iPhone 3gs , puknuo ekran
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3gs , puknuo ekran

31.03.2012 | 16:18
Pozdrav! Dakle ovako.. Jucer mi je bio slucajno ajfon pao iz ruke na nekakve malene kamencice (nista strasno) i kad sam ga okrenuo, vidio sam da je ekran puknuo... Dakle puklo mi je staklo na ekranu ali touch radi odlicno , kao i prije.. Sve ostalo radi , ali je ruzno za vidjet tako smrskan ekran... Vrlo sam se razocaro kvalitetom ekrana, oduvijek sam pazio na njega, zastitna folija od prvog dana je na njemu, maska takoder... I danas sam ga poslo na nekim servis u Zagreb da mi zamjene to staklo (300 kn)... Zvao sam u tmobile i oni kazu da se zbog toga gubi garancija te da garancija ostane tek ako njima uplatim 200 eura i da dobim novi mobitel, to mi se nikako ne isplati... Zanima me, ako mi se poslije nesto desi ( problemi s baterijom i tako dalje) i ako ga odnesem u Tmobile, oce li oni moci skuzit da je ekran zamjenjen?
31.03.2012 | 19:10
S obzirom da je stvarno tesko doci do originalnog display-a (vecina koristi kineze a manji broj servisa OEM) provalit ce cim ga otvore.
01.04.2012 | 00:26
A je oni sve provjere (otvore ekran i sve gluposti) cak i kada se desi neki manji problem... Mislim ako slucajno budem imao nekih problema sa baterijom sto mi se desava svako malo, i ako ga odnesem, oce li ga oni cjelog otvarat da sve provjere?
01.04.2012 | 00:49
E za to moras naci nekoga u zvanicnom servisu.Iphone se rastavlja tako sto mu se odvaja display tako da prvo sto vidis je bas on
01.04.2012 | 01:05
Koliko bi kostao u nekom servisu popravak baterije? (jos ga nemam, valjda ga necu ni imati, ali ako pocne zezat baterija, valja znati koliko para ce me kostat)... Jedino mislim da mi se taj problem moze desit, brinut cu se da manje pada, odnosno da vise nikad ne pada, pa se nadam da ovih ostalih problema nemoze bit... Mogu rec da sam se jako razocaro kad je puknuo jer je pao na neke kamencice (imao je silikonsku masku na sebi)... Ali nema veze , ajde desi se i od sad cu se jos bolje brinut za njega..
02.04.2012 | 12:51
Uredaj je zaprmljen jutros kod nas, i necete imati nikakvih problema sa garancijom, a sto se tice cijene baterije, cijena sa promijenom iznosi 199kn.
02.04.2012 | 15:13
bravo za iklinika.hr!
btw iklinika... zanima me jel možete vi našem članu iloxD nekako "felšati" neki kvar, recimo onesposobiti home tipku iznutra ili ugraditi nečiju neispravnu, i on uređaj pod garancijom odnese u t-centar i oni mu kao i u 99% slučajeva daju novi telefon a stari uzmu
04.04.2012 | 01:05
Znaci , meni ce vrijedit garancija? Btw to bi bilo jako dobro kad bi uspio dobit novi :DD
04.04.2012 | 01:09
Dajte recite neki jednostavan problem koji mogu napravit pa da dobim novi mob ... Ja znam da je mom glupom frendu ispao na pod i nije mu vise radio i odnjeo ga u tmobile (imao je garanciju) i dobio je novi ali ja to nebi volio pokusavat pa bi volio saznat nesto jednostavnije xD
04.04.2012 | 04:09
kao što sam ti ja gore rekao... u dogovoru sa servisom onesposobiti recimo home button.
takav mobitel se odnese recimo u t-mobile, te ga oni šalju hrvatskom servisu. mutavci naravno idu raditi restore i vide da i dalje ne radi home button te ga pošalju u mađarskoj. pošto oni takve zahtjevne popravke ne rade, izdaju nalog za zamjenom uređaja i ti dobiješ novi.
04.04.2012 | 10:52
A koliko otprilike to sve traje odnosno koliko moram onda cekat da mi dode novi?
04.04.2012 | 10:58
I ne kuzim kako ce mi jos vrijedit garancija, prije nego sto sam poslao u tmobilu su mi rekli da za svako otvaranje uredaja se gubi garancija.. ?
04.04.2012 | 16:57
zašto se zamaraš time?
ako oni ustanove da za uređaj ne vrijedi garancija budu ti ga vratili. pokušajem nećeš ništa izgubiti.
04.04.2012 | 18:52
Ali nije mi jasno ako su mi u tmobilu rekli da se za otvaranje uredaja gubi garancija, a iklinika kazu da ce mi dalje vrijedit garancija?? Neznam sad kome da vjerujem
04.04.2012 | 19:55
ma pusti ti njih nek pričaju...
ako iklinika kaže da vrijedi onda vjerojatno vrijedi, jer rastave i sastave mobitel bez da se išta vidi.
pa ionako nećeš doć u tmobile i reć EVO EVO OTVARAO SAM UREĐAJ nego ćeš se pravit gluo i predat im iphone bez ikakvih dodatnih pričica.
05.04.2012 | 15:03
Da tako sam i mislio , ali gore je Saint napisao da je tesko doci do originalnog , pa da bi me onda mogli skuzit.. Sad neznam dal iklinika stavlja original komponente ili koriste kopije neke.. Pitao sam ih na pm al jos ne odgovaraju ..
08.04.2012 | 21:38
Original dijelove imamo, a ako doticna komponenta nije original onda to i naglasavamo, ali takve komponente su u manjini.
08.04.2012 | 22:42
I dalje tvrdim da je do originalnih dijelova vise nego tesko doci,vecina mjesa original sa OEM dijelovima. Ista stvar kao sa klasama zamjenskih dijelova, 1,2,3 klasa se razlikuje po cijeni kvaliteti i zavrsnoj obradi. Na prostorima ex YU se nigdje ne moze kupiti u maloprodaji originalni dio. Vecina Apple uredjaja se servisira u Madzarskoj , cak iz njemacke i austrije tamo salju aparate na servis. Samo primjera radi ako u Minhenu (ovlastenom servisu)odnesete iPhone sa razbijenim display-em cijena popravke je cca 180 eura a kod nas 60 ( cijene navedene kao primjer) a na racunu dobijete po stavkama display 120 eura, zamjena 40. Sta smo onda mi neki dobrocinitelji??? Ja prvi ugradjujem OEM dijelove koji su 3 x skuplji od kineskog smeca 1 klase ali to nisu isti dijelovi koji se ugradjuju u nov telefon. Ovo nije neka losa kritika prema iklinika mozda i stvarno imaju mogucnost nabavke originalnih dijelova ali ja tvrdim da je do njih vise nego tesko doci
09.04.2012 | 16:13
Zbog tog problema sami uvozimo dijelove i nemamo problema sa nabavkom OEM dijelova
09.04.2012 | 20:16
@ iKlinika, jel vi ugrađujete OEM ili original ?
10.04.2012 | 01:54
već su odgovorili na to pitanje par postova ispred. zašto ne čitaš?
13.04.2012 | 21:36
Ma zbunila me ova rečenica u kojoj kaže da nemaju problema s nabavkom OEM djelova.. trebo sam malo bolje promuckat vomgla, imas pravo
26.05.2014 | 18:29
pal mi IP 5 i slomi se ekran isplati se to popravljati i ko mi to može u Rijeci?
26.05.2014 | 18:35
pa tino, ebay i DIY

EDIT :al ako ti se ne isplati, daj ga meni
26.05.2014 | 18:45
šta da ga sam mijenjam? Žmigo znaš li nekog u našem kraju, da se s tim bavi?
26.05.2014 | 18:47
da, 15 minuta posla. www.ifixit.com/Guide/iPhone+5+-+Remplace...c+vitre+tactile+%2B+écran+LCD/23834

evo i kako
26.05.2014 | 18:50
napiši mi taj link da mi ga otvara bez errora.
26.05.2014 | 18:56
goo.gl/QPXyfe
26.05.2014 | 19:50
Vjerojatnost da zezneš nešto je velika. Pa gotovo sve mu je na ekranu. Ja bi to nekome tko zna što radi.
26.05.2014 | 19:53
ja sam to sam radio na 6 iphonea(doduse, bili su to 2 3g modela i 4 3gs modela. apsolutno nikakvih problema...)
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 42 minuta
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.16 Seconds

Provided by iJoomla SEO