iphone se ne prikazuje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone se ne prikazuje

21.03.2012 | 10:07
Zašto mi se iphone više ne prikazuje na lionu?Jučer sam par puta priključivao telefon na air i probao na obadva usb porta i ništa.Čuje se zvuk kad se telefon priključi i puni se,ali se tefefon ne vidi u finderuKako mi je i u iphoto isključeno da mi prikazuje kameru i ostale uređaje kad ih priključim,nije bio ni tamo vidljiv telefon.Jedino mi u itunesu piše da je priklkjučen telefon.Stvarno maslo čudno,da air ne vidi iphone?Kasnije sam uključio opciju u iphoto da mi prikazuje uređaje pa se je pojavio.Tako da sam ipak mogao preseliti slike s njega.O čemu se tu radi....nikad do sad mi na windowsima nije bio slučaj da ne vidim telefon u exploreru kad ga priključim.
21.03.2012 | 12:08
cariblanco kaže:
Zasto mi se iphone vise ne prikazuje na lionu?

O čemu se tu radi....nikad do sad mi na windowsima nije bio slučaj da ne vidim telefon u exploreru kad ga priključim.

Zašto ti se iPhone ne pojavljuje u Lion Finderu kad ti se do sada uvijek pokazivao na Windowsima u Exploreru?! Ne kužim...

U Finderu se iPhone ne pokazuje kao priključeni disk, već se pokazuje u različitim aplikacijama koje su napravljene za manipulaciju datotekama koje su gore. iPhoto za fotke, iTunes za glazbu i cijelokupnu sinkronizaciju sadržaja i sl.
21.03.2012 | 12:37
Sad nisam siguran 100% ali mi se čini da sam ga prije vidio u finderu,ali neću tvrditi.Znači moram imati opciju u iphoto da mi diže uređaje koje priključim,jel ga inače nemam šanse bilo di vidjeti?
21.03.2012 | 13:23
Kako ti je FiFi napisao, iPhone se ne prikazuje u Finderu, nego u aplikacijama - znaci iPhoto za fotke, iTunes za ostalo..imas i Image Capture koji je u Applications koji isto "vidi" iPhone. Koliko ja znam iPhone se ne moze koristiti kao externi hard, to je moguce samo sa iPod-ima.

EDIt: moja greska - moze se koristiti kao externi, samo su potrebni appovi za to:
www.makeuseof.com/tag/6-ways-to-turn-you...-external-hard-disk/
21.03.2012 | 13:54
cariblanco kaže:
Sad nisam siguran 100% ali mi se čini da sam ga prije vidio u finderu,ali neću tvrditi.Znači moram imati opciju u iphoto da mi diže uređaje koje priključim,jel ga inače nemam šanse bilo di vidjeti?

Zašto ti je toliko bitno da vidiš iPhone u Finderu?
21.03.2012 | 14:04
Alternativa za iTunes i iPhoto imas dosta.Ja koristim iPhone explorer.
22.03.2012 | 00:21
FiFi kaže:
cariblanco kaže:

Zašto ti je toliko bitno da vidiš iPhone u Finderu?

Jednostavno zbog navike,na taj način najbrže izvučem neku sliku na lap.Ovako iphoto pa import, pa van iz iphoto na deskop, pa pobriši to iz iphoto što si importirao,pa pobriši to kad mi tu sliku iphoto baci u svoj treš.
22.03.2012 | 01:20
Uključi photo stream i prebacuj
Je da mene nekad živcira jer mu treba dok prebaci slike al jbg... kad mi se neda ukapčat na lap dobro je i to
22.03.2012 | 11:57
Koristi Image capture (Skidanje slika) s kojim možeš pregledati i skinuti samo neke ili sve slike na točno željeno mjesto na disku jer taj program upravo tome i služi. Čudim ti se da nisi odmah zapazio tu aplikaciju na svom Airu?! Mora da je to zbog malog ekrana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 54 minuta
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO