26.02.2012 | 21:45
Pozdrav, znam da je ova tema otvarana milijon i nesto puta i ja ju sada otvaram ponovo ali imam jedno pitanje i trazim pomoc. Naime imam jedan (prastari) iPhone 3g i prosli tjedan sam se naj**o s jailbreak-anjem trazenjem novog software-a, update-anja i slicnih stvari, i kasnije sam na forumima citao da 3g najbolje i najbrze radi na OS 3.1.3 pa me zanima misljenje vas ovdje, vasa iskustva i dal je to istina. Naime imam jailbreakan na OS 4.2.1 i mogu rec da je dosta usporen, ima dosta delay-a a cak i iPod zna nekad popizdit (izvinjavam se na izrazu) ali sam od sebe pauzira pjesme, ubrza reprodukciju a cak se zna sam upalit nakon sto ugasim pa ponovo upalim iPhone kada pristekam slusalice. Pa me zanima dal ima jos netko ovdje s takvim ili slicnim problemom ili je moj iPhone sto bi se reklo unique.
I imam jos jedno pitanje/molbu/zahtijev, kako god. Naime kada sam se naj****o s jailbreak-anjem i tim stvarima nasao sam jedan OS 3.1.3 sa video kamerom i cydiom i jos nekim glupostima, ali sam ga htio update na 4.2.1 i kada sam skuzio da se ne moze update onda sam ga obrisao a tek kasnije sam procitao da bolje radi na 3.1.3 i cak sam se uvijero u to (nazaalost prekasno), i tako sam se dva dana ubijao, trazio, istalirao nove OS 3.1.3 ali nikako nisam mogao nac bas taj jedan koji sam prvo bio instalirao, cak sam i povijest internet prezrazivaca prekopao ali beezuspjesno jer sam tolko stranica oko j*****g OS-a pregledao da vise nisam mogo nac taj jedan odredeni koji sam na pocetku ove price obisao.
Pa bih molio, ako netko ima taj, ili zna na koji odredeni OS mislim, molio bi ga da mi kaze gdje ga mogu nac ili neka da link u komentar, bio bih jako zahvalan.
I vec vidim pitanje tipa; "zasto malo detaljnije ne proguglam?", da odmah kazem, pobao sam, upisivao sam u google sve i svasta kako bi mogo nac taj OS ali nikako da nadem bas taj, cak sam dva dana bacio na trazenje tog j*****g OS-a.
Hvala!