iphone 3gs nakon jaillbrejka shebl sam sve:(
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 3gs nakon jaillbrejka shebl sam sve:(

25.02.2012 | 17:21
Stovani...(odmah na problem:) naime jailbejkao sam svoj iphone 3 gs ali nešto je krenlo po zlu i sad već 5 dana pokušavam sve što sam vidio i našao na netu o popravku kvara....ali vidite kad sam prmoran da se javim vama do kud je to došo....ugl sadasnje stanje je da imam sve ikonice imam cindiju ali nemam nikakvu vezu ni sa netom ni sa t comom (nema mreže) tamo gije ideu crtice mreže non stop se vrti traženje i onda nakon 1 minute iphone se iskljući sam od sebe i nako cca 6 minuta ponovo se pokrene i ponovo samo piše "traženje"??? sa itjunesom sam sve probao....pokrenuo resetiranje softvera (tamo ono ispod uplode new softwear) ali uvjek mi izbaci neku grešku onda tu grešku pokušavam ukloniti međutim on izbaci drugu grešku.....inaće živim u samoborskom gorju pa sam i inače imao problema sa brzinom i spajanjem no sad nemam ništa...očajan sam i zanima me ima li nade....probao sam i snowbreez, želio sam probati blackra1n ali neželi se pokrenuti (neku grešku javlja) pokušao sam alat za uklanjanje cindije ali ni on ne radi...probao sam i ireb r5...ma sve živo (probao sam brisanje onog iz vindowsa 32 drivers...(neznam napamet sada)....mislim ako mi nepomognete moram nositi u servis ali nisam baš pri lovi (inaće prije 7 dana nisam imao pojma o iphoneu kad samkrenuo sa jailbrejkom a sad sam ušao silom prilike duboko u tematiku:) ako uspijem popraviti iphone neče mi biti žao što sam imao problema jer sam puno naučio...hvala svakome
25.02.2012 | 18:14
Prvo nije "cindija" vec cydia.Da bi ti mogli pomoci moras dati neke tehnicke podatke.Koji iOS ,koji BB,sa cim si radio JB,treba li ti unlock ili ne.Kada das ove niformacije onda mozemo srediti iPhone do tada nista.

I dobro dosao na forum,mada si nas u svom postu predstavio kao nuzno zlo.
25.02.2012 | 20:06
Pored tehničkih podataka i ostalog koje ti je tražio saint, svakako ubuduće pamti greške koje ti javljaju programi ili iTunes, jer "NEKE" greške baš nam i ne znače puno i da bi mogli lakše pomoći poželjno je svakako navesti točno koja se greška javlja.

Ipak, ukoliko ti otključavanje i zadržavanje starog base banda (modem firmware) nije bitno onda napravi DFU Restore:

1) Spoji iPhone na računalo i pogasi ga.
2) Pokreni iTunes
3) Drži zajedno stisnute tipke Power i Home 10 sekundi
4) Pusti Power tipku, ali nastavi držati Home tipku dok ti iTunesi ne jave da vide iPhone u Recovery modeu i ponude Restore. Premda ti iTunesi javljaju da je iPhone u Recovery mode, on mora biti u DFU modu, a to vidiš po zaslonu iPhoena koji mora biti posve crn kao da je isključen.
5) Napravi restore i kad te iTunes pita kako želiš prijaviti iPhone, odaberi opciju kao novi "New iPhone" i nemoj raditi povrat backupa.
27.02.2012 | 14:48
ma sorry čitao sam vaš stari post gdije prvo da proćešlja forum pošto ima puno odgovora na sva pitanje (inaće se ne prijavljujem na forume nego odgovore sve nađem) međutua sad sam prolupao od nerviranja:) ...naime neznam sve odgovore napisati ću kaj znam iphone 3gs _5.0.1_9A405, kupila mi žena u t comu na pretplatu (znači da odključan) prvi jaibrake sam radio na redsn0w_win_0.9.10b1 i sve sam radio kak sam vidio da maeri savjetuju....no usred brejkanja javila se neakva greška i morao sam kliknuti cancel ((greška je javljena u drugom prozoru) kad sam kliknuo cancel program se iskljućio (naravno), onda sam ponovo pokrenuo brejkanje (brzoplet sam i ne ćitam kaj piše a i engleski mi nije materinji:) no kužim ga ili prevedem ali sam ljen...i dobro nakon 10 brejkanja i onog fixanja preko jaila uspio sam napokon dobiti ikonice i sve i cindiju //(cydiu:) ja sam vam stariji pa sam odrastao na džuboksu;) pa perem po vuku:)//...ali nemam veze sa mobitelom ni sa netom i radi 1 minutu zatim se ugasi tj pojavi se jabuka na ekranu ...e onda sam se spojio na itunes i radio restore no nikada neće da završi restore (sad mi je javio error (-1)....ovo porućujem gospodinu koji mi e preporućio restore ali kažem ithunes me nikaj ne pita nego sve odradi sam...errors sam imao razne i preporućeno mi je na netu iREB-r5 ali nije pomoglo...maloprije sam dobio mail od servisa koji kažu ako je softverski problem da naplaćuju cca 200 kn a to mi je puno no ako mi ne pomognete morati cu otici u servis (mislm znam da mi možete pomoći ali ja vam očito neznam sve bitno napisati....evo sad je drugi put napravio itjunes i ponovo greška a na iphonu je ona slika da se spojim na iphone i sad neču imati ikonice dok ga ponovo ne pokrenem u redsn0w (po iphonu sam dr kao i sa sn0wbreeze-v2.9.1,tinyumbrella-5.10.07 (ClearCydiaListCache i blackra1n mi se nežele otvoriti javlja se neki error) evo sad sam svega nadrobio pa ako nešto skužite pomozite plizz ili ako je neko iz samobora ili u blizini jankomira predao bi ga u ruke stručnjaku za cugu ili neku naknadu u naturi (inaće sam kolekcionar pa imam svega od filatelije do stripova:)
27.02.2012 | 15:01
Prvo ubaci elefon u DFU mode,uradi ovo kao na linku i onda uradi restore preko itunes-a

kada to zavrsimo sredit cemo JB
28.02.2012 | 12:00
evo stovani juce sam probao (dugo mi je trebalo da iphone dobijem da se na ekranu ne pojavljuje slika (spoji na itunes) morao sam ponovo jailrejkati itd e onda kad su se na minutu pojavile ikone iskoristio sam da iphone isključim (po ovom obrazovnom filmu:)...iskreno poslje sam probao sam neke fore preko itunesa (ono sa shiftom itd) ali nisam nikaj uspel napraviti...no onda mi je poćela pucati glava (mislim glavobolja) tako da sam sve ostavio na miru i otišao gledati star trek enerprise (onaj zadnji kaj je snimljen) dugo sam odgađo gledanje jer mi je bio nezanimljiv ali evo sad je došao na red i on:) no to je za drugi forum tema...ako niste digli ruke zbog moje sporosti molim vas sljedeči step:) hvala i sorry na puno smajliča ali šaljivđija sam šta ću....hvala
01.03.2012 | 14:02
evo stovani hvala svima na pomoči ali ja odustajem ipak je to prevelik problem da b ga ja riješio (nije da nisam sve živo isprobao) ali umorio sam se, sad je iphone u vitrini i neka stoji do daljnjeg (doo penzije) misli to do penzije nije figurativ spič nego stvarno dobivam penziju 10og;) a mlad a u penziji to je san svakog ostarjelog rockera...evo ponovo brijem...samo želim svima zahvaliti koji su mi pomagali (pogotovo gospon svetec:)...(saint) sori kaj se zezam ali opčenito život i smrt ne shvačam ozbiljno )

pozdraaav
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 20 sati
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.90 Seconds

Provided by iJoomla SEO