ebay baterija za 3Gs
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ebay baterija za 3Gs

14.03.2012 | 00:36
Bok,

Doslo je vrijeme da i Li-ion baterija kaze pa-pa. Mobitel je 7.2009. sto znaci da je vise od 2.5 godina star. Ima beskonacno punjenja i baterija zbilja lose drzi. Nevezano za software ili bilo kaj. Jednostavno je stara.

Zanima me, da li je netko mijenjao sam bateriju koju je kupio na ebayu? I ako je od kojeg sellera? Jer definitivno se ne bi igrao s baterijama da mi explodira u dzepu. Ili da odem u servise tipa iKlinika ili iServis? Sta mislite, imaju li i oni iste baterije pa samo to ljepo umotaju u OEM baterije 1 klase?

Mislim da ste okvirno shvatili u cemu je problem, pa ako se netko susreo s doticnom temom neka napise pokoju

Puno hvala

LP
14.03.2012 | 14:35
Ja nemam iskustva sa takvim stvarima ali da moram rađe bi otišao na servis jer mi je ipak sigurnije.
14.03.2012 | 18:18
Ako ides preko ebay-a pazi se od koga kupujes jer ima svakakvih baterija, a ako se baterija mijenja kod nas dajemo garanciju 6 mjeseci.
14.03.2012 | 20:01
iklinika.hr kaže:
Ako ides preko ebay-a pazi se od koga kupujes jer ima svakakvih baterija, a ako se baterija mijenja kod nas dajemo garanciju 6 mjeseci.

Mislim da ti i to znači više neg gledat oš dobit pravu il neku užasnu kopiju
14.03.2012 | 20:46
@iklinika: od kud vi nabavljate baterije? I kako mogu znati da mi necete ugraditi ovu s ebaya? U slucaju da baterija explodira, da li u garanciju ulazi i ostatak ostecenog uredaja ili samo baterija?
14.03.2012 | 21:21
Ako eksplodira ne popravljamo Vam Vas iPhone nego kupujemo novi iPhone 4S. Nemoguce je da eksplodira jer ne igramo se sa komponentama i ne kemijamo nista. Nije problem ako ona eksplodira, jer iPhone je samo nesto materijalno, zdravlje i ljudski zivot je ono sto vrijedi. Nabavni lanac je poslovna tajna, ali sve komponente su original, a ako doticna komponenta nije original napominjemo da je zamjenska.
14.03.2012 | 21:48
Hvala na odgovoru. Budem vam dosao kroz koji dan kad ulovim vremena!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 6 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, ^SuperUnknown^, Anonimci (747)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds

Provided by iJoomla SEO