Baterija na iPhone 4S-ima nakon iOS-a 5.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Baterija na iPhone 4S-ima nakon iOS-a 5.1

13.03.2012 | 15:59
Poštovani korisnici iPhone 4S uređaja, kako Vam se čini ponašanje baterije nakon prvog većeg upgradea firmwarea?
Kako mu je ispod haube puno jači procesor, a baterija je povećana sa 3.7V 1420 mAh Li-Polymer baterije na 5V 1432mAh (stoga i razlika od sto sati u stand by modu po mom mišljenju), jasno da nikad neće dostići trajanje svog prethodnika.
Ipak, meni se nekako čini da se stanje poboljšalo nabolje.
Kako je s Vašim telefonima?
13.03.2012 | 18:36
Bitno bolje nakon update-a.
Evo danas prvi put na iPhonu 4S da mi traje puna 2 dana bez punjenja, inace sam svaki iPhone punio navecer svaki dan.

Sada izuzetno zadovoljan
13.03.2012 | 18:37
Obzirom da se sada može isključiti 3G puno bolje.
13.03.2012 | 23:43
Tu je neki dan bila tema sa dugovječnim iPhonima, sad vi tu sa svojim čudnim brojkama. Jel može koja slika recimo? Nešto u stilu Usage 1:15, Standby 16h 25min, a baterija na 20%. stvarno ne mogu nikako prokljuviti zašto nekima telefon traje danima a zašto drugi spominju gašenje 3Ga? Ja mislim da na svom iP4 nisam gasio 3G od kad sam ga kupio prošlo ljeto, a WiFi gasim samo kad me doma bnet zeza, a i to je obično samo privremeno.
14.03.2012 | 09:28
pitanje za one koji su digli na 5.1 na 4s: ako se 3G isključi i telefon se resetira ili ugasi pa upali da li će 3G nakon paljenja biti isključen ili će se opet upaliti pa ga je potrebno opet ručno ugasiti? hvala
14.03.2012 | 10:24
Meni se 3G (na iPhone 4S, iOS 5.1) sam znade uključiti iako nikad ne gasim telefon. Čini mi se da se to dogodi nakon što izgubi signal mreže i ponovo uspostavi konekciju.

Što se tiče trajanja baterije, najdulje do sada je izdržao 3 dana i 3 sata standby + 8 sati korištenja. Baš sam ga nakon upgradea na iOS 5.1 namjerno ostavio da se isprazni do kraja i čini se da sa ugašenim 3G izdrži nešto dulje.

Generalno me trajanje baterije ne živcira previše jer uvijek imam pri ruci USB data kabel i punjač u autu, a ionako je najvažnije da izdrži cijeli radni dan pa mu dadem jesti kad navečer dođem doma.
14.03.2012 | 11:05
Baterija bitno duže traje, bar kod mene! Inače ga filam svaku večer(baterija bude oko 30%) jer sam non stop na njemu. Sada mi baterija izdrži dan i pol, bude na cca 30%, što u biti nije dobro. Naime onda mi u pol radnog dana iphone mora biti skopčan na struju, a utičnica je na drugoj strani ureda. Znači, generalno su me zaj... sa ovim 5.1!
14.03.2012 | 17:11
Meni se čini da se stanje malo popravilo, ali ga i dalje punim svaku večer!
20.03.2012 | 15:06
Meni se drasticno popravilo, usage 6 i pol sati a standby dan i 8 sati. Prije nisam imao niti upola toliko.
20.03.2012 | 15:49
I meni se čini da je pitanje baterije konačno riješeno.
Imam 58 posto baterije nakon 3 dana i 14 sati standby-a i 4 sata i 23 minute usage-a. Idem na rekord.
3g i Wi-Fi su isključeni većinom, Location Services uključen i Notification uključen (samo za defaultne appove).
Kada padne ispod 10 posto prilažem screenshot.
21.03.2012 | 09:45
Još samo kad se 3G ne bi uključivao sam od sebe svaki puta nakon što se iPhone ugasi ili izgubi signal.
22.03.2012 | 08:42
iPhone_4S.PNG

Evo slike. Mislim da je to za 4S stvarno OK
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 6 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, ^SuperUnknown^, Anonimci (724)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.98 Seconds

Provided by iJoomla SEO