Iphone 3g Problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 3g Problem

20.02.2012 | 22:04
Trebam pomov oko iphonea 3g. Napunio sam ga i vise se nece upalit. Napravio reset, restore, back up i nista.
Da li mu ima spasa i sta bi mogao biti kvar?
20.02.2012 | 22:17
Ima li ista na telefonu ili je sam ocrn ekran,cujes li zvuk na kompu kada ga prikopcas???
20.02.2012 | 22:20
nista, sam se nece upalit...ni kad se prikljuci na komp nista.
20.02.2012 | 22:23
Vidi li ga komp???
20.02.2012 | 22:30
Vidi ga pretpostavljam, meni se nije htio upalit i dao sam ga jednom covijeku na popravak, on je rekao da je napravio restore, backup i reset...ja ga nisam probao prikljucit na komp. On mi je rekao da mu nema spasa, pa sad trazim drugo misljenje. S tim da taj covijek nije bas previse radio s iphoneima.
20.02.2012 | 22:38
Hajde polako,ne mogu ti pomoci ako mi nedajes konkretne odgovore.Kada spojis iphone kablom na komp i pokrenes iTunes da li vidis svoj iphone na lijevoj strani.Daj mi jos informacija koji je bio BB,koji FW na telefonu,Kako si punio telefon,originalnim ili kineskim punjacem
20.02.2012 | 23:07
Punjac je originalan, nista nisam updato ni nadogradjivao, tak kak sam ga dobio je i sad...evo sad sam ga pokusao ukljucit na komp i upalit ga i nista..komp ga uopce ne ocitava. Prije nego se ispraznila baterija itunes ga je uredno citao.
20.02.2012 | 23:27
Kad se iPhone skroz israzni treba proci neko vrijeme na punjacu dok se ne pocne punit.Ostavi ga da se puni jedno vrijeme.Ti moras ubaciti telefon u DFU mode i probati uraditi restore,naravno sve to ima smisla ako nije HW kvar.Probaj naci tutorial na forumu kako ubaciti u DFU mode pa vidi hoce li ga komp prepoznati.
20.02.2012 | 23:29
Hvala ti puno! Probat cu, pa vidjet sta bude.
17.07.2012 | 16:00
Pozz novi sam kako na forumu tako i sa Iphone 3G
posle nosenja u nekakve seljacke servise i majstore ostaje mi da pokusam ovako bar da nadem pomoc,
citao sam mnogo o svemu al mi nije mnogo pomoglo radi se o tome sto sam prije koristio internet preko SIM kartice i to je ok wi-fi ne radi i GPS razlog je kako sam citao bb 06.15, sad mi je Version 4.1 (8B117)
Cydiu nemogu otvorit iona je prije radila tako da neznam sta da radim...
unaprjed zafalan za pomoc !!!
17.07.2012 | 16:21
niko ne odgovaara ????????????
17.07.2012 | 16:49
micko2000 kaže:
Pozz novi sam kako na forumu tako i sa Iphone 3G
posle nosenja u nekakve seljacke servise i majstore ostaje mi da pokusam ovako bar da nadem pomoc,
citao sam mnogo o svemu al mi nije mnogo pomoglo radi se o tome sto sam prije koristio internet preko SIM kartice i to je ok wi-fi ne radi i GPS razlog je kako sam citao bb 06.15, sad mi je Version 4.1 (8B117)
Cydiu nemogu otvorit iona je prije radila tako da neznam sta da radim...
unaprjed zafalan za pomoc !!!

Prvo restartaj iPhone i pogledaj dali imas megabajta za internet onda odi u postavke - opcenito (general) - mrezne postavke (network) i tamo aktiviraj 3g , cellular data i data roaming i onda pokusaj ici na internet ako bude opet isto izvadi i sim karticu malo ju ociti i ponovo sve pokusaj ispocetka..
17.07.2012 | 16:58
ok odma cu to uradit i javljam rezultat,sto se tice telefon je prazan
hvala i cujemo se
17.07.2012 | 17:06
uradio sam sve kako ste rekli al ostaje isti problem:(
u svakom slucaju hvala Vam
17.07.2012 | 17:09
skidqj se sa JB… restore(setbup as new iphone)… možda mu nevalja koji tweak sa cydie???
17.07.2012 | 17:13
kako sam do sad citao po forumu to bi mogao bit problem 90% al nisam siguran dal cu to JA moci uradit ( mislim dal cu znat ) ak imate neke postavke il neki link pomoglo bi mi !
pozz i hvala
17.07.2012 | 17:19
zašto ti treba lunk?? samo na itunesima napravi restore… imaš iphone sim free??
17.07.2012 | 17:21
imam sim free ! al kada sam prije neki dan pravio restore pojavi mi se error 1015 ,dal ce mi se ponovo pojavit neki error ako pokusam napravit samo restore???
17.07.2012 | 17:37
ihelpcorner.com/10153g
17.07.2012 | 17:41
pomogo je restore..hvala puno jako mi je pomoglo...
17.07.2012 | 19:03
Sacekaj,tu mi nije jasno par stvari.
1.Kazes da imas sim free sto nema nikakve logike jer imas ipad BB 06.15.00
2.Kako si uradio restore tj morao si raditi custom FW a ne direktno iz itunes-a
3.Zasto ne uradis downgrade iPad BB na 05.13 vjerovatno ce proraditi i WiFi kao i GPS
17.07.2012 | 21:48
@saint i meni to nije jasno,brzo je on sredio ovaj problem…
17.07.2012 | 22:19
Ovo sve sto je bilo problem jos mogu shvatiti da si rijesio samo kako si uspio napraviti restore ukoliko si ga radio preko iTunes-a , a baseband je 6.15??..
23.07.2012 | 14:06
Pozdrav ...sorry ako nisam u temi al imam problem za Iphone 3G
kada se zakljuca ne cujem poziv,kada je otkljucan zvoni normalno!
bio bi jako zahvalan ako postoji neka opcija
23.07.2012 | 19:47
izvini sto kasnim s odgovorom al nosio sam telefon u servis i kazu da se nemoze uradit BB sa 6.15 na 5.15
23.07.2012 | 20:02
BB ide na 05.13 a ne 05.15 i to mozes sam uraditi

Potrazi malo na forumu dosta smo pisali o tome
23.07.2012 | 20:22
pokusacu druze a visimpo 10 sati dnevno
ipak hvala
23.07.2012 | 20:51
Samo skini zadnji redsn0w i prati uputstva nije tesko
23.07.2012 | 23:41
hvala
23.07.2012 | 23:49
Tu smo da pomognemo
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 17 sati
  • cariblanco: Moj omiljeni bend Guns N’ Roses večeras u begišu....bilo bi fora da kažu "pumpaj" :D
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

iAnte, Anonimci (640)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi