Životinje - iPhone app za djecu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Životinje - iPhone app za djecu

14.03.2012 | 15:02
Pozdrav svima,

napravio sam novu aplikaciju za djecu.
Zove se 'Životinje' i kao što možete pretpostaviti radi se o životinjama!
U aplikaciji ima zasada 18 životinja koje vaše dijete može kliknuti pa će čuti ime životinje i njeno glasanje.
Zanimljivo u aplikaciji je da možete u postavkama sami snimiti svoj glas za svaku životinju tako da vase dijete uči imena životinja slušajući vaš glas.

Dijeli se 8 promo kodova i prvih osam koji komentiraju članak dobiti ce kod u inbox.

Inače detalje možete vidjeti na ovom linku:itunes.apple.com/hr/app/zivotinje/id508564846?ls=1&mt=8

Ima ovdje jos nekih podataka o prošloj aplikaciji(Abeceda):itunes.apple.com/hr/app/abeceda/id482495256?ls=1&mt=8

Pozdrav,
Goran
zivotinje.png
14.03.2012 | 15:31
Izgleda zgodno. Moze jedan kod da probamo doma. Pozdrav
14.03.2012 | 15:44
Nemam djecu još mi je rano ali mogao bih probati app pošto idem za učitelja od 1-4 raz pa bi moglo bit od koristi
Hvala
14.03.2012 | 15:47
Stiže kod
14.03.2012 | 15:53
Odlicno! Napokon jedan takav app domaceg developera, moja malicka je vec par puta za ovcu rekla "sheep" buduci da imamo slicnu eng. aplikaciju i cula je na BabyTVu
Molim lijepo kod pa cemo se igrati
14.03.2012 | 16:13
Lijepo izgleda, može jedan kod za malog brata, koji obožava životinje.
14.03.2012 | 16:55
Moj mali je isprobao Abecedu i kao što sam već napisao odlična je! Može sada i jedan kod za životinje?
14.03.2012 | 17:17
Volio bih vidjeti aplikaciju ako je slučajno preostao koji kod?!
14.03.2012 | 17:26
Ako jos imas kodova moze li jedan da malo zabavim svoje indijance

Abeceda je odlicna aplikacija
14.03.2012 | 17:27
nadam se da nije kasno za kod,
moje dvoje mališana bi se rado veselilo
14.03.2012 | 20:42
imam curicu od 3god koja se vrlo dobro sluzi ajfoncicem, ukoliko ima jos koji slobodan kod....
14.03.2012 | 22:20
Aplikacija je vise nego odlicna.Moja cerkica od 2 godine je vise nego odusevljena.Nadam se da ce u buduce biti jos zivotinja.Svaka cast za obje aplikacije.
14.03.2012 | 22:45
može i meni jedan kod s abecedom smo oduševljeni!
14.03.2012 | 23:04
Baš mi je drago! Najdraze mi je cuti da s djeca zadovoljna
14.03.2012 | 23:08
btw ima jos kodova za one koje zele. Samo se javite...
14.03.2012 | 23:15
App je super, samo ne mogu napisati osvrt ili dati ocjenu, odbija me, znate li zašto?
14.03.2012 | 23:18
hm, i meni se nesto slicno dogodilo jucer. Ja sam skinuo preko itunesa. Nisam siguran kako to riješiti. mozda izbrisati pa opet instalirati, ali ne trebate se gnjaviti s time.
14.03.2012 | 23:46
Samo sačekaš malo dok ti se upiše da si je kupio/skinuo nekih do dan il dva
Evo ja sam tek sad uspio upisati ali nigdje ga još ne vidim, nadam se da će biti upisan, ako ne opet ću
15.03.2012 | 01:31
Ako ima još kodova i ja bi molio jedan.

Hvala
16.03.2012 | 17:41
Izgleda zgodno, moze kod za probu da zabavim malo cudoviste od necakinje? Hvala
16.03.2012 | 23:11
evo kad je bal nek je bal može jedan kod da se dijete počne učit na materinjem jeziku kak se koja životinja zove... lao ćemo strane kasnije svladavat, ne...
16.03.2012 | 23:13
Haha, nema problema! Dolazi
16.03.2012 | 23:16
Zanimljivo je da nikad brze nisam podijelio vise kodova

Nadam se da vam se svima svidjea aplikacija!

Puno pozdrava i hvala na komentarima na app storeu!
Puno mi to pomaze
16.03.2012 | 23:32
Kao što sam rekao... imamo nekaj slično doma kaj mjauče, laje, muuuče itd... al na engleskom... ovo je super stvar
hvala još jednom i samo naprijed!
  • UneeK
  • Posjetitelj
26.03.2012 | 09:59
Evo sam sad tek skužio thread

App djeluje jako zanimljivo!

Ako ima još koji promo kod raspoloživ, molio bih jedan za moje klince, hvala!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 30 minuta
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO