25.04.2012 | 20:50
Kod mene pak na IP4s (iOS 5.1, nije jailbrake) personal hotspot uredno radi, ali uvijek postoji ALI:
MBP (i5 2,3 GHz) se nikako ne može spojiti na taj hotspot preko wirelessa, tj. ne pronalazi iPhone u popisu dostupnih mreža (wireless je na iPhoneu naravno uključen). Preko bluetootha i usb-a radi bez greške, ali me ždere što neće preko wirelessa.
Wireless je i na MBP i na iPhoneu ispravan, tj. oba se uredno spajaju na kućnu mrežu.
Ima li tko ideju zašto neće MBP>iPhone wireless hotspot?
EDIT:
Evo što Apple support kaže o problemu s wifi hotspot:
Note: If you leave the Personal Hotspot screen or put your iOS device to sleep, the device only broadcasts the Wi-Fi network for an additional 90 seconds. If no devices join the Wi-Fi network during that time, iPhone or iPad Wi-Fi + 4G stops broadcasting your Wi-Fi network. You can start broadcasting your Wi-Fi network again by tapping Settings > Personal Hotspot.
support.apple.com/kb/TS2756
A iskustva korisnika ukazuju da iPhone prestaje emitirati signal wifi mreže trenutno nakon što se napusti ekran "Personal hotspot", a ne tek nakon 90 sekundi kako navodi Apple:
discussions.apple.com/thread/3379154?start=45&tstart=0
Isprobao sam nekoliko puta i stvar funkcionira, nakon što se mbp spoji na wifi hotspot iPhone se naranvo može staviti u sleep.