema potreba za downgrade-om,idemo zajedno

Prvo istekaj iphone iz kompa pa pnda uradi restart racunara,onda promjeni usb port (idi direktno na ploci ) onda drzi home dugme i skopcaj iPhone sa kompom,pojavit ce se znak itunes-a na iPhone-u.Onda uradi restore.To sto se tebi desilo je skoro pa normalna stvar kada se radi restore sa JB aparatom.To je problem sa zadnje 2 verzije iTunes-a.Ako ovo ne prodje onda nadji uputstvo na youtube kako ubaciti u DFU mode(znam da znas ) ali svakako isprati neki tut,jer alati koji ubacuju tel u DFU vrlo lako ga mogu ubaciti u recovery a ne u DFU mode.Javi sta si uradio pa da idemo dalje ako ovo ne prodje 4.2.1 je FW koji Apple i dalje potpisuje tako da bi trebalo proci bez problema.

I da ne zaboravim modes ici na shift pa restore izaberi FW koji si skinuo.
07.04.2012 | 22:53
napravio sam restore iz iTunsa, opet greška 1015, ali sad mislim da sam ga uspio staviti u DFU. Ekran je crn, ne reagira na spajanje kabla i pokretanje iTunsa. Probao sam sad fix recovery ali on odmah po pokretanju se ugasi. Ajmo dalje, DFU je tu...
07.04.2012 | 22:59
Hajde sada probaj sa TU exit recovery ako ne prodje probaj po ovom tutorialu

javi sta si uspio.Samo da jos pitam imas li spasenih SHSH Blobs
07.04.2012 | 23:02
Neznam jel su shsh spašeni, nije moj telefon, ali TU mi je izbacio čitavi spisak spašenih shsh samo neznam jel to od njega ili od prijašnjih telefona kojih je bilo par komada na spašavanju.

04/07/2012 22:09:35.702 Attempting to fix recovery...
04/07/2012 22:09:36.028 Starting fix recovery sequence...
04/07/2012 22:09:36.031 Fix Recovery has finished. Allow device to reboot!

i ništa, opet ekran crn...

Sad skidam 4.1 soft pa ću probat prema onom gore tutorijalu što si dao
07.04.2012 | 23:21
Ako ides downgrade onda pokreni TU i start TSS server
08.04.2012 | 00:27
USPIO konačno! Točno prema onom video tutorijalu. Neznam kako je uspio downgrade bez pokrenutog tss servera u TU ali sad je soft 4.1 na njemu. Sve radi osim wifija, al to je izgleda mehanički kvar. Piše mu kod wi-fi N/A, mobitel je ispo pa je puklo staklo na gornjoj desnoj strani pa do zvučnika, sigurno se i wifi čip odlemio.
08.04.2012 | 11:00
Probao sam nadograditi na 4.2.1 ali opet zapne u recovery tako da sam ponovio postupak sa restore na 4.1. i opet sa TU ga izbavio van. Bitno je da radi! Hvala!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 5 sati
  • Yonkis: hal9000 misliš o norovirusima? Srećom besparica me opet spasila pa nisam na kruzerima :j
  • hal9000: Danas čujem ekipu kako priča o nekim virus killer-ima. Može mi netko objasniti što je to? :D
  • imjasminh: Prodano kolegi s foruma.
  • imjasminh: 750 eur - [link]
  • Yonkis: Moram priznati da je ovo dobro odrađena aplikacija: [link]
  • imjasminh: Pozdrav svima! Prodajem Apple Watch Ultra 3, 49mm Black Titanium, račun garancija. Nije ni 2 mjeseca star, bacite pogled na oglase: [link]
  • dpasaric: I previše su ih prodali s obzirom na sve... oko 600.000
  • user: pa se nije dobro prodavao
  • user: Apple Vision je očito preskup bio
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.
  • Riba: RIP Apple Vision. - [link]
  • drlovric: Lijepo [link]
  • dpasaric: Kao jako su zabirnuti za tvoju privatnost, a istovremeno s druge strane čini sve da je potkopaju...
  • Yonkis: Ova opcija neće nikada biti dostupna u EU ili...? [link]
  • Yonkis: The iOS 26.4.2, iPadOS 26.4.2, iOS 18.7.8, and iPadOS 18.7.8 updates that Apple released today address a security vulnerability that the FBI recently used to extract Signal message previews from an iPhone even after the app was deleted.
  • drlovric: Ja sam zadnji put cuo nikada da mi neko kaze, jao jest mi spor SSD na Mac :) To samo forsiraju ovi YT recenzenti. Nama normalnim smrtnicima totalno nebitna stavka na modernim M Macovima...
  • Yonkis: Zato jer mac diktira koliko će brzo SSD raditi. Ako radi max onda ce se i trošiti max. Ovako radi laganica pa traje dulje. Ovo pričam iz guzice. Možda ima smisla.
  • ZoPaj: mjerim s blackmagic disk speed test: mac studio m4 1tb disk 6380 mb/s read, 5200 write vanjski tb5 samsung 9100pro 4tb u acasis 80gps 6430 mb/s read, 6000 write znači vanjski brži od ugrađenog mac ssd
  • jura22: Uz TB5 i dobro kućište dobiju se velike brzine prijenosa podataka, ne kao interni SSD (otprilike duplo manje).
  • jura22: RAM se ne da "odlemiti" jer je sastavni dio SoC-a.
  • Ender: @cavarovobrdo: ... ili barem SSD.
  • cavarovobrdo: Nadam se da će novi CEO odlemiti RAM ;)
  • cavarovobrdo: Muštuluk: John Ternus to become Apple CEO
  • imenso: John Ternus novi CEO
  • CoffeePod: @yonkis jos me macOS 26 nije vidio a tko zna hoce li 27. Sequioa mi je toliko dobra da nemam razloga updejtati, a cijela prica sa Liquid Glass mi je odvratna.
  • Yonkis: The upcoming macOS 27 release will be compatible with Apple silicon Macs only.
  • dpasaric: Možeš uz search naći svaki
  • dpasaric: Pa zadnji intervju je na naslovnici, a ostali raspršeni tijekom godina
  • Ender: @dpasaric: a gde su ti razgovori? mislim gde se mogu naci?
  • Performita: Omogućuje lako postavljanje novih uređaja, sigurnost podataka i poslovni email bez velikog IT odjela. Cilj je da tvrtke rade jednostavnije i sigurnije na Apple uređajima.
  • drlovric: U cemu je fora sa ti Business? Imamo li mi mali smrtnici neku korist od toga ili je to samo za velike tvrtke?
  • Performita: Kalimera, Dobro jutro... ovo za Apple Business rolls zvuči kao izvrsna vijest!!!
  • Borisone: Apple Business rolls out to 200 countries today - brace for impact - even Croatia!
  • Yonkis: iOS 26.4.1 and iPadOS 26.4.1 This update has no published CVE entries.
  • stefanjos: Treba mi as u rukavu kada me netko pita gdje da ide haha :D
  • smayoo: Ima ih nekoliko koji se oglašavaju kao iPhone serviseri, nijedan mi nije baš ulio povjerenje, ali nemam neposrednih loših iskustava.
  • stefanjos: gdje nositi iphone na popravak u rijeci kada nema jm elektronike?
  • Yonkis: @smayoo Nema na čemu, evo ja upisah.
  • smayoo: @Yonkis, evo, otključano, hvala na upozorenju!
  • dpasaric: Booo?
  • Yonkis: “ Lažu li nas :) ...nastavak sa vikalice.” - tema zaključana a zadnji post završava sa pitanjem?
  • smayoo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs braćo! I sestre!
  • zoranowsky: Sretan Uskrs!
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Miro Spiro: sretan Uskrs
  • user: da bar je propao kao što su Microsoft i ostali predviđali, hvala što si pokrenuo najgori trend u techu Steve.
  • Yonkis: [link] Who’s in Apple’s top 10? Here’s the full list of the most influential people of all time
  • Yonkis: [link] netko fino složio povijest svih modela iPhonea, jako lijepo.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.62 Seconds

Provided by iJoomla SEO